Élő közvetítés az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Élő közvetítés az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 07:31

SuperDepor írta:Nehéz elképzelni, h ez a gyenge MTK nyerjen Pakson, pedig kurvaélet, h nyerni fognak. Tudom, h mi sem vagyunk jobbak, nem győztük le őket, de az utóbbi három fellépésünkön - Gyirmót, Kövesd, MTK - ők tanúsították a legkisebb ellenállást. Mi pedig ki fogunk esni úgy, h az utolsó hat meccsen senki nem tudott legyőzni.

Vagy ti, vagy mi, vagy az MTK. A többi konteó - hogy mennyire megalapozott konteó, azt nem tudom.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 07:32

John McClane írta:Mind a három csapatnak a saját kezében van a sorsa,tulajdonképpen még azt is lehet mondani,hogy semleges helyszínen lesz a DVTK-Loki,az MTK is idegenben játszik,hasonlóan nehéz feladat lesz mindháromnak,aki kiesik az meg is érdemli

Tulajdonképpen ja.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.21. 10:19

"A sajtótájékoztatón feltett kérdésünkre, hogy Soros Györgynek lehetett-e bármilyen köze a szombati eredményhez, Thomas Doll nem akart egyértelmű választ adni. 'Nem lehet semmit kizárni ezen a szinten. Én és a csapat megyünk tovább. Az biztos, hogy nincs háromgólos differencia a csapatok képességei között, ahogy az is, hogy ma sem jött ez ki a pályán', mondta sejtelmesen a ferencvárosi vezetőedző."
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.21. 10:35

Reginald McFreez írta:
banok írta:
banok írta:Gera

Vagy Nego öngól. De mindegy is - csináljunk bajnokot a Kispestből! :)

Magukból csináltak bajnokot, lószar közötök nincsen hozzá. A papírforma is ezt mutatja. Van két csapat, amelyik kiemelkedik idén. Történetesen épp ez a két csapat játszott két olyan csapattal, melyek egy héttel ezelőtt sikeresen lehoztak egy nullnullát... az eheti eredményeket meg ismerjük. Szarok vagytok, szarok vagyunk. De mi még lehet ki is esünk :D

ennyi
meg ha már ilyen hülyeségeket mérünk, hogy ki kiből csinálna bajnokot, csak mert a végén játszanak velük akkor is a Honvédtől vettünk el több pontot menet közben, ez csak többet számít mint az a faszság, hogy ki veri be az utolsó szöget ide vagy oda
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.05.21. 10:54

Reginald McFreez írta:
nick2005 írta:
Cselszky írta:Kondás eltakarodásának akkor is örülök, ha most NB2-be kerülünk. Nem Pontes mentségére, mert szvsz nem volt jó döntés a kinevezése, de Kondás nem ilyen kerettel dolgozott, a keretünk 1-2 év alatt teljesen kivérzett. A saját szempontjából a legjobbkor lépett le a színről, aki nincs teljesen képben, azok előtt hivatkozási alap lehet. Egy olyan debreceni hsz-t nem olvastam a különböző fórumokon, hogy "bezzeg Kondás idejében". Az ilyen hsz-ek szinte kivétel nélkül más csapatok szurkolóitól érkeznek. Neki itt már rég kitelt a becsülete, mennie kellett, ez nem volt kérdés.

Ez érdekes, ha jól tudom, Kondás a legeredményesebb debreceni edző. Öt éves regnálása alatt nyert két bajnokságot, két kupát, ezenkívül a bajnokságban volt még egy bronz, egy negyedik és egy hatodik hely. Egy edzőt - elvileg - az eredményei minősítenek............ persze ettől még lehet, hogy a szurkolók egy részének nem szimpatikus pl. a nyilatkozatai miatt.

Ez nem szimpátia kérdés elsősorban. Azt egyébként nem említetted, hogy nemzetközi szinten annyiszor mértek meg bennünket csúnyán, amennyiszer lehetőség adott - és ez volt a visszafejlődés legmarkánsabb jele. Egyébként valószínűleg Kondás jobban tapicskolt volna az évről évre egyre rosszabb kondícióban levő saját ganéjában, és idén nem esünk ki, de a hangsúly nem azon van, hogy ki tapicskol jobban a ganéban, hanem magán a ganén, amiben tapicskolni kell. Kétségtelen, hogy Pontes alkalmatlannak bizonyult Kondás ganéjának rövid távon történő kitakarítására, de ez nem jelenti azt, hogy a ganét nem kell kitakarítani.

