Élő közvetítés a Magyarország-Törökország U17-es Eb-negyeddöntő mérkőzésről

Gunners
Aranylabdás

Re: Élő közvetítés a Magyarország-Törökország U17-es Eb-negyeddöntő mérkőzésről

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.12. 15:24

Reginald McFreez írta:
Gunners írta:
ManBat írta:A csoportkör után ez baromi nagy csalódás.

Nemár ! Fájdalmas a kiesés, de tök korrektül tette szerintem a csapat a dolgát ma is. Jó kis játékosok lehetnek ezek a fiúk ha töretlen marad a fejlődésük. A fontos ez, nem pedig az eredmény itt.

Még az bele is fér, ha a mezei szurkoló csalódott (bár szerintem a mezei szurkolóra is ráférnek az eudkáció ilyen szempontból), de ami durva, hogy a hazai utánpótlás edzők is ilyen szemléletűek, ráadásul a támogatás összege is függ az eredménytől...

Igen! Az edzői szemlélet itt borzalmas, ezért kellenek ezek a külföldi szakik az utánpótlásba tetszik vagy nem! Nem hiszem hogy Horvátországban nemzeti gyász lesz amiatt hogy még a csoportból sem sikerült továbblépni. Levonják a tanulságokat és, teszik a dolgukat tovább. UP szinten ez a lényeg. Egyébként a csalódott emberkéknek halkan megjegyzem hogy még mindig lesz egy meccsünk kb 80% eséllyel a VB-ért.
Go Gunners Hajrá Videoton

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.05.12. 15:50

Gunners írta:
Reginald McFreez írta:
Gunners írta:Nemár ! Fájdalmas a kiesés, de tök korrektül tette szerintem a csapat a dolgát ma is. Jó kis játékosok lehetnek ezek a fiúk ha töretlen marad a fejlődésük. A fontos ez, nem pedig az eredmény itt.

Még az bele is fér, ha a mezei szurkoló csalódott (bár szerintem a mezei szurkolóra is ráférnek az eudkáció ilyen szempontból), de ami durva, hogy a hazai utánpótlás edzők is ilyen szemléletűek, ráadásul a támogatás összege is függ az eredménytől...

Igen! Az edzői szemlélet itt borzalmas, ezért kellenek ezek a külföldi szakik az utánpótlásba tetszik vagy nem! Nem hiszem hogy Horvátországban nemzeti gyász lesz amiatt hogy még a csoportból sem sikerült továbblépni. Levonják a tanulságokat és, teszik a dolgukat tovább. UP szinten ez a lényeg. Egyébként a csalódott emberkéknek halkan megjegyzem hogy még mindig lesz egy meccsünk kb 80% eséllyel a VB-ért.

A Vb-t viszont jó lenne megcsípni, kell a nemzetközi tapasztalat, meg a srácok karrierjén is lendíthet egy világverseny - bár ebből a szempontból Szoboszlai, Schön, Szerető és Csoboth már jó helyen vannak, esetleg még Torvundot és Csonkát tudnám elképzelni külföldön.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.12. 16:06

famate írta:
Gunners írta:
Reginald McFreez írta:Még az bele is fér, ha a mezei szurkoló csalódott (bár szerintem a mezei szurkolóra is ráférnek az eudkáció ilyen szempontból), de ami durva, hogy a hazai utánpótlás edzők is ilyen szemléletűek, ráadásul a támogatás összege is függ az eredménytől...

A Vb-t viszont jó lenne megcsípni, kell a nemzetközi tapasztalat, meg a srácok karrierjén is lendíthet egy világverseny - bár ebből a szempontból Szoboszlai, Schön, Szerető és Csoboth már jó helyen vannak, esetleg még Torvundot és Csonkát tudnám elképzelni külföldön.

Majnovics, Bencze ,Szoboszlai hármas sincs szerintem rossz helyen.
Go Gunners Hajrá Videoton

Vissza: “www.nb1.hu”