John McClane írta:ManBat írta:John McClane írta:Akkor a felcsút mellett a Kisvárda,Balmazújváros,Soroksár hármasból jut fel még valaki.
A hátralévő meccsek:
Kisvárda(65 pont)
Szeged,8.(i)
Cegléd,18.(o)
Balmazújváros,3.(i)
Balmazújváros(64)
Szolnok,9.(o)
Felcsút,1.(i)
Kisvárda,2.(o)
Soroksár(64)
Budaörs,14.(i)
Kozármisleny,17.(i)
Szolnok,9.(o)
Még a Békéscsabának van némi esélye,de a sorsolást elnézve az is inkább csak matematikai.
A Soroksáré talán a legkönnyebb sorsolás,de szerintem a Kisvárda a legjobb a 3-ból,bár mindháromnak komoly erősítés kellene,hogy minimális esélyük legyen bennmaradni
Szvsz simán lehet, hogy a két feljutó postafordultával megy is vissza év végén.
A másodosztályban a Csaba-Zete-Nyíregy trión (meg talán a Sopronon és a Szolnokon) kívül egyik csapatnak sincs meg a városi háttere. Felcsúton is láthattuk, hogy hiába vannak jó játékosok és jó szakmai háttér, a semmi közepén nem jönnek az eredmények.
Pintér még Mezőkövesden is lehet EL induló csapatot csinált és a keretük szerintem már most is erősebb,mint a kiesésük évében,ráadásul állítólag még komoly igazolásokat terveznek,legyen igazad,de azért az brutális blama lenne
Benczéssel meg konkrétan veretlenül* nyerték meg a másodosztályt, abból lett az, ami.
Stiebert meg friss NB1 feljutóként nem fogják tudni elcsábítani. Ha a Lautern bentmarad (az utolsó fordulóban már maximum osztályozós helyig csúszhatnak vissza, de szerintem azt is simán hoznák) akkor még arra sem látok esélyt, hogy hazaigazoljon.
Pintér pedig egy hektikus edző. Egyrészt azt sem tudjuk, mi történt télen Kövesden, másrészt láthattuk a válogatott padján, hogy a képességei is be vannak korlátolva.
*Amíg matematikailag be nem biztosították az NB2 nyugat bajnoki címet, utána kiengedtek