A kínaiak szerint Guzmics felesleges igazolás volt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.16. 15:07

Jenpien - Igaz, sérüléssel bajlódik.

Nem igazán megy a Jenpien FC csapatának a kínai bajnokságban - jelenleg a Szuperliga utolsó helyén tanyáznak. Egy, a bajnoksággal foglalkozó portál azt vizsgálta, mi lehet az oka a gyengélkedésnek. 

Reakciók az U17-es válogatott sajnálatos veresége után - NB1.hu

Reakciók az U17-es válogatott sajnálatos veresége után

"A védelem a leglyukasabb - hiába van két légiós ott, nem tudják tartani a szintet a többiekkel. Guzmics Richárd nem volt túl jó igazolás, sérülése miatt ráadásul alig játszott. Lehet, hogy lassan áttérnek arra, hogy a légiósok helyett a hazai játékosok szereplését forszírozzák" - fogalmazott a lap. 

BlancoAgilon38

Re: A kínaiak szerint Guzmics felesleges igazolás volt

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 17:10

Natessék.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.16. 17:13

Akkor küldjék haza, Szombathelyre.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.05.16. 18:01

Savaria1919 írta:Akkor küldjék haza, Szombathelyre.

Örülnétek mi? :) Viccet félretéve szerintem ott jó helyen lenne,stabil kezdő lenne,ez a válogatott szempontjából sem lenne rossz. De szerintem azért Guzmics egy dobogóra vagy bajnoki címre hajtó csapat hátsó alakzatában is megállná a helyét itthon.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.16. 18:04

Westman írta:
Savaria1919 írta:Akkor küldjék haza, Szombathelyre.

Örülnétek mi? :) Viccet félretéve szerintem ott jó helyen lenne,stabil kezdő lenne,ez a válogatott szempontjából sem lenne rossz. De szerintem azért Guzmics egy dobogóra vagy bajnoki címre hajtó csapat hátsó alakzatában is megállná a helyét itthon.

Én mindenképp, de szerintem az összes Hali szimpatizáns. Jövőre mi is a dobogóra hajtunk :)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.05.16. 23:05

Ez érdekes, mert éppen 2 hete olvastam Guzmiccsal egy hosszabb riportot az Origón, abból nekem azt jött le, hogy minden f.sza. Igaz nem csak a kínai szerződésről szólt a cikk. Ebben a cikkben külső forrásokra hivatkoznak. A lényeg az lesz, hogy mit akkar a csapat vezetősége és az edző. Úgy tudom, hogy Guzmics az edzővel eléggé jóban van.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”