Mégis hányszor mértek meg benneteket csúnyán? Én nem emlékszem ilyenekre, szerintem nem kaptatok másoknál nagyobb pofonokat nemzetköziben mint a többi induló.Egy normális klubvetés alatt Kondás is bevitt volna titeket valamelyik nemzetközi csoportkörbe de ahol főnök szarik az egészbe ott az alkalmazottak sem fognak teljesíteni.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.05.21. 11:16

nyúl írta:Nem értem a miskolci kollégák pesszimizmusát. Igaz, nem láttam a meccseiteket, de látatlanban ki merem jelenteni, hogy a DVSC-nél nem vagytok, nem lehettek gyengébbek. Mi hazai pályán kaptunk egy sima ötöst, s minden rosszmájúság nélkül írom, hogy egy túlnyomórészt középszerű képességeket csúcsra járató, egyvágatú Honvédtól (amelyik, remélem, bajnok lesz). Aki látott akár 20 percet a mérkőzésből, az felismerhette az osztálykülönbséget. Lélektelen, szedett-vedett zsoldoscsapattá züllesztették a több végkiárusítás utáni Lokit. A DVTK stabilabb, kevésbé gólképes hátul, s élvezheti majd a közönség támogatását. Az első félidőben el fog dőlni a meccs a diósgyőriek javára.

Ha volna igazság a futballban (ami, mint tudjuk, nincs), akkor is nekünk kellene kiesni. Az összes halálra jelölt közül mi vagyunk a legkevésbé szerethetők. A feminim Tőzsér a csapatkapitányunk, akit fiatalkora óta zavar a mozgó labda és a futás, mint olyan. Állítottból 15 év alatt körülbelül fenékbe rúgta ötször a bőrt, ami beakadt. Ebből luxusház és -autó jut. Egylábas, lassú, fantáziátlan és akaratszegény "játékos" (s érthetetlen, hogy mit láttak benne Belgiumban vagy akár az angol másodosztályban, mert nincs és sose volt benne semmi). Ha Pontes és ő tartja a motivációs beszédet az öltözőben, akkor az a fogyatékosok óvodájába való altatódal csendes pihenő előtt. S vajon ki rúgna gólt? A már nagyon fiatalon romlott Holman, akinek nincs szíve a küzdelemhez? Vagy a toplák bosnyák, aki darabos, mint a mammutszar? Esetleg a labdarúgás ide-oda dobált katasztrófaturistája, a harminckilós Suk? Nem hiszem, épp most rúgott egyet, ezzel két évet letudott. 5% esélyünk van arra, hogy a hycomat védelmünk nem kap gólt és egy döntetlennel a vonal fölé botlunk. (S ahogy visszaolvasom magam, érzékelem a többes szám első személyt, ami puszta forma csak. A névnek, a meznek szóló szurkolói ragozási hiba.)

remek szöveg! :)
amúgy fel a fejjel. Az MTK fog kiesni, nektek meg lesz idő nyáron kicsit rendezni a sorokat.
Kispest távdrukker

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.21. 11:25

BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:
nick2005 írta:
Ez érdekes, ha jól tudom, Kondás a legeredményesebb debreceni edző. Öt éves regnálása alatt nyert két bajnokságot, két kupát, ezenkívül a bajnokságban volt még egy bronz, egy negyedik és egy hatodik hely. Egy edzőt - elvileg - az eredményei minősítenek............ persze ettől még lehet, hogy a szurkolók egy részének nem szimpatikus pl. a nyilatkozatai miatt.

Ez nem szimpátia kérdés elsősorban. Azt egyébként nem említetted, hogy nemzetközi szinten annyiszor mértek meg bennünket csúnyán, amennyiszer lehetőség adott - és ez volt a visszafejlődés legmarkánsabb jele. Egyébként valószínűleg Kondás jobban tapicskolt volna az évről évre egyre rosszabb kondícióban levő saját ganéjában, és idén nem esünk ki, de a hangsúly nem azon van, hogy ki tapicskol jobban a ganéban, hanem magán a ganén, amiben tapicskolni kell. Kétségtelen, hogy Pontes alkalmatlannak bizonyult Kondás ganéjának rövid távon történő kitakarítására, de ez nem jelenti azt, hogy a ganét nem kell kitakarítani.

