Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:Azért így a kommenteket végigolvasgatva valahol érthető, hogy a feminyisták egyelőre nem dőlnek hátra kényelmesen, hogy asszondja elvégeztük a dolgunkat...
A cikkhez... szerintem ez azért elég jó dolog, a DLA-n egyelőre még ott tartanak - Herczeg Bandi kijelentése nyomán szabadon - hogy az Akadémián nő legfeljebb a büfében kerülhet alkalmazásra...
Azért ezt a feminizmus dolgot is túl lehet tolni. Egy haveromtól pl megkérdezte egy nő, hogyha lenne egy lánya meg egy fia, akkor melyiktől kérne segítséget betonozásnál, vagy egyéb nehéz fizikai munkánál. Haver persze rávágta, hogy a fiától, erre a nő teljesen kiakadt, hogy micsoda hímsoviniszta, nőgyűlölő, előítéletes stb., honnan veszi, hogy a lánya nem lenne képes ugyanazt a munkát megcsinálni. Barátom megpróbálta levezetni, hogy azért mégse úgy megy az, de a nő tovább nyomta a dumáját...
Amúgy a betonozás tényleg nő munka ........ " ..... csinálja a k..va anyja ....." :)
Egyébként azzal vitatkoznék, hogy ő az első női technikai vezető (vagy igazgató). A 90-es években Stadler Józsi bácsinak a felesége (aki ha jól tudom nem is volt a felesége hivatalosan) volt a technikai vezető a Stadler FC-nél. És anno vele is olvastam egy riportot valamelyik újságban, ami éppen arról szólt, hogy ő az egyetlen nő a szakmában az NB I-ben. Ő is azt mondta akkor, hogy eleinte furcsállották, hogy egy nő végzi ezt a munkát, de egy idő után elfogadták a kollégák.