Bman írta:SuperDepor írta:Előttem meg ugyanúgy ráncigálta és lökdöste a Vasas játékos is, egy jó játékvezetőnek már azt észre kell venni és közbeavatkozni, nem pedig akkor amikor egy artista mutatvánnyal hanyatt dobja magát valamelyik. Szerintem mindkettőnek sárga még az esés előtt.
Ja, nyilvánvalóan ütig-vágják egymást vérmérséklettől függően. Ebből van amit lát, van amit nem a spori, és nyilvánvalóan hoz rossz döntéseket. A konkrét esetnél Lipták rossz döntést hozott, Kassai szerintem jót. Ez természetesen erre az egy esetre vonatkozik.
Az első képeden a Vasas játékos keze takarásban van, valszeg Lipták mezét húzza, vagy a farkánál matat, eleshetett volna a piros mezes is, nyilván nem esett, mert ő a védő. Szerintem azért hibázott Kassai, mert egy eseménysorozat megítélésénél későn avatkozott be, és olyan döntést hozott ami a mérkőzés kimenetelét is befolyásolhatta volna. Nem láthat mindent, de rajta kívül még öt játékvezető van, fújja le az esetet és kérdezze meg őket, h láttak e valamit. De nem, ő mint a futballmérkőzés főszereplője rögtön rohan oda és rántja ki a zsebéből a pirosat. Tudom, állítottak már ki kisebb dologért is játékost, attól még minimum véleményesnek mondom az ítéletet, de egyértelműen jónak semmiképp.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.