Beszámoló az NB I 31 fordulójának a mérkőzéseiről

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.13. 20:07

Magyarország - Fontos mérkőzést nyert a Honvéd, nem sokat változott a kiesőjelöltek helyzete.

Diósgyőri VTK – Mezőkövesd Zsóry 2-2 (0-2)

Tizenhét perc elteltével kettős hátrányba került a pályaválasztó Diósgyőr Mezőkövesden. Az ezúttal „vendég” hazaiak Molnár 12. és Sós 17. minutumban szerzett góljaival már 2-0-ra vezettek, és az ezért járó három pontnak köszönhetően három lett az előnyük a mai ellenfelükkel szemben is. A második játékrész első szöglete után Makrai góljával csökkentette a hátrányát Bódog Tamás együttese, majd Busai szépségdíjas góllal egyenlített.

Ezt követően visszavett a Dósgyőr, nem akarták kockáztatni a nagyon fontos egy pontot, ennek ellenére megnyerhették volna a meccset, a 85. percben Vági az utolsó pillanatban mentett Novothny elől.

Az egyponttal mindkét gárda 36 pontos és egy ponttal előzik meg a kieső helyen levő MTK-t.

Ferencvárosi TC – Debreceni VSC 0-0

Az első percektől kezdve látszott a debreceniek játékán, hogy szükségük van a három pontra és ennek tudatában léptek pályára a Groupama Arénában is. A 27. percben lehet, hogy a szezon mentését mutatta be Lovrencsics, Fletscher lövése után a gólvonalról „kapta” ki a labdát. A félidő vége előtt egy perccel aztán Osváth mentett órásit Moutari elől, így gólnélküli döntlennel vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrész elején is inkább a debreceniek mentek eőre, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Az idegenben szerzett egy pontnak az eredmények ismeretében a Debrecen örül jobban.

Szombathelyi Haladás – Vasas 2-2 (0-1)

A bajnoki címről ugyan már lemondtak a Vasasnál, a harmadik hely azonban még így is óriási siker lenne Angyalföldön, miután a tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdöttek. Sopronban is a piros-kékek kezdtek jobban, és a 11. percben büntetőhöz is jutottak, miután Bosnjak szabálytalanul szerelte Kulcsárt a tizenhatoson belül. Berecz büntetőjét azonban védte Király, ennek ellenére a vendégek szerezték meg a vezetést, a 36.percben Berecz beadását Burmeister fejelte a kapuba.

A szünet után a hazaiak is tizenegyeshez jutottak, Iszlai pedig magabiztosan értékesítette azt. A Vasas azonban nem tört meg és előbb Berecz majd Gaál szerezhetett volna gólt. Utóbbi végül a 73. percben tudott eredményes lenni, egy baloldali beadást továbbított a kapuba. A három pontot azonban így sem tudták begyűjteni, a 88. percben ugyanis Schimmer góljával egyenlíteni tudott a Haladás. A Vasas így egy ponttal lemaradva a Ferencvárostól a negyedik.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/elo-kozvetites-az-nb-i-31-fordulojanak-a-meccseirol">Élő közvetítés az NB I 31. fordulójának a meccseiről - NB1.hu</a></h4><p>Élő közvetítés az NB I 31. fordulójának a meccseiről</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Paksi FC – Gyirmót 0-3 (0-3)

Gyakorlatilag bő félóra alatt eldöntötte a három pont sorsát Csertői Aurél csapata, Bartha góljával és Szakály duplájával már a 32. percben 3-0-ra vezettek. Nagy tudomány nem kellett ezután a gyirmótiak újabb vereségének a megjósolásához, akik csak átszállójegyet váltottak az élvonalba.

Honvéd FC – MTK Budapest 2-1 (0-0)

A nagy tét mindkét csapat játékára rányomta a bélegyét, hiszen a hazaiak hosszú évek után ismét bajnokok lehetnek, az MTK pedig könnyen kieshet az élvonalból. A Honvéd nyert és egy újabb fontos lépést tett a kispesti drukkerek álmáért, az MTK pedig egyre nagyobb bajban van.

