A 31. forduló nézőszámai

nb1.hu12
Toborzórajáró

A 31. forduló nézőszámai

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.13. 23:12

Magyarország – A Fradi meccsén többen voltak, Kispesten hangosabbak.

A 31. forduló nézőszámai

Továbbra is azonos pontszámmal áll a listavezető Budapest Honvéd és a második Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a 31. fordulóban a kispestiek hazai pályán győzték le 2-1-re az MTK-t, míg a fehérváriak az Újpest otthonában diadalmaskodtak 3-0-ra, továbbra is nyílt a bajnokság, nem tudni ki less a bajnok, ki lesz a második kieső.

Ennek ellenére a nézők most sem tolonganak a stadionokban. A legtöbben a Ferencváros – Debrecen találkozót nézték meg, míg a Videoton újpesti vendégjátékára alig több mint 2000 drukker volt kiváncsi.

OTP Bank Liga, 31. forduló, eredmények, nézőszámok:

Ferencváros-Debreceni VSC 0-0 6596

Paksi FC-Gyirmót FC 3-0 600

Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 3043

Budapest Honvéd-MTK Budapest 2-1 3370

Swietelsky Haladás-Vasas 2-2 2435

Újpest FC-Videoton FC 0-3 2160

Összesen: 18204

Átlag: 3034

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/reakciok-az-nb-i-31-fordulojanak-a-merkozeseirol">Reakciók az NB I 31. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu</a></h4><p>Értékelhetetlen első félidő</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Sub Pop
Moderátor

Re: A 31. forduló nézőszámai

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.05.14. 08:01

Harmatosak.

Mondjuk semmi meglepetés.
Puskás-Kispest-Hungary

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.14. 11:11

Kispesten 3400 néző volt a jegykiadás pedig botrányos. Én több mint egy órával előbb ott voltam,így sikerült időben bejutnom,De voltak akik csak a 2.félidőre jutottak be. Hogy akartok így több nézőt?? Mi lenne ha tízezer ember akarna bejutni?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.05.14. 11:12

Azért az a 600 néző Pakson nagy nulla.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.14. 11:15

Mrs.Dolcetti írta:Kispesten 3400 néző volt a jegykiadás pedig botrányos. Én több mint egy órával előbb ott voltam,így sikerült időben bejutnom,De voltak akik csak a 2.félidőre jutottak be. Hogy akartok így több nézőt?? Mi lenne ha tízezer ember akarna bejutni?

Én is jártam már így Kispesten, igaz én csak fél órával a kezdés előtt értem oda, így is késve jutottam be, úgy, hogy mögöttem még vagy' 20-an álltak.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.14. 11:48

Savaria1919 írta:
Mrs.Dolcetti írta:Kispesten 3400 néző volt a jegykiadás pedig botrányos. Én több mint egy órával előbb ott voltam,így sikerült időben bejutnom,De voltak akik csak a 2.félidőre jutottak be. Hogy akartok így több nézőt?? Mi lenne ha tízezer ember akarna bejutni?

Én is jártam már így Kispesten, igaz én csak fél órával a kezdés előtt értem oda, így is késve jutottam be, úgy, hogy mögöttem még vagy' 20-an álltak.

Én a régi Hidegkutinál szoptam egyszer meg, akkoriban még csak hébe-hóba volt ez a regisztrációs faszság, de akkor épp pont kellett az MTK-Diósgyőrre, és vagy tíz percenként voltak képesek egy jegyet kiadni. Úgyhogy hiába értem oda fél órával előbb, mert a sor kb. nem is mozdult. Ja, és a hó is szakadt. Aztán a szünetben beengedtek mindenkit jegy és regisztráció nélkül.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.14. 12:23

ManBat írta:
Savaria1919 írta:

Én a régi Hidegkutinál szoptam egyszer meg, akkoriban még csak hébe-hóba volt ez a regisztrációs faszság, de akkor épp pont kellett az MTK-Diósgyőrre, és vagy tíz percenként voltak képesek egy jegyet kiadni. Úgyhogy hiába értem oda fél órával előbb, mert a sor kb. nem is mozdult. Ja, és a hó is szakadt. Aztán a szünetben beengedtek mindenkit jegy és regisztráció nélkül.

Én egyszer az OTP-ben szívtam meg, kurva nagy sor volt, le is késtem a buszt.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”