Mégis hányszor mértek meg benneteket csúnyán? Én nem emlékszem ilyenekre, szerintem nem kaptatok másoknál nagyobb pofonokat nemzetköziben mint a többi induló.Egy normális klubvetés alatt Kondás is bevitt volna titeket valamelyik nemzetközi csoportkörbe de ahol főnök szarik az egészbe ott az alkalmazottak sem fognak teljesíteni.

Mekkora lenne már, ha Kisvárda bajnok lenne jövőre és BL-csoportkörös. :D
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.05.21. 11:39

Maradonapoli írta:
BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:Ez nem szimpátia kérdés elsősorban. Azt egyébként nem említetted, hogy nemzetközi szinten annyiszor mértek meg bennünket csúnyán, amennyiszer lehetőség adott - és ez volt a visszafejlődés legmarkánsabb jele. Egyébként valószínűleg Kondás jobban tapicskolt volna az évről évre egyre rosszabb kondícióban levő saját ganéjában, és idén nem esünk ki, de a hangsúly nem azon van, hogy ki tapicskol jobban a ganéban, hanem magán a ganén, amiben tapicskolni kell. Kétségtelen, hogy Pontes alkalmatlannak bizonyult Kondás ganéjának rövid távon történő kitakarítására, de ez nem jelenti azt, hogy a ganét nem kell kitakarítani.

A szekció akkor is azt kommunikálná,hogy csak elképesztő szerencse és jó döntésvolt megfurni Kondást
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.21. 11:53

John McClane írta:
Maradonapoli írta:
BEARGRYLLS írta:Mégis hányszor mértek meg benneteket csúnyán? Én nem emlékszem ilyenekre, szerintem nem kaptatok másoknál nagyobb pofonokat nemzetköziben mint a többi induló.Egy normális klubvetés alatt Kondás is bevitt volna titeket valamelyik nemzetközi csoportkörbe de ahol főnök szarik az egészbe ott az alkalmazottak sem fognak teljesíteni.

A szekció akkor is azt kommunikálná,hogy csak elképesztő szerencse és jó döntésvolt megfurni Kondást

Hungary Kisvarda
2017–18 UEFA Champions League
1Q Iceland FH Hafnarfjörður 2–0 (H) 1–0 (A)
2Q Belgium Club Brugge 2–1 (A) 2–2 (H)
3Q Bulgaria Ludogorets 1–0 (A) 1–1 (H)
Group H
Spain Real Madrid 0–2 (A) 3–1 (H)
Italy Napoli 2–2 (H) 0–0 (A)
Russia Spartak Moscow 1–1 (A) 0–2 (H)
UEFA Europa League
R32 Spain Barcelona 0–0 (H) 0–1 (A)

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 12:12

Maradonapoli írta:
BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:Ez nem szimpátia kérdés elsősorban. Azt egyébként nem említetted, hogy nemzetközi szinten annyiszor mértek meg bennünket csúnyán, amennyiszer lehetőség adott - és ez volt a visszafejlődés legmarkánsabb jele. Egyébként valószínűleg Kondás jobban tapicskolt volna az évről évre egyre rosszabb kondícióban levő saját ganéjában, és idén nem esünk ki, de a hangsúly nem azon van, hogy ki tapicskol jobban a ganéban, hanem magán a ganén, amiben tapicskolni kell. Kétségtelen, hogy Pontes alkalmatlannak bizonyult Kondás ganéjának rövid távon történő kitakarítására, de ez nem jelenti azt, hogy a ganét nem kell kitakarítani.

Elég nagy dolog lenne, valóban, de valószínűleg eltörpülne a földönkívüliek inváziója kontra Jézus második eljövetele dinamika mellett.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 12:18

BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:
nick2005 írta:

Reménytelen játékkal hullottunk ki sorban. A volna meg nem játszik, a tények önmagukért beszélnek, a párhuzamos univerzum eseményeit én csupán korlátozottan tudom figyelembe venni. A szar klubvezetés mellett is folyamatosan igazoltunk, senki nem tartott fegyvert Kondás fejéhez, hogy folyamatosan olyanokat igazoljon, akiket egy év után el kellett küldeni. Ha esetleg mégis, és állásféltésből csinálta mindezt tudatosan, akkor meg főleg el kellett már takarítani. Arra sem kötelezte szerintem senki, hogy NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játékot produkáljon. Egyáltalán nem véletlen, hogy nem kapkodott utána senki, és most csak egy mesterségesen feltápolt, szakmailag valószínűleg a nullával egyenlő klubhoz tudta eladni magát.