Sok helyzet nem is volt az első félidőben, a hazaiak uralták ugyan a játékot, de csak a 65. minutumban sikerült gólt szerezniük. Ekkor Eppel készítette le a labdát Hollander elé, aki 20 méterről a kapuba lőtt. Egy percnek sem kellett eltelnie és egyenlített az MTK, Ramos kotorta közelről a hálóba a labdát.

Eppel ezen a találkozón ugyan nem szerzett gólt, de a vége előtt néhány perccel újabb gólpasyt adott, ezúttal Kosztának.

A három pontnak köszönhetően a Honvéd három egységgel megelőzte  a később játszó Videotont.

A tabella ITT érhető el.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Beszámoló az NB I 31 fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.13. 21:24

Az ezüstérem már megvan.Nem szabad csüggedni,ha nem lesz meg a bajnoki cím.Mert ez a mai is rohadt nehéz volt. Debrecenben meg még nehezebb lesz. Eddig csodát teszünk,de talán még az is kevés lesz. Mindenesetre a hangulat ma is óriási volt.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.14. 07:08

Bajnok lesz a Honvéd. Nem is baj.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.14. 07:32

BlancoAgilon38 írta:Bajnok lesz a Honvéd. Nem is baj.

Remélem mindkét élmenő nyer (vagy ha már választani kell: veszít) a kövi fordulóban, és akkor egy ütős kis bajnoki döntő lehet a végén.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.14. 08:01

Reginald McFreez írta:

Remélem mindkét élmenő nyer (vagy ha már választani kell: veszít) a kövi fordulóban, és akkor egy ütős kis bajnoki döntő lehet a végén.

Sajnos a másik végén - a tabellának - is lehet egy ugyanilyen döntő, aminek aktív szereplői lehetünk, szerettem volna elkerülni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.14. 08:47

SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:

Sajnos a másik végén - a tabellának - is lehet egy ugyanilyen döntő, aminek aktív szereplői lehetünk, szerettem volna elkerülni.

ha jövő héten nem kapunk ki az MTK-tól, akkor szvsz megvan a bentmaradás
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.14. 09:37

ManBat írta:
SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:Remélem mindkét élmenő nyer (vagy ha már választani kell: veszít) a kövi fordulóban, és akkor egy ütős kis bajnoki döntő lehet a végén.

Hogy lenne meg a bent maradás, simán megelőzhet az utolsó fordulóban az MTK és a Kövesd is, ha nem verjük meg a Lokit a végén.
Győzelem esetén 100%, h megvan, ha a Gyirmót és a Kövesd meccsből legalább az egyiket hoztuk volna az iksz helyett, akkor lenne elég a döntetlen.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.14. 10:15

SuperDepor írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:Sajnos a másik végén - a tabellának - is lehet egy ugyanilyen döntő, aminek aktív szereplői lehetünk, szerettem volna elkerülni.

Hogy lenne meg a bent maradás, simán megelőzhet az utolsó fordulóban az MTK és a Kövesd is, ha nem verjük meg a Lokit a végén.
Győzelem esetén 100%, h megvan, ha a Gyirmót és a Kövesd meccsből legalább az egyiket hoztuk volna az iksz helyett, akkor lenne elég a döntetlen.

MTK aligha veri meg a Paksot, szóval ha jövő héten nem előznek be minket, akkor ők alattunk végeznek
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.05.14. 10:17

ManBat írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:ha jövő héten nem kapunk ki az MTK-tól, akkor szvsz megvan a bentmaradás

MTK aligha veri meg a Paksot, szóval ha jövő héten nem előznek be minket, akkor ők alattunk végeznek

Figyelj ha DVTK jövő héten veri MTK-t el is döntötte a dolgot,ha csak x vagy kikap akkor végük.Paks lefogja dobni a 3 pontot MTK-nak,majd meglátod.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.14. 10:24

ManBat írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:ha jövő héten nem kapunk ki az MTK-tól, akkor szvsz megvan a bentmaradás

