MindigÚjpest írta:Hogy volt? Mesélj!Mantequilla írta:SuperDepor írta:IKSZDÉÉÉÉ :) :)
A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az elsőosztályban való indulást.
MindigÚjpest írta:Hogy volt? Mesélj!Mantequilla írta:SuperDepor írta:IKSZDÉÉÉÉ :) :)
A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
Igen az meg van. Rázós téma.Mantequilla írta:MindigÚjpest írta:Hogy volt? Mesélj!Mantequilla írta:A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az elsőosztályban való indulást.
Erre az álomsorsolásos dumára,mintha valakik már rábasztak volna.korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.
MindigÚjpest írta:Erre az álomsorsolásos dumára,mintha valakik már rábasztak volna.korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.
MindigÚjpest írta:Erre az álomsorsolásos dumára,mintha valakik már rábasztak volna.korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.
Mantequilla írta:MindigÚjpest írta:Hogy volt? Mesélj!Mantequilla írta:A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
Cselszky írta:Mantequilla írta:MindigÚjpest írta: Hogy volt? Mesélj!
A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az első osztályban való indulást.
Erről még nem hallottam.
Én is így látom,de az álomsorsolás duma nem a legjobb ómen.Westman írta:MindigÚjpest írta:Erre az álomsorsolásos dumára,mintha valakik már rábasztak volna.korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.
Ez a DVTK sokkal egységesebb mint akár MTK,LOKI,Kövesd,Gyirmót. Meg is tudnák csinálni,hogy akár mind a 4 meccset behúzzák így a végére akár 7. hely környékére is oda tudnak érni. Nem ők fognak kiesni én ebben biztos vagyok,meg abban is hogyha az utcsó forduló nekik már mindegy lesz és a Lokinak kell a 3 pont a maradáshoz akkor bizony leadják nekik. Ne szólj semmit,majd csak figyeld meg,ez a magyar NB1.
nyúl írta:Meglepne, ha a Loki bennmaradna.
Az Újpest ellen gyalázatos a mérlegünk, a Ferencváros ellen a döntetlen a legjobb eredményünk évek óta, az aranyért küzdő Honvéd más kávéház osztálykülönbséggel. A Diósgyőr az elmúlt fordulók legjobb csapata. Reálisan 4 meccsen 1, legfeljebb 2 pontot tudunk szerezni.
A Kövesd elleni vereség és az MTK elleni hazai döntetlen - ezeken ment el. Az első hozható lehetett volna döntetlenre, a másodikat illett volna megnyerni.
Ha mégis a vonal felett maradunk, akkor az a Kövesd mélyrepülése és a diósgyőriek esetleges alamizsnája miatt lesz.
Csupa szánalmas kilátás.
Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.
Ellenünk otthon nyerhetnek, de a jelenlegi formánkat figyelembe véve, 1 pontra jók lehetünk náluk, majd az utolsó körben Paksra mennek, ott is bőven benne van az, hogy nem nyernek. Ez 4 meccsből 3 pont, szóval nagyon necces lesz a kékeknek.
Maradonapoli írta:Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.
Ellenünk otthon nyerhetnek, de a jelenlegi formánkat figyelembe véve, 1 pontra jók lehetünk náluk, majd az utolsó körben Paksra mennek, ott is bőven benne van az, hogy nem nyernek. Ez 4 meccsből 3 pont, szóval nagyon necces lesz a kékeknek.
Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)
SuperDepor írta:nyúl írta:Meglepne, ha a Loki bennmaradna.
Az Újpest ellen gyalázatos a mérlegünk, a Ferencváros ellen a döntetlen a legjobb eredményünk évek óta, az aranyért küzdő Honvéd más kávéház osztálykülönbséggel. A Diósgyőr az elmúlt fordulók legjobb csapata. Reálisan 4 meccsen 1, legfeljebb 2 pontot tudunk szerezni.
A Kövesd elleni vereség és az MTK elleni hazai döntetlen - ezeken ment el. Az első hozható lehetett volna döntetlenre, a másodikat illett volna megnyerni.
Ha mégis a vonal felett maradunk, akkor az a Kövesd mélyrepülése és a diósgyőriek esetleges alamizsnája miatt lesz.
Csupa szánalmas kilátás.
pedig 40 pont alatt nem lesz meg a 10. hely
Cselszky írta:SuperDepor írta:nyúl írta:Meglepne, ha a Loki bennmaradna.
Csupa szánalmas kilátás.
pedig 40 pont alatt nem lesz meg a 10. hely
Nem baj. Engem már kevéssé érdekel, mi lesz. Talán jobban is járunk a kieséssel, amennyiben kiveri a biztosítékot a városban. Ellenkező esetben szinte biztosan konzerválódna a szar, és jövőre ugyanígy vergődnénk.
