Kegyetlenül kibabrált az MTK a Ferencvárossal

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.15. 20:54

Magyarország - Mi a hasonlóság a mostani meccs és a berni finálé között?

Úgy járt a bajnoki döntőben a Ferencváros az MTK-val, mint annak idején az Aranycsapat 1954-ben az NSZK válogatottjával: azok után, hogy korábban 8-3-ra legyőzte a csoportkörben, kikapott a fináléban.

Idegenbeli váratlan sikerét követően az MTK nagy meglepetésre másodjára, hazai pályán is 1-0-ra legyőzte a JET-SOL Liga női labdarúgó NB I döntőjében a címvédő Ferencvárost, így története hetedik bajnoki címét ünnepelheti.

A hétfői találkozó hasonló forgatókönyv szerint zajlott, mint az egy héttel ezelőtti összecsapás: az elmúlt két idényben győztes zöld-fehérek szinte az egész mérkőzésen fölényben futballoztak, de nem sikerült vezetést szerezniük, míg a fővárosi rivális a hajrában betalált. Ezúttal egy jobb oldali beadást követően a 79. percben Turányi Lilla szerezte az aranyérmet érő gólt.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/rosszul-lattad--valaszolta-az-mtk-vezetoedzoje-a-sajtotajekoztaton">„Rosszul láttad!" - válaszolta az MTK vezetőedzője a sajtótájékoztatón - NB1.hu</a></h4><p>Tamási Zsolt visszaszólt az újságírónak</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

A Ferencváros a fináléig csak egyszer kapott ki, még október 2-án a szombathelyi Viktória FC vendégeként 2-1-re, az MTK-t pedig a döntőig mind a négyszer legyőzte, legutóbb például 8-3-ra.

Az MTK Hungária FC 2-0-ra nyerte az egyik fél második győzelméig tartó párharcot, így 2014 után lett ismét aranyérmes a női NB I-ben.

ManBat
Aranylabdás

Re: Kegyetlenül kibabrált az MTK a Ferencvárossal

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.15. 21:04

Grat!
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.15. 21:09

Elég béna egy gól volt, de gratula! Azt se tudni kiről pattant be, és melyik testrészéről.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.15. 21:16

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.15. 21:21

Maradonapoli írta:https://youtu.be/0gd4HnVh34A?t=64 :cool:

:D :D :D

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.05.15. 22:48

Jól elnagyképűsködtük...
Bognár Enikő <3
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.05.16. 10:16

John McClane írta:Jól elnagyképűsködtük...
Bognár Enikő <3

Enci nekem is nagy kedvencem :)
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 10:26

Xabi írta:
Bognár Enikő <3

Gyerek még.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 13:04

BlancoAgilon38 írta:
Xabi írta:
Bognár Enikő <3

Gyerek még.

Jó az, 22 éves lesz októberben. Nekem is lennének fenntartásaim a kora miatt vele kapcsolatban, de ha azt mondaná, hogy itt a kezem, nem disznóláb, legyél a szerelmetesem, én biza' nem mondanék neki nemet.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 13:06

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Xabi írta:Enci nekem is nagy kedvencem :)

Gyerek még.

Jó az, 22 éves. Nekem is lennének fenntartásaim a kora miatt vele kapcsolatban, de ha azt mondaná, hogy itt a kezem, nem disznóláb, legyél a szerelmetesem, én biza' nem mondanék neki nemet.

:D :D

Tiszta hülye vagy. :D Másképpen nézem, 27 meg 25 éves lányaim vannak, nekem ezek gyerekek.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 13:09

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Gyerek még.

Jó az, 22 éves. Nekem is lennének fenntartásaim a kora miatt vele kapcsolatban, de ha azt mondaná, hogy itt a kezem, nem disznóláb, legyél a szerelmetesem, én biza' nem mondanék neki nemet.

Tiszta hülye vagy. :D Másképpen nézem, 27 meg 25 éves lányaim vannak, nekem ezek gyerekek.

Nyilván. Ha nekem 27 meg 25 éves lányom lenne, akkor engem (sztereotípia jeah) Lakatosnak hívnának, és azzal lettem volna híres a komáim között, hogy az átlagostól lényegesen hamarabb kezdett el szőrösödni a zacsim. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 13:13

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Jó az, 22 éves. Nekem is lennének fenntartásaim a kora miatt vele kapcsolatban, de ha azt mondaná, hogy itt a kezem, nem disznóláb, legyél a szerelmetesem, én biza' nem mondanék neki nemet.

Nyilván. Ha nekem 27 meg 25 éves lányom lenne, akkor engem (sztereotípia jeah) Lakatosnak hívnának, és azzal lettem volna híres a komáim között, hogy az átlagostól lényegesen hamarabb kezdett el szőrösödni a zacsim. :)

Te kurvapicsa! Nem azért lett gyerekem 23 évesen mer' cigány vagyok. :D Mekkora egy majom vagyol. :D :_D :D
Jobb volt így, fiatal apuka voltam, ma már nem vagyok az. Az idősödő faszkalap jobb kifejezés rám.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 13:38

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta::D :D

Te kurvapicsa! Nem azért lett gyerekem 23 évesen mer' cigány vagyok. :D Mekkora egy majom vagyol. :D :_D :D
Jobb volt így, fiatal apuka voltam, ma már nem vagyok az. Az idősödő faszkalap jobb kifejezés rám.

