A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

Mantequilla
Aranylabdás

Re: A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.04.30. 17:16

MindigÚjpest írta:
Mantequilla írta:
SuperDepor írta:IKSZDÉÉÉÉ :) :)

A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
Hogy volt? Mesélj!

A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az elsőosztályban való indulást.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

korxi
Serdülõ

HozzászólásSzerző: korxi » 2017.04.30. 17:17

Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.30. 17:23

Mantequilla írta:
MindigÚjpest írta:
Mantequilla írta:A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
Hogy volt? Mesélj!

A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az elsőosztályban való indulást.
Igen az meg van. Rázós téma.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.30. 17:24

korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.
Erre az álomsorsolásos dumára,mintha valakik már rábasztak volna.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

korxi
Serdülõ

HozzászólásSzerző: korxi » 2017.04.30. 18:19

MindigÚjpest írta:
korxi írta:Nekünk ( DVTK) az összes hátralevő meccs a rajtunk kívül utolsók ellen van, szóval innentől nekünk Álomsorolás! A legutóbbi 6 meccses etapon, amióta Bódog az edző, mi vezetjük az embéegyes tabellát. És az első hat helyen állókkal játszottunk. Úgyhogy menni fog a kiesőjeöltek ellen is. A Gyirmi-Kövesd- MTK triót végigverjük a hatpontos meccseken, aztán hazai pályán az immár tét nélküli utolsó fordulóban benntartjuk a Lokit.

Hát én is félve írtam le!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.30. 19:18

MindigÚjpest írta:

Ez a DVTK sokkal egységesebb mint akár MTK,LOKI,Kövesd,Gyirmót. Meg is tudnák csinálni,hogy akár mind a 4 meccset behúzzák így a végére akár 7. hely környékére is oda tudnak érni. Nem ők fognak kiesni én ebben biztos vagyok,meg abban is hogyha az utcsó forduló nekik már mindegy lesz és a Lokinak kell a 3 pont a maradáshoz akkor bizony leadják nekik. Ne szólj semmit,majd csak figyeld meg,ez a magyar NB1.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.30. 19:19

Mantequilla írta:
MindigÚjpest írta:
Mantequilla írta:A BKV Előrés sztorit elfelejtette mindenki?
Hogy volt? Mesélj!

Erről még nem hallottam.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.04.30. 19:52

Cselszky írta:
Mantequilla írta:
MindigÚjpest írta: Hogy volt? Mesélj!

A Loki a pályán kiesett, a BKV pedig úgy döntött nem vállalja az első osztályban való indulást.

Erről még nem hallottam.

http://index.hu/sport/futball/2001/06/25/bkvki/
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.30. 20:24

Westman írta:
MindigÚjpest írta:

Ez a DVTK sokkal egységesebb mint akár MTK,LOKI,Kövesd,Gyirmót. Meg is tudnák csinálni,hogy akár mind a 4 meccset behúzzák így a végére akár 7. hely környékére is oda tudnak érni. Nem ők fognak kiesni én ebben biztos vagyok,meg abban is hogyha az utcsó forduló nekik már mindegy lesz és a Lokinak kell a 3 pont a maradáshoz akkor bizony leadják nekik. Ne szólj semmit,majd csak figyeld meg,ez a magyar NB1.
Én is így látom,de az álomsorsolás duma nem a legjobb ómen.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.01. 08:35

Érdekes négy forduló van hátra, még a hatodik helyen álló Újpest is veszélyben van - Debrecen 34 pont, Újpest 39 pont - jövő héten Debrecen - Újpest, két forduló alatt is sok minden változhat, ráadásul a Paks három meccs óta zakózik. A 10. helyhez 41-42 pontra lesz szükség.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.01. 08:36

Meglepne, ha a Loki bennmaradna.
Az Újpest ellen gyalázatos a mérlegünk, a Ferencváros ellen a döntetlen a legjobb eredményünk évek óta, az aranyért küzdő Honvéd más kávéház osztálykülönbséggel. A Diósgyőr az elmúlt fordulók legjobb csapata. Reálisan 4 meccsen 1, legfeljebb 2 pontot tudunk szerezni.
A Kövesd elleni vereség és az MTK elleni hazai döntetlen - ezeken ment el. Az első hozható lehetett volna döntetlenre, a másodikat illett volna megnyerni.
Ha mégis a vonal felett maradunk, akkor az a Kövesd mélyrepülése és a diósgyőriek esetleges alamizsnája miatt lesz.
Csupa szánalmas kilátás.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.01. 08:44

nyúl írta:Meglepne, ha a Loki bennmaradna.
Az Újpest ellen gyalázatos a mérlegünk, a Ferencváros ellen a döntetlen a legjobb eredményünk évek óta, az aranyért küzdő Honvéd más kávéház osztálykülönbséggel. A Diósgyőr az elmúlt fordulók legjobb csapata. Reálisan 4 meccsen 1, legfeljebb 2 pontot tudunk szerezni.
A Kövesd elleni vereség és az MTK elleni hazai döntetlen - ezeken ment el. Az első hozható lehetett volna döntetlenre, a másodikat illett volna megnyerni.
Ha mégis a vonal felett maradunk, akkor az a Kövesd mélyrepülése és a diósgyőriek esetleges alamizsnája miatt lesz.
Csupa szánalmas kilátás.

pedig 40 pont alatt nem lesz meg a 10. hely
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Peti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Peti » 2017.05.01. 11:33

Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.

