Lipták majdnem izomból kiütötte Kassait

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.30. 06:27

Mezőkövesd – Nem bírta elviselni a piros lapot a DVTK csapatkapitánya.

Bár nyert a Vasas ellen a bennmaradásért óriásit harcoló Diósgyőr, a három pont megszerzése vezéráldozattal járt. Mégpedig azért, mert pár perccel azután, hogy a Vasas egyenlített, Lipták Zoltánt kiállította Kassai Viktor.

Újabb Real-Bayern lehet: Szöllősi poénja Kassairól - NB1.hu

Szöllősi György beszólt Kassai Viktornak

Lipták dühében majdnem kiütötte Kassait, a többiről meséljen a felvétel…

SuperDepor
Moderátor

Re: Lipták majdnem izomból kiütötte Kassait

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 08:32

Egy elbaxott BL elődöntő után ez már semmi, azért jó lenne eljutni oda, h egy ilyen eset után ne Liptákot tiltsák el három meccsre, hanem Kassait.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 09:26

Feltöltöttem a bayernforum.com-ra :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.04.30. 10:05

Hát ez olyan eset, hogy vagy piros Liptáknak, vagy sárga színészkedésért az öngólkirálynak. Sajnos videó alapján nem lehet eldönteni, de az is biztos, hogy Kassai sem látta.
kanoczrobert.hu

donkartach
Tartalék

HozzászólásSzerző: donkartach » 2017.04.30. 10:07

A telefonos fickó a végén nagyon elégedettnek látszik.
HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.04.30. 10:19

Tényleg eléggé bekattant.Gondolom idén már nem nagyon fog pályára lépni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 10:22

Szpari4Life írta:Hát ez olyan eset, hogy vagy piros Liptáknak, vagy sárga színészkedésért az öngólkirálynak. Sajnos videó alapján nem lehet eldönteni, de az is biztos, hogy Kassai sem látta.

Csipkedték, lökdösték egymást, aztán a Vasas játékos akkorát repült hátra, mintha egy szívlapáttal csapták volna mellkason. Simán kivehető, h teljesen aránytalan az esése és Lipták felé irányuló mozdulata. Megtehette volna Lipták is, h hanyatt esik. Nem deríthető ki, h ki kezdte, ezért mindkettőnek sárga.

freezespider
Világsztár

HozzászólásSzerző: freezespider » 2017.04.30. 10:22

Rohadj meg te köcsög!
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 10:23

donkartach írta:A telefonos fickó a végén nagyon elégedettnek látszik.

Mezőkövesdi kabát és címeres melegítőfelső van rajta.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.30. 10:25

Nagy színész volt a Vasas-spíler, Liptákot viszont mindig bunkónak tartottam.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.04.30. 10:28

Nem látszik közelről, de semmi komoly nem történt. Az esés tipikus homorítás.
Kassaiból sugárzik az önelégültség és hogy szereti a közfigyelmet. A jó játékvezető szeret eltűnni a pálya tartozékaként. Ő vonzza, sőt generálja a feszültséget.
A magyar játékvezetői testület szegénységi bizonyítványa, hogy középszerűsége ellenére sztárolta és sztárolja őt, pusztán a médiaképessége, eladhatósága miatt. Elvtelenül védik is.
Kicsit sajnálom, hogy Liptákot le tudták fogni a társak. Pedig nem kívánok neki rosszat.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.30. 10:36

durva, hogy a két hónapja még tökösnek tartott játékvezetőtől eljutottunk egy gúnyolt pojácához
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.30. 10:44

Ez csúnya volt,én ez év végéig mindenféle labdarúgó tevékenységtől eltiltanám Liptákot,csak azért hogy tanuljon Ő is és a többi nagy arcú magyar "labdarúgó" is.

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.04.30. 10:48

Nem védem Kassait, de ezt most jól látta, lehetett benne színészkedés is, de Lipták ökle nagy sebességgel ott mozgott ahol a ráutaló magatartