Westman írta:Életemben soha nem szurkoltam a Fradinak,sőt gyűlőlöm azt a csapatot,de ma úgy hozta a sors hogy az FTC-nek szurkolók,gyerekek tényleg igaz az a mondás hogy soha ne mond hogy soha.
Jól mondod, és, ezzel, én is így vagyok vele.
Westman írta:Életemben soha nem szurkoltam a Fradinak,sőt gyűlőlöm azt a csapatot,de ma úgy hozta a sors hogy az FTC-nek szurkolók,gyerekek tényleg igaz az a mondás hogy soha ne mond hogy soha.
moti77 írta:Westman írta:Életemben soha nem szurkoltam a Fradinak,sőt gyűlőlöm azt a csapatot,de ma úgy hozta a sors hogy az FTC-nek szurkolók,gyerekek tényleg igaz az a mondás hogy soha ne mond hogy soha.
PTi írta:moti77 írta:Westman írta:Életemben soha nem szurkoltam a Fradinak,sőt gyűlőlöm azt a csapatot,de ma úgy hozta a sors hogy az FTC-nek szurkolók,gyerekek tényleg igaz az a mondás hogy soha ne mond hogy soha.
micsoda egységfront :)
Adamek írta:PTi írta:moti77 írta:Jól mondod, és, ezzel, én is így vagyok vele.
micsoda egységfront :)
ennyi, tényleg 1,7 millióan vagyunk
Adamek írta:aztakurva miről maradtam le, utoljára 1-0 volt ide amikor néztem ezt a sporteseményt
mi vót? kiállításhullám?
alehndr írta:Adamek írta:aztakurva miről maradtam le, utoljára 1-0 volt ide amikor néztem ezt a sporteseményt
mi vót? kiállításhullám?
sportszerűek vagytok, es nem akarjátok ma eldönteni a bajnokságot
Adamek írta:alehndr írta:Adamek írta:aztakurva miről maradtam le, utoljára 1-0 volt ide amikor néztem ezt a sporteseményt
mi vót? kiállításhullám?
sportszerűek vagytok, es nem akarjátok ma eldönteni a bajnokságot
durva, azt hittem nyerünk vagy 4-5 Kundrák góllal
kristof98.haladas írta:Nekünk az Újpest ellen valahogy sosincs szerencsénk,vereségre is számítottam az is lett belőle.
moti77 írta:Adamek írta:alehndr írta:sportszerűek vagytok, es nem akarjátok ma eldönteni a bajnokságot
durva, azt hittem nyerünk vagy 4-5 Kundrák góllal
Viktor, a páholyból le szólt, hogy, vegyetek vissza, mert, bajok lesznek. A vezető gólotok után, látszott, hogy, a fék be lett húzva.
Jelenlévő fórumozók: V-Nyh valamint 2 vendég