Ellenünk otthon nyerhetnek, de a jelenlegi formánkat figyelembe véve, 1 pontra jók lehetünk náluk, majd az utolsó körben Paksra mennek, ott is bőven benne van az, hogy nem nyernek. Ez 4 meccsből 3 pont, szóval nagyon necces lesz a kékeknek.
"Rövid éltem sorján, a fûszer jóformán, nem egyéb, mint bor és árpalé."

https://szinvaninnen.wordpress.com/

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 12:28

Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.

Ellenünk otthon nyerhetnek, de a jelenlegi formánkat figyelembe véve, 1 pontra jók lehetünk náluk, majd az utolsó körben Paksra mennek, ott is bőven benne van az, hogy nem nyernek. Ez 4 meccsből 3 pont, szóval nagyon necces lesz a kékeknek.

Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Veres04
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Veres04 » 2017.05.01. 13:22

Maradonapoli írta:
Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.

Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)

A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.

Amúgyis kicsit néha túlzásba estek itt páran az összeesküvés elméletekkel. :) Azért egyrészt a Vidi tavaly se volt nyomva hogy bajnok legyen, idén sincs, elég erős keretük van, de mégis bukdácsoltak rendesen. És ugye tavaly is mindenki egész tavasszal azt mondogatta, hogy a Puskást tuti nem hagyják kiesni. Aztán mégis... Nem bundáztak bajnokságot, inkább tanultak belőle, és szépen felvásároltak NB1-es szintű játékosokat.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.01. 13:30

SuperDepor írta:
Csupa szánalmas kilátás.

Nem baj. Engem már kevéssé érdekel, mi lesz. Talán jobban is járunk a kieséssel, amennyiben kiveri a biztosítékot a városban. Ellenkező esetben szinte biztosan konzerválódna a szar, és jövőre ugyanígy vergődnénk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.01. 13:33

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Csupa szánalmas kilátás.

Nem baj. Engem már kevéssé érdekel, mi lesz. Talán jobban is járunk a kieséssel, amennyiben kiveri a biztosítékot a városban. Ellenkező esetben szinte biztosan konzerválódna a szar, és jövőre ugyanígy vergődnénk.

Szerintem Pontes menni fog akkor is, ha bent maradtok, a három portugál edző lapátra tétele ezt vetíti elő.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 13:33

Veres04 írta:
Maradonapoli írta:

A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.

Amúgyis kicsit néha túlzásba estek itt páran az összeesküvés elméletekkel. :) Azért egyrészt a Vidi tavaly se volt nyomva hogy bajnok legyen, idén sincs, elég erős keretük van, de mégis bukdácsoltak rendesen. És ugye tavaly is mindenki egész tavasszal azt mondogatta, hogy a Puskást tuti nem hagyják kiesni. Aztán mégis... Nem bundáztak bajnokságot, inkább tanultak belőle, és szépen felvásároltak NB1-es szintű játékosokat.

Utolsó bekezdésedre az a rövid válasz, hogy: ez van, amikor a politika, egy rendszer, egy rezsim rátelepszik a sportra. :(

Kicsit bővebben: Meg vagyok róla győződve, hogy egy olyan bajnokság nem lehet tiszta, ahol különböző politikai potentátok, strómanok csapatainak anyagi helyzete, irányított szponzorainak milliárdjai szabják meg a lehetőségeket, ahol fiókcsapatok azonos osztályban indulhatnak szarva minden fair-playre, ahol a hatalom deklaráltan azért tápolja fel a miniszterelnök két kedvenc csapatát, hogy kibéreljék az első két helyet (igaz szépen megideologizálva, hogy csak így lehet erős magyar csapatokat Európába küldeni - persze néha szembejön egy albán banda és helyreteszi az ezen a torz rendszeren feltápolt csapatokat) és ahol a NER csahos kutyái a legerősebbek és basznak meg bárkit, aki szembe mer velük menni. Ahol ész nélkül húzzák be a féket az nb2 csapatai a rendszer torzszülött akadémiának csúfolt hullarabló konglomerátuma előtt és mindenki azt nézi, hogy az élbolyban levő csapatok településeinek polgármesterei közül ki fideszes, ha esetleg több is van, akkor meg melyik a nagyobb kutya.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.01. 13:40