Inkább arra igyekeztem utalni, hogy fiatalabb vagyok, mint te, Papó! :) Én sem bánnám amúgy, ha úgy alakult volna az életem, hogy huszonévesen megszaporodok, de sajna/nem sajna, nem úgy alakítottam azt. Anno a Szigeten 16 évesen megcsináltam egy kislányt, akivel úgy tíz év múlva összefutottam, és volt egy közel tíz éves fia, de megnyugtatott, hogy nem az enyém, én meg elhittem neki. De őszintén szólva kicsit bántam.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 13:42

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Nyilván. Ha nekem 27 meg 25 éves lányom lenne, akkor engem (sztereotípia jeah) Lakatosnak hívnának, és azzal lettem volna híres a komáim között, hogy az átlagostól lényegesen hamarabb kezdett el szőrösödni a zacsim. :)

Inkább arra igyekeztem utalni, hogy fiatalabb vagyok, mint te, Papó! :) Én sem bánnám amúgy, ha úgy alakult volna az életem, hogy huszonévesen megszaporodok, de sajna/nem sajna, nem úgy alakítottam azt. Anno a Szigeten 16 évesen megcsináltam egy kislányt, akivel úgy tíz év múlva összefutottam, és volt egy közel tíz éves fia, de megnyugtatott, hogy nem az enyém, én meg elhittem neki. De őszintén szólva kicsit bántam.

Vili. Biztos, hogy nem a tiéd a kölök? :)

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 13:43

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Te kurvapicsa! Nem azért lett gyerekem 23 évesen mer' cigány vagyok. :D Mekkora egy majom vagyol. :D :_D :D

Ezt biztosan már szerintem sosem tudom meg.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 13:47

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Inkább arra igyekeztem utalni, hogy fiatalabb vagyok, mint te, Papó! :) Én sem bánnám amúgy, ha úgy alakult volna az életem, hogy huszonévesen megszaporodok, de sajna/nem sajna, nem úgy alakítottam azt. Anno a Szigeten 16 évesen megcsináltam egy kislányt, akivel úgy tíz év múlva összefutottam, és volt egy közel tíz éves fia, de megnyugtatott, hogy nem az enyém, én meg elhittem neki. De őszintén szólva kicsit bántam.

Aszta. :D

Én jó eséllyel az apjuk vagyok. Szép lányok, ráadásul nekik jól is áll, hogy hasonlítanak rám. Apának lenni jó, és néha nagyon nehéz is. Meg szabad kérdeznem András, hogy mennyi idős vagy?

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 13:50

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Vili. Biztos, hogy nem a tiéd a kölök? :)

Én jó eséllyel az apjuk vagyok. Szép lányok, ráadásul nekik jól is áll, hogy hasonlítanak rám. Apának lenni jó, és néha nagyon nehéz is. Meg szabad kérdeznem András, hogy mennyi idős vagy?

~nyúl korosztály.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 13:52

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Ezt biztosan már szerintem sosem tudom meg.

~nyúl korosztály.

Azonnal szaporodj! Ahogy Dr. Csont mondja. Mondjuk azt a nőt lelőném egy napon belül.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.16. 14:01

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Aszta. :D

~nyúl korosztály.

Azonnal szaporodj! Ahogy Dr. Csont mondja. Mondjuk azt a nőt lelőném egy napon belül.

Néha már amúgy elgondolkodom rajta, hogy faszom bele, összegyúrok valami nővel valami kölköt, oszt lesz, ami lesz. De őszintén a faszomnak sem lenne kedve aztán valami ótvar picsát eltartani gyermektartás jogcímen. Marad a türelem és keresgélés. Az igények már mindenesetre hálistennek folyamatosan csökkennek. :D

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.16. 14:10

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:~nyúl korosztály.

Néha már amúgy elgondolkodom rajta, hogy faszom bele, összegyúrok valami nővel valami kölköt, oszt lesz, ami lesz. De őszintén a faszomnak sem lenne kedve aztán valami ótvar picsát eltartani gyermektartás jogcímen. Marad a türelem és keresgélés. Az igények már mindenesetre hálistennek folyamatosan csökkennek. :D

Csökkennek. De nagy egy hülye vagy bazzeg Andris!
A gyermekáldás jó, hidd el! Én a helyedben kipróbálnám, aztán akarja a pöcsöm a terápiát, hidd el: nem lenne rossz Neked, mielőtt elküldtem ezt a kommentet, néztem a monitort. Lehet, hogy hülye vagyok. Jó, ha van egy kölyköd, hidd el! Aztán, ha mégsem vagy képes rá, dobj ki engem, mint ideiglenes kapcsolatot!

Vissza: “www.nb1.hu”