Nemi erőszak: ennyi fizetett Ronaldo a hallgatásért

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.01. 14:53

Madrid - 12 óra tárgyalás után zárták le a dolgot.

A német Der Spiegel a Football Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok alapján korábban azt írta, Cristiano Ronaldo 2009-ben, Las Vegas-i nyaralása során megerőszakolt egy nőt, majd lefizette, hogy hallgasson. Bár a focista tagad, a lap újabb bizonyítékok birtokába jutott. A dokumentumokban szereplő „Topher” álnév állítólag a portugál Aranylabdást jelöli, valamint előkerült egy üzenetváltása az ügyvédjével, Osório de Castróval. Az áldozat közben hatoldalas levelet írt Ronaldónak, melyben érzéseiről számol be.

Üzenetváltás:

Ügyvéd:950 ezer dollár.

Ronaldo:Ennyit kérnek?

Ügyvéd:Igen, ez az első ajánlat. Ez 660 ezer euró. De nem fogadjuk el.

Ronaldo:Ez sok?

Ügyvéd:Szerintem kevesebben is meg tudunk egyezni.

Ronaldo:Legyen kevesebb!

Ügyvéd:12 óra tárgyalás után lezártuk a dolgot, 260 ezer euróban állapodtunk meg. Plusz az orvosi kezelés, amiről beszéltem.

Fontos magyar gólpassz a Barcelona ellen - NB1.hu

Magyar gólpassz a Barcelona ellen

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Nemi erőszak: ennyi fizetett Ronaldo a hallgatásért

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.01. 18:21

Inkább adócsaló legyen.

DVTKfan
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DVTKfan » 2017.05.01. 18:28

Jól kereső ringyó....
Keep Calm 8 millió fradista van. A maradék buzi.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.01. 18:29

őszintén meglepődtem, hogy egy nőről van szó
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.01. 18:39

Adamek írta:őszintén meglepődtem, hogy egy nőről van szó

az majdnem 100 millió HUF, annyiért lehet, én is odatartanám a seggem :) :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.01. 18:59

SuperDepor írta:

az majdnem 100 millió HUF, annyiért lehet, én is odatartanám a seggem :) :)

Buzi, aki nem. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.05.01. 19:22

Véletlen sem a pénzre játszott a "nő"... Aztán még az is lehet, hogy semmi erőszak nem volt, csak minden adott volt ahhoz, hogy úgy nézzen ki, majd ezzel már simán ki lehetett húzni a pénzt CR-ből... Aztán persze az is lehet, hogy volt erőszak, de mindenesetre furcsa, hogy egy kis pénz hogy gyógyítja a sebeket...

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.05.02. 00:00

Libritor írta:Véletlen sem a pénzre játszott a "nő"... Aztán még az is lehet, hogy semmi erőszak nem volt, csak minden adott volt ahhoz, hogy úgy nézzen ki, majd ezzel már simán ki lehetett húzni a pénzt CR-ből... Aztán persze az is lehet, hogy volt erőszak, de mindenesetre furcsa, hogy egy kis pénz hogy gyógyítja a sebeket...

plusz orvosi kezelés.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.02. 07:38

Valahogy nem hangzik hihetőnek,hogy Ronaldónak ilyesmire lenne szüksége. Gondolom a csajszi utólag találta ki,hogy pénzt szerezzen.Roni meg nem akart botrányt a neve körül és ezért fizetett?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.02. 07:50

Mrs.Dolcetti írta:Valahogy nem hangzik hihetőnek,hogy Ronaldónak ilyesmire lenne szüksége. Gondolom a csajszi utólag találta ki,hogy pénzt szerezzen.Roni meg nem akart botrányt a neve körül és ezért fizetett?

Sosem tudjuk meg az igazságot. Annyi biztos, hogy még ha fel is megy a nő a faszihoz, ha le is vetkőzik meztelenre, szét is löki a lábát, de ha azt mondja, hogy nem, a faszi meg mégis, az erőszak. Ennek a "szexuáletikai" részén lehet legfeljebb vitatkozni. Mondjuk azon - véleményem szerint - kell is, mert csúnya visszaéléseket lehet elkövetni. Hogy aztán itt azt történt-e, avagy sem... kit tudja... tán még ők sem teljesen...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 08:12

Mrs.Dolcetti írta:Valahogy nem hangzik hihetőnek,hogy Ronaldónak ilyesmire lenne szüksége. Gondolom a csajszi utólag találta ki,hogy pénzt szerezzen.Roni meg nem akart botrányt a neve körül és ezért fizetett?

