Cristiano Ronaldo - Atlético Madrid 3-0

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.02. 22:38

Madrid - Magabiztos játékkal nyert a Real Madrid az első meccsen.

Bajnokok Ligája elődöntő, első mérkőzés:

Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (1-0)

A legrangosabb európai kupasorozatban a mai nappal megkezdődtek az elődöntő összecsapásai, az első találkozón pedig az Atlético Madrid ellen játszott a Reaal Madrid.

Remekül kezdte a mérkőzést a Zidane csapata, Benzema már a 7. percben megszerezhette volna a vezetést, egy kapu előtti kavarodásnál azonban szögletre mentettek előle. A gólra mégsem sokat kellett várni, három perc múlva egy jobb oldali beadás után Cristiano közelről fejelt Oblak kapujába. Sőt, hamarosan kettőre növelhették volna az előnyüket, Oblak azonban hatalmas bravúrral tenyerelte ki a labdát Varane fejese után.

A félidő végén még kényszerű cserét kellett végrehajtania Zidane-nak, de a Carvajal-Nacho csere nem sokat változtatott a játék képén. A Real Madrid irányította a játékot, de igazán nagy helyzetet nem alakítottak ki. A türelmük azonban meghozta az eredményét, a 73. percben Benzema harcosságának köszönhetően Crstiano Ronaldo elé került a labda, aki 16 méterről kapásgólt lőtt a jobb felsőbe.

A vége előtt a klasszikus mesterhármast is összehozta a portugál, 103. gólját szerezve a BL-ben és tizediket ebben a kiírásban.

A Real Madrid győzelmének köszönhetőn sokkal jobb helyzetből várja a visszavágót, de nem jelenthetjük ki, hogy eldőlt a párharc.

Bajnokok Ligája elődöntő, első mérkőzés:

Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (1-0)

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal (46. Nacho), Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric – Isco (68. Asensio), Ronaldo, Benzema (78. Lucas Vasquez). 

Atlético Madrid: Oblak - Savic, Lucas, Godín, Filipe Luis - Gabi, Saúl (58. Gaitan), Koke, Carrasco (68. Correa) - Griezmann és Gameiro (57. F. Torres). 

Gólszerző: Cristiano Ronaldo (10., 73., 86.)

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/yibkz/tukhwr" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Cristiano Ronaldo - Atlético Madrid 3-0

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.03. 06:35

Atletico ismét a szimpatikus vesztes.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.03. 07:28

CR megint aranylabdás lesz.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.03. 08:34

Sajnos sima volt. Kár érte.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.03. 09:07

a középső gólt láttam a háromból, az nem volt ronda, de olyan védekezést eddig csak Hüsingektől láttam
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.03. 10:22

Adamek írta:a középső gólt láttam a háromból, az nem volt ronda, de olyan védekezést eddig csak Hüsingektől láttam

Csak azért, mert nem nézel Újpest meccset! Mi minden meccsen így védekezünk!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.03. 11:00

adrenalin69 írta:
Adamek írta:a középső gólt láttam a háromból, az nem volt ronda, de olyan védekezést eddig csak Hüsingektől láttam

Csak azért, mert nem nézel Újpest meccset! Mi minden meccsen így védekezünk!

lassan sajnos kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem nézek meccseket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”