Az a Paks MTK meccs egy tipikus háromesélyes találkozó, pont a Paks az, akinek ha van kedve játszani, akkor bárkit megvernek és ez igaz fordítva is.
Ha az MTK-nak azon múlik a bent maradása akkor kisebb oddszot fognak adni a bukik a vendéggyőzelemre, mint a hazaira

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.14. 10:45

MTK-Dió a kulcsmeccs, rajtuk kívül még vagy 3 csapatnak baromi fontos, de talán többnek is, lehet, ki is nézek rá. Amúgy sajnálnám az MTK-t, a DVTK-t persze jobban, leginkább pedig magunkat, úgyhogy jó lenne a vendéggyőzelem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.14. 10:52

Szerintem nem lesz. Fene tudja, mi mondatja velem, de jövő héten legyőzzük őket. Vagy ha nem, egy döntetlenre jók leszünk.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.14. 11:00

nyúl írta:
Szerintem nem lesz. Fene tudja, mi mondatja velem, de jövő héten legyőzzük őket. Vagy ha nem, egy döntetlenre jók leszünk.

Attól még lehetnek bajnokok.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

-DB1902-
Sztár

HozzászólásSzerző: -DB1902- » 2017.05.14. 11:06

nyúl írta:

Szerintem is megfogjuk őket szorongatni, egy ikszre legalább jók leszünk.
Debreceni VSC 1902
CXIII

-DB1902-
Sztár

HozzászólásSzerző: -DB1902- » 2017.05.14. 11:08

Ez a tegnapi produkció teljesen vállalható volt, egyedül a gól hiányzott az egészből, közel voltunk hozzá nagyon. Nálam Osváth volt a meccs embere, szép és fontos mentései voltak, az előre játéka is rendben volt. De jó lenne megtartani valahogy.
Debreceni VSC 1902
CXIII

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.14. 11:13

-DB1902- írta:
nyúl írta:

Szerintem is megfogjuk őket szorongatni, egy ikszre legalább jók leszünk.

Szívem szerint én is így gondolnám, de megtévesztő a Fradi elleni teljesítmény, nem bíznám erre az észleletre a gecisbugyi-effektus alátámasztását.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.14. 11:19

Westman írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:Hogy lenne meg a bent maradás, simán megelőzhet az utolsó fordulóban az MTK és a Kövesd is, ha nem verjük meg a Lokit a végén.

Figyelj ha DVTK jövő héten veri MTK-t el is döntötte a dolgot,ha csak x vagy kikap akkor végük.Paks lefogja dobni a 3 pontot MTK-nak,majd meglátod.

Persze. Meg a Mezőkövesdnek is. Mert a Paks eddig idén olyan pontledobós csapat.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.14. 11:20

Cselszky írta:MTK-Dió a kulcsmeccs, rajtuk kívül még vagy 3 csapatnak baromi fontos, de talán többnek is, lehet, ki is nézek rá. Amúgy sajnálnám az MTK-t, a DVTK-t persze jobban, leginkább pedig magunkat, úgyhogy jó lenne a vendéggyőzelem.

Terveztem én is, hogy kimegyek, de sajna hétvégén meló.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.14. 11:25

nyúl írta:

1-1-re vettem, meglátjuk.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.14. 11:28

Cselszky írta:MTK-Dió a kulcsmeccs, rajtuk kívül még vagy 3 csapatnak baromi fontos, de talán többnek is, lehet, ki is nézek rá. Amúgy sajnálnám az MTK-t, a DVTK-t persze jobban, leginkább pedig magunkat, úgyhogy jó lenne a vendéggyőzelem.

Azzal mi le is zárnánk az egészet, meglenne az NB1. Nagyon dühítő, h a Vasast, Kispestet, Újpestet semleges pályán legyőzzük, majd a Gyirmótnak és a Kövesdnek odaadunk két-két pontot. A tegnapi bukás egyértelműen a hiányzók számlájára írható, Bódog nem tudta összerakni nélkülük a védelmet. A Hungária krt-on sokkal biztosabb lesz a hátsó játékunk Karannal és Delgado Villarral a tengelyben. Nagyon nem kéne az utolsó fordulóra hagyni a döntést.

Vissza: “www.nb1.hu”