Veres04 írta:Maradonapoli írta:Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.
Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)
A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.
Amúgyis kicsit néha túlzásba estek itt páran az összeesküvés elméletekkel. :) Azért egyrészt a Vidi tavaly se volt nyomva hogy bajnok legyen, idén sincs, elég erős keretük van, de mégis bukdácsoltak rendesen. És ugye tavaly is mindenki egész tavasszal azt mondogatta, hogy a Puskást tuti nem hagyják kiesni. Aztán mégis... Nem bundáztak bajnokságot, inkább tanultak belőle, és szépen felvásároltak NB1-es szintű játékosokat.
Maradonapoli írta:Veres04 írta:Maradonapoli írta:Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)
A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.
Amúgyis kicsit néha túlzásba estek itt páran az összeesküvés elméletekkel. :) Azért egyrészt a Vidi tavaly se volt nyomva hogy bajnok legyen, idén sincs, elég erős keretük van, de mégis bukdácsoltak rendesen. És ugye tavaly is mindenki egész tavasszal azt mondogatta, hogy a Puskást tuti nem hagyják kiesni. Aztán mégis... Nem bundáztak bajnokságot, inkább tanultak belőle, és szépen felvásároltak NB1-es szintű játékosokat.
Utolsó bekezdésedre az a rövid válasz, hogy: ez van, amikor a politika, egy rendszer, egy rezsim rátelepszik a sportra. :(
Kicsit bővebben: Meg vagyok róla győződve, hogy egy olyan bajnokság nem lehet tiszta, ahol különböző politikai potentátok csapatainak anyagi helyzete, irányított szponzorainak milliárdjai szabják meg a lehetőségeket, ahol fiókcsapatok azonos osztályban indulhatnak szarva minden fair-playre, ahol kormány deklaráltan azért tápolja fel a miniszterelnök két kedvenc csapatát, hogy kibéreljék az első két helyet (igaz szépen megideologizálva, hogy csak így lehet erős magyar csapatokat Európába küldeni - persze néha szembejön egy albán banda és helyreteszi az ezen a torz rendszeren feltápolt csapatokat) és ahol a NER csahos kutyái a legerősebbek és basznak meg bárkit, aki szembe mer velük menni. Ahol ész nélkül húzzák be a féket az nb2 csapatai a rendszer torzszülött akadémiának csúfolt hullarabló konglomerátuma előtt és mindenki azt nézi, hogy az élbolyban levő csapatok településeinek polgármesterei közül ki fideszes, ha esetleg több is van, akkor meg melyik a nagyobb kutya.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Veres04 írta:A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.
Utolsó bekezdésedre az a rövid válasz, hogy: ez van, amikor a politika, egy rendszer, egy rezsim rátelepszik a sportra. :(
Kicsit bővebben: Meg vagyok róla győződve, hogy egy olyan bajnokság nem lehet tiszta, ahol különböző politikai potentátok csapatainak anyagi helyzete, irányított szponzorainak milliárdjai szabják meg a lehetőségeket, ahol fiókcsapatok azonos osztályban indulhatnak szarva minden fair-playre, ahol kormány deklaráltan azért tápolja fel a miniszterelnök két kedvenc csapatát, hogy kibéreljék az első két helyet (igaz szépen megideologizálva, hogy csak így lehet erős magyar csapatokat Európába küldeni - persze néha szembejön egy albán banda és helyreteszi az ezen a torz rendszeren feltápolt csapatokat) és ahol a NER csahos kutyái a legerősebbek és basznak meg bárkit, aki szembe mer velük menni. Ahol ész nélkül húzzák be a féket az nb2 csapatai a rendszer torzszülött akadémiának csúfolt hullarabló konglomerátuma előtt és mindenki azt nézi, hogy az élbolyban levő csapatok településeinek polgármesterei közül ki fideszes, ha esetleg több is van, akkor meg melyik a nagyobb kutya.
Ez igaz, én azt a részét nem tudom elképzelni az ügyletnek amikor Hemi bemegy az öltözőbe és közli Rossival, illetve a csapattal, h az MTK-t hagyni kell győzni. Elég nemzetközi csapat a Kispest - négy nemzet képviselője volt a kezdőben -, nekik pl, h magyarázzák el ? Tudom, h Lanzafame-nak voltak ügyei, de az teljesen más amikor saját zsebre játszik valaki. Maximum a játékvezetőkkel tudják befolyásolni a végeredményt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 35 vendég