USA-ban volt, ahol a nők 80%-a azt sem tudja, h ki C. Ronaldo, valószínűleg úgy történhetett ahogy Regi írta alant.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.05.02. 08:22

Nem tudom igaz-e a történet, de ha igen akkor ez azért sokat mondó:
Igen, ez a pénz kurva sok. Ezek a fazonok már nem érzékelik mi sok és mi nem. Köszi Bosman.
Amúgy hozzá lehetett szokva, hogy neki senki nem mond nemet, és ezért lett vele erőszakos. Már ha igaz.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 08:30

sznot írta:Nem tudom igaz-e a történet, de ha igen akkor ez azért sokat mondó:
Igen, ez a pénz kurva sok. Ezek a fazonok már nem érzékelik mi sok és mi nem. Köszi Bosman.
Amúgy hozzá lehetett szokva, hogy neki senki nem mond nemet, és ezért lett vele erőszakos. Már ha igaz.

brutál, ezen én is megakadtam, 200 millió forint, hú de el lett baszva ez a világ

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.05.02. 09:01

sznot írta:Nem tudom igaz-e a történet, de ha igen akkor ez azért sokat mondó:

ronnie azért eléggé top fizetés szempontból, meg előlegezzük meg neki azt is, hogy nem igazán lehet tájékozott, hogy mennyi pénzt szoktak felajánlani a nemi erőszakos pereskedés elkerülése érdekében. de a következőnél már biztosan rutinosabb lesz ő is, és nem tesz fel hülye kérdéseket. =]
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.02. 09:17

Bill O' Riley is ártatlan volt. Soros bújkálhat a háttérben.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Snowblind
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Snowblind » 2017.05.02. 11:30

Lehet, hogy utólag operálták nővé. Írnak valami orvosi kezelésről.
teljesen alkalmatlan

EB
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: EB » 2017.05.02. 17:39

SuperDepor írta:

USA-ban volt, ahol a nők 80%-a azt sem tudja, h ki C. Ronaldo, valószínűleg úgy történhetett ahogy Regi írta alant.

Lehet.
Amúgy szerintem ez nem olyan szimpla dolog. En, akit szerencsére soha nem ért ilyen, úgy gondolom, hogy nem lehetne a számat befogni semennyi zsetonnal.
Viszont a fene tudja, hogy szukségem lenne -e arra, hogy egy traumatikus esetet X idö után egy rakás ember jelenlétében újra fel kell idézzek valószínuleg valami baromi dörzsölt ugyvéd keresztkérdéseinek köszönhetöen, aki arra játszik, hogy engem befeketítsen, amilyen módon csak tud és a védencét pozitív színbe tuntesse fel. Ingyen meg csak ne ússza meg. Szóval nem tudom hogy reagálnék.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 18:20

EB írta:
SuperDepor írta:

Lehet.
Amúgy szerintem ez nem olyan szimpla dolog. En, akit szerencsére soha nem ért ilyen, úgy gondolom, hogy nem lehetne a számat befogni semennyi zsetonnal.
Viszont a fene tudja, hogy szukségem lenne -e arra, hogy egy traumatikus esetet X idö után egy rakás ember jelenlétében újra fel kell idézzek valószínuleg valami baromi dörzsölt ugyvéd keresztkérdéseinek köszönhetöen, aki arra játszik, hogy engem befeketítsen, amilyen módon csak tud és a védencét pozitív színbe tuntesse fel. Ingyen meg csak ne ússza meg. Szóval nem tudom hogy reagálnék.

ha valami bűneset áldozatává válnék és 100 millió forintot kapnék azért, h hallgassak akkor én valószínűleg megtenném

Wegry
Sztár

HozzászólásSzerző: Wegry » 2017.05.02. 20:33

itt valami félrefordítás lehet. ronáldó volt a "csaj" akit rojtosra kúrt valami nagy kancigány 260ezer juróért.
<3 FERENCVÁROS <3

"Ha újraválasztanak, ...[CENSORED]!" - Jimmy Carter
"Király Gábor a kispadon sem kapott helyet a Burnsley-Blackpool (2-1) meccsen" :lol: :lol:

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.03. 14:05

Szerintem kamu. Anno Michael Jacksont is megvádolták pedofíliával, aztán egy gyerek sírva vallotta be, hogy az apjára hallgatva hazudozott. Némi pénzért.

Vissza: “www.nb1.hu”