Reakciók az U17-es válogatott sajnálatos veresége után

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.16. 14:49

Magyarország - Elúszott a vb-indulás lehetősége.

Mint arról beszámoltunk, a magyar U17-es válogatott sajnálatos vereséget szenvedett Franciaországtól az Európa-bajnokság 5. helyéért zajló mérkőzésen, így lemarad az indiai világbajnokságról. A mérkőzést követően értékelték a mieink a látottakat. 

Egy álommal szegényebb lett az U17-es válogatott - NB1.hu

Egy álommal szegényebb lett az U17-es válogatott

"Küszködtem a könnyeimmel, mert amit ezek a fiúk kiadtak magukból az egész torna folyamán, az bizony elismerésre méltó. Ilyen tornák, ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy ezeket a srácokat ugyanígy tudjuk tovább fejleszteni, képezni és egyre jobb játékosokat nevelni belőlük. Azt hiszem, az egész stáb nevében mondhatom, mindenkire büszkék vagyunk" - fogalmazott Szélesi Zoltán szövetségi edző.

A csapatkapitány Szoboszlai Dominik eltiltása miatt csak a lelátóról figyelhette a mérkőzést: "Lehet örülni ennek az eredménynek, de csalódottak vagyunk, hiszen ha már itt voltunk, akkor szerettük volna a legjobb eredményt elérni. Jól játszottunk, egyszerűen nem volt szerencsénk. A mérkőzést követően Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta nekünk, ne legyünk sokáig csalódottak, büszkék lehetünk magunkra, kiálltunk Magyarországért."

BlancoAgilon38

Re: Reakciók az U17-es válogatott sajnálatos veresége után

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.17. 00:00

"Ilyen tornák, ilyen mérkőzések kellenek "

Ezt mondja minden edző száz éve. És mi lesz majd? Meg persze sírni is kell a teljesítmény kapcsán.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Reakciók az U17-es válogatott sajnálatos veresége után

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.17. 08:40

BlancoAgilon38 írta:"Ilyen tornák, ilyen mérkőzések kellenek "

Ezt mondja minden edző száz éve. És mi lesz majd? Meg persze sírni is kell a teljesítmény kapcsán.

Lehet ezt monda minden edző száz éve, nem tudom, de emögött feltűnik némi tartalom is szerintem.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”