Visszavonul a legendás magyar válogatott kapus

Adamek
Flegma

Re: Visszavonul a legendás magyar válogatott kapus

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.12. 14:52

BlancoAgilon38 írta:
Kegyetlen írta:
BlancoAgilon38 írta:Igen. Mindig a tuti volt a fontos, csak semmi kockázat. Istenítette a hazai közeg, de sosem láttuk valami idegen mezben.

Vitte volna a Depor Halmaival csomagban, de az MTK nem engedte.

Duma.

talán a Deportivo Jerusalem lehetett, max oda lett volna elég a sebessége
meg akkoriban ott volt a magyar lerakat, addigra már a középszar belga vonal is kihalóban volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.12. 15:09

Kegyetlen írta:
BlancoAgilon38 írta:
banok írta:
1997-ben Illés Béla közel sem volt "nyugger" 29 évesen...

Igen. Mindig a tuti volt a fontos, csak semmi kockázat. Istenítette a hazai közeg, de sosem láttuk valami idegen mezben.

Én a Kölnre is emlékszem, de Béla inkább maradni akart, mint kinn padozzon, vagy valami ilyesmivel indokolt(a)-ák. :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.12. 15:29

Maradonapoli írta:
Kegyetlen írta:
BlancoAgilon38 írta:Igen. Mindig a tuti volt a fontos, csak semmi kockázat. Istenítette a hazai közeg, de sosem láttuk valami idegen mezben.

Én a Kölnre is emlékszem, de Béla inkább maradni akart, mint kinn padozzon, vagy valami ilyesmivel indokolt(a)-ák. :)

én úgy tudom a fodrásza miatt maradt itthon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.12. 16:40

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Kegyetlen írta:Vitte volna a Depor Halmaival csomagban, de az MTK nem engedte.

én úgy tudom a fodrásza miatt maradt itthon

:D :D

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.12. 18:37

banok írta:
nyúl írta:
BlancoAgilon38 írta:Én pl minden idők egyik leggyávább magyar védőjátékosával is azonosítom. Legjobb, hogy utána Bánfi Janika sokszor szakértői szemmel kritizálta pár olasz csapat védekezési szokásait bajnoki meccseken a kényelmes tv-fotelből.
Elég hajmeresztő egy 11 volt az Mracskó Misivel, meg olajhajú Vilivel, aki ötgólos hátrányban hátrafelé próbált cselezgetni, illetve labdát tartani Mijatovic ellen, hogy megmutassa, milyen menő gyerek. A közönség meg a fejét fogta. Az egész meccsen súlytalan nyugger Béla király meg összehozta az alamizsnát a végén.

de úgy nézett ki és úgy mozgott

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.12. 20:14

nyúl írta:
banok írta:
nyúl írta:Elég hajmeresztő egy 11 volt az Mracskó Misivel, meg olajhajú Vilivel, aki ötgólos hátrányban hátrafelé próbált cselezgetni, illetve labdát tartani Mijatovic ellen, hogy megmutassa, milyen menő gyerek. A közönség meg a fejét fogta. Az egész meccsen súlytalan nyugger Béla király meg összehozta az alamizsnát a végén.

de úgy nézett ki és úgy mozgott

tuti a focicuccát banyatankban húzta az öltözőig és csirkefarhátat majszolt vitaminok helyett

Vissza: “www.nb1.hu”