Na, de majd látjátok... ;)

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 12:22

John McClane írta:
Maradonapoli írta:
BEARGRYLLS írta:Mégis hányszor mértek meg benneteket csúnyán? Én nem emlékszem ilyenekre, szerintem nem kaptatok másoknál nagyobb pofonokat nemzetköziben mint a többi induló.Egy normális klubvetés alatt Kondás is bevitt volna titeket valamelyik nemzetközi csoportkörbe de ahol főnök szarik az egészbe ott az alkalmazottak sem fognak teljesíteni.

Egyszerűen kérj meg minket hogy vegyünk be magunk közé, a fordított pszichológia nem fog működni.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.05.21. 12:26

Reginald McFreez írta:
John McClane írta:
Maradonapoli írta:Mekkora lenne már, ha Kisvárda bajnok lenne jövőre és BL-csoportkörös. :D

Egyszerűen kérj meg minket hogy vegyünk be magunk közé, a fordított pszichológia nem fog működni.

Ugyan kérlek,ha minden a papírforma szerint alakul,akkor baromi kellemetlen lesz szekció tagnak lenni a jövőben.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 12:33

John McClane írta:
Reginald McFreez írta:
John McClane írta:A szekció akkor is azt kommunikálná,hogy csak elképesztő szerencse és jó döntésvolt megfurni Kondást

Ugyan kérlek,ha minden a papírforma szerint alakul,akkor baromi kellemetlen lesz szekció tagnak lenni a jövőben.

Tehát szeretnéd, de nem mered vállalni a kockázatot. Ezzel az attitűddel jobb is, ha szekción kívül maradsz.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.21. 13:47

nyúl írta:Nem értem a miskolci kollégák pesszimizmusát. Igaz, nem láttam a meccseiteket, de látatlanban ki merem jelenteni, hogy a DVSC-nél nem vagytok, nem lehettek gyengébbek. Mi hazai pályán kaptunk egy sima ötöst, s minden rosszmájúság nélkül írom, hogy egy túlnyomórészt középszerű képességeket csúcsra járató, egyvágatú Honvédtól (amelyik, remélem, bajnok lesz). Aki látott akár 20 percet a mérkőzésből, az felismerhette az osztálykülönbséget. Lélektelen, szedett-vedett zsoldoscsapattá züllesztették a több végkiárusítás utáni Lokit. A DVTK stabilabb, kevésbé gólképes hátul, s élvezheti majd a közönség támogatását. Az első félidőben el fog dőlni a meccs a diósgyőriek javára.

Ha volna igazság a futballban (ami, mint tudjuk, nincs), akkor is nekünk kellene kiesni. Az összes halálra jelölt közül mi vagyunk a legkevésbé szerethetők. A feminim Tőzsér a csapatkapitányunk, akit fiatalkora óta zavar a mozgó labda és a futás, mint olyan. Állítottból 15 év alatt körülbelül fenékbe rúgta ötször a bőrt, ami beakadt. Ebből luxusház és -autó jut. Egylábas, lassú, fantáziátlan és akaratszegény "játékos" (s érthetetlen, hogy mit láttak benne Belgiumban vagy akár az angol másodosztályban, mert nincs és sose volt benne semmi). Ha Pontes és ő tartja a motivációs beszédet az öltözőben, akkor az a fogyatékosok óvodájába való altatódal csendes pihenő előtt. S vajon ki rúgna gólt? A már nagyon fiatalon romlott Holman, akinek nincs szíve a küzdelemhez? Vagy a toplák bosnyák, aki darabos, mint a mammutszar? Esetleg a labdarúgás ide-oda dobált katasztrófaturistája, a harminckilós Suk? Nem hiszem, épp most rúgott egyet, ezzel két évet letudott. 5% esélyünk van arra, hogy a hycomat védelmünk nem kap gólt és egy döntetlennel a vonal fölé botlunk. (S ahogy visszaolvasom magam, érzékelem a többes szám első személyt, ami puszta forma csak. A névnek, a meznek szóló szurkolói ragozási hiba.)