Maradonapoli írta:
Veres04 írta:
Maradonapoli írta:Sztem Hemi be fogja húzatni a féket a Honvéddal, nem merik majd a Fidi előtt megnyerni - az öreg már egy ideje el is kezdte a nyivákolást, mosakodást, ez a meccs totál alkalmas lesz majd a szervilizmusra duplán is, mert Dajcsékon is segít vele. A Honvéd ellen garantált 3 pont az MTK-nak - szerintem. :cool: Persze remélem nem így lesz. :)

Utolsó bekezdésedre az a rövid válasz, hogy: ez van, amikor a politika, egy rendszer, egy rezsim rátelepszik a sportra. :(

Kicsit bővebben: Meg vagyok róla győződve, hogy egy olyan bajnokság nem lehet tiszta, ahol különböző politikai potentátok csapatainak anyagi helyzete, irányított szponzorainak milliárdjai szabják meg a lehetőségeket, ahol fiókcsapatok azonos osztályban indulhatnak szarva minden fair-playre, ahol kormány deklaráltan azért tápolja fel a miniszterelnök két kedvenc csapatát, hogy kibéreljék az első két helyet (igaz szépen megideologizálva, hogy csak így lehet erős magyar csapatokat Európába küldeni - persze néha szembejön egy albán banda és helyreteszi az ezen a torz rendszeren feltápolt csapatokat) és ahol a NER csahos kutyái a legerősebbek és basznak meg bárkit, aki szembe mer velük menni. Ahol ész nélkül húzzák be a féket az nb2 csapatai a rendszer torzszülött akadémiának csúfolt hullarabló konglomerátuma előtt és mindenki azt nézi, hogy az élbolyban levő csapatok településeinek polgármesterei közül ki fideszes, ha esetleg több is van, akkor meg melyik a nagyobb kutya.

Ez igaz, én azt a részét nem tudom elképzelni az ügyletnek amikor Hemi bemegy az öltözőbe és közli Rossival, illetve a csapattal, h az MTK-t hagyni kell győzni. Elég nemzetközi csapat a Kispest - négy nemzet képviselője volt a kezdőben -, nekik pl, h magyarázzák el ? Tudom, h Lanzafame-nak voltak ügyei, de az teljesen más amikor saját zsebre játszik valaki. Maximum a játékvezetőkkel tudják befolyásolni a végeredményt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 13:48

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Veres04 írta:A Hemihez hasonlóan minden hájjal megkent, és kijelenthető, hogy sikeres, nagypofájú, véleményüket megmondani szerető üzletemberek egyik igen komoly jellemzője a mindenek felett álló győzni akarás. Ő egészen biztosan nem fog utasítást adni a játékosoknak, hogy húzzák be a féket, kibaszott büszke lenne magára, meg nyilván a csapatára is, ha kis túlzással történelmi jelentőségű bajnoki címet szerezne a Honvéddal, a XXI. században először. Másik dolog, hogy meglepne, ha a játékosok ekkora siker kapujában csak úgy behúzogatnák a féket szó nélkül, pl. Lanzafame, a gólöröme nem erről tanúskodik.

Kicsit bővebben: Meg vagyok róla győződve, hogy egy olyan bajnokság nem lehet tiszta, ahol különböző politikai potentátok csapatainak anyagi helyzete, irányított szponzorainak milliárdjai szabják meg a lehetőségeket, ahol fiókcsapatok azonos osztályban indulhatnak szarva minden fair-playre, ahol kormány deklaráltan azért tápolja fel a miniszterelnök két kedvenc csapatát, hogy kibéreljék az első két helyet (igaz szépen megideologizálva, hogy csak így lehet erős magyar csapatokat Európába küldeni - persze néha szembejön egy albán banda és helyreteszi az ezen a torz rendszeren feltápolt csapatokat) és ahol a NER csahos kutyái a legerősebbek és basznak meg bárkit, aki szembe mer velük menni. Ahol ész nélkül húzzák be a féket az nb2 csapatai a rendszer torzszülött akadémiának csúfolt hullarabló konglomerátuma előtt és mindenki azt nézi, hogy az élbolyban levő csapatok településeinek polgármesterei közül ki fideszes, ha esetleg több is van, akkor meg melyik a nagyobb kutya.

Ez igaz, én azt a részét nem tudom elképzelni az ügyletnek amikor Hemi bemegy az öltözőbe és közli Rossival, illetve a csapattal, h az MTK-t hagyni kell győzni. Elég nemzetközi csapat a Kispest - négy nemzet képviselője volt a kezdőben -, nekik pl, h magyarázzák el ? Tudom, h Lanzafame-nak voltak ügyei, de az teljesen más amikor saját zsebre játszik valaki. Maximum a játékvezetőkkel tudják befolyásolni a végeredményt.

Nyilván nem így direktbe történnek az ilyen dolgok. Így csak a digóknál. :D

Vissza: “www.nb1.hu”