Igen, szerencsére ti is ott lesztek a pályán :) A Lokit utoljára akkor láttam amikor márciusban Horváth örökségét a jobb sorsra érdemes Vitelki vette a vállára és tette guillotine alá a nyakát. Az a 0:3 értékelhetetlen meccs volt, ott egy NB3-as élcsapat is két fával küldött volna minket haza.
Ha a körülményeket vesszük sorra, kétségtelenül jobb pozícióban vagyunk. Hozzáállás tekintetében égbekiáltó különbség van a javunkra, elég a két csapatkapitányra gondolni. Novothny a belét is kihajtja, mintha az élete függne tőle, közben a következő lesz az utolsó meccse nálunk. A három sikertelen meccs lefújása után többen kínjukba a földre rogytak, úgy emésztették a sikertelenséget. Ezt őszintének érzem, köszönőviszonyban sincs a színészkedéssel. De ne is ragozzuk ebben egyértelműen előttetek vagyunk. Jó ómennek tartom a kövesdi helyszínt is, jól belaktuk, ott valahol mégiscsak otthon vagyunk, és a legfontosabb, h komoly sikerélmények fűződnek a stadionhoz. A három utolsó meccsünk DVTK Újpest 3:1, DVTK Kispest 2:0, DVTK Vasas 2:1. Ma vasárnap van, eddig 1800 jegyet adtak el a szombati meccsre. Egy ilyen helyzetben amikor - a te szavaiddal élve - egy szedett vedett zsoldoscsapattal játszunk- nagy hangsúlyt kapnak ezek a dolgok és valóban eldönthetik a meccset. Ami aggaszt, h kevés attraktív játékosunk van, arra nem alapozhatunk, h majd az ellenfél védelme besegít. Mevoungou asszem, h besárgult, az ő hiánya érzékenyen érinti a Liptákot is nélkülöző védelmet, szerencsére minőségi helyettese van Daushvilli személyében. A győzelmünkhöz most majd kell valami plusz, amit nem tudom honnan fog előhúzni Bódog. Érdekes összecsapás lesz, a tegnapi meccs bebizonyította, h a Makrai-Szarka-Novothny triót nem bírja el a csapat, ugyanis Soma elsősorban középpályásként játszott, nem jól, ő nem odavaló. Őszinte leszek, engem jobban foglalkoztat a Paks MTK meccs, mint a miénk. A Loki, Kövesd, MTK, Gyirmót ellenfélnégyesből egyértelműen az MTK-t láttam a leggyengébbnek, ennek tükrében érdekes lesz, ha az otthon nagyon nehezen verhető Paksot le fogják győzni. és mégis ettől tartok a legjobban.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Castiel75
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Castiel75 » 2017.05.21. 14:52

Áhhh,ők csak az Újpestet tudják állandóan legyőzni otthon.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.05.21. 15:36

Reginald McFreez írta:
BEARGRYLLS írta:

Reménytelen játékkal hullottunk ki sorban. A volna meg nem játszik, a tények önmagukért beszélnek, a párhuzamos univerzum eseményeit én csupán korlátozottan tudom figyelembe venni. A szar klubvezetés mellett is folyamatosan igazoltunk, senki nem tartott fegyvert Kondás fejéhez, hogy folyamatosan olyanokat igazoljon, akiket egy év után el kellett küldeni. Ha esetleg mégis, és állásféltésből csinálta mindezt tudatosan, akkor meg főleg el kellett már takarítani. Arra sem kötelezte szerintem senki, hogy NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játékot produkáljon. Egyáltalán nem véletlen, hogy nem kapkodott utána senki, és most csak egy mesterségesen feltápolt, szakmailag valószínűleg a nullával egyenlő klubhoz tudta eladni magát.

Szerintem Debrecenben az a helyzet, hogy a csapat az utóbbi 15 évben túlságosan elkényeztette a szurkolókat, legalábbis az azt megelőző évtizedekhez képest. Mert ugye korábban a Loki sokszor ingázott az első és a másodosztály között, ha tartósan NB I-es is volt, akkor sem ért el különösebb eredményt (hozzáteszem a Hali éppen így volt). A 2000-res évekhez képest lehet, hogy visszaeseés, meg ugye most nem volt BL csoportkör, de Kondás alapvetően így is jól dolgozott hazai szinten (persze lehet, hogy a hazai szint nem mérvadó). Azt írod, hogy "NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játék". Na ez a játék még tavaly is elég volt a bronzéremhez. Sok csapatnál összetennék a két kezüket ilyen eredményért, főleg, ha megnézzük a Videoton és a Fradi költségvetését.
A szakmailag nulla klub meg lehet, hogy jövőre NB I-es lesz.
########################
HAJRÁ HALI!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.21. 16:28

nick2005 írta:
Reginald McFreez írta:

Szerintem Debrecenben az a helyzet, hogy a csapat az utóbbi 15 évben túlságosan elkényeztette a szurkolókat, legalábbis az azt megelőző évtizedekhez képest. Mert ugye korábban a Loki sokszor ingázott az első és a másodosztály között, ha tartósan NB I-es is volt, akkor sem ért el különösebb eredményt (hozzáteszem a Hali éppen így volt). A 2000-res évekhez képest lehet, hogy visszaeseés, meg ugye most nem volt BL csoportkör, de Kondás alapvetően így is jól dolgozott hazai szinten (persze lehet, hogy a hazai szint nem mérvadó). Azt írod, hogy "NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játék". Na ez a játék még tavaly is elég volt a bronzéremhez. Sok csapatnál összetennék a két kezüket ilyen eredményért, főleg, ha megnézzük a Videoton és a Fradi költségvetését.
A debreceni közönség szerette a liftező csapatait. Lelkesek voltak és a szűk lehetőségek közepette küzdöttek a Lokiért. Ma éppen ez hiányzik. Szomorú, de Danilovic, Brkovic és Jovanovic nem szeretne veszíteni (a vérükben van a harci szellem), a többieket szemlátomást nem izgatja.
Egy komoly magot kótyavetyélt el a klub. Olyan helyi kötődésű játékosokat, mint Varga, Bódi, vagy akár Tisza, s jobb légiósokat, mint Mihelic, Djelmic, Volas. Nem tudott Kondás mit kezdeni a két Bouadlával, elherdálta Zsidait, s esélyt sem kapott Damahou, mire felépült. Én ugyan nem sírom vissza Szakályt, de négy bajnoki címben volt részes és 40 gól felett lőtt az nb1-ben nálunk. Mindez néhány év negatív egyenlege és biztosan nem is vettem számba mindenkit, akinek nem érkezett minőségi pótlása.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.21. 17:03

nick2005 írta:
Reginald McFreez írta:

Rendben, te így gondolod, én ahhoz kevés vagyok, hogy megértessem veled, miért jó, hogy már nem Kondás az edző Debrecenben. Ha esetleg Mészöly Géza után ő lesz a vezetőedzőtök, akkor majd megérted.

Amúgy a Felcsút is NB1-es lesz jövőre, de szakmailag az a klub is nulla.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.21. 17:23

Reginald McFreez írta:
nick2005 írta:
Reginald McFreez írta:Reménytelen játékkal hullottunk ki sorban. A volna meg nem játszik, a tények önmagukért beszélnek, a párhuzamos univerzum eseményeit én csupán korlátozottan tudom figyelembe venni. A szar klubvezetés mellett is folyamatosan igazoltunk, senki nem tartott fegyvert Kondás fejéhez, hogy folyamatosan olyanokat igazoljon, akiket egy év után el kellett küldeni. Ha esetleg mégis, és állásféltésből csinálta mindezt tudatosan, akkor meg főleg el kellett már takarítani. Arra sem kötelezte szerintem senki, hogy NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játékot produkáljon. Egyáltalán nem véletlen, hogy nem kapkodott utána senki, és most csak egy mesterségesen feltápolt, szakmailag valószínűleg a nullával egyenlő klubhoz tudta eladni magát.

Rendben, te így gondolod, én ahhoz kevés vagyok, hogy megértessem veled, miért jó, hogy már nem Kondás az edző Debrecenben. Ha esetleg Mészöly Géza után ő lesz a vezetőedzőtök, akkor majd megérted.

Amúgy a Felcsút is NB1-es lesz jövőre, de szakmailag az a klub is nulla.

Soros György kottájából játszol. Egy igaz magyar ember nem kellett, akivel sikeresek voltatok, oda vittetek egy külföldi ügynököt, aki elárasztott titeket semmire sem való - fodballistáknak nevezett - migránsokkal. Arról nem is beszélve, hogy új alapokra helyezve a klubot a fiatalok szerepeltetésével további rezsicsökkentés lehetett volna elérhető. A csicskaedző megpróbált a magyar bajnokság alakulásába is beleszólni, voltaképpen nem is edző, hanem egyszerűen egy álomgyilkos. A legsötétebb Gyurcsány korban nem volt ilyen sikertelen a klubotok. Ez felháborító! Ha a debreceni szurkolók szórakoztatásáról van szó, nincs pardon!

Vissza: “www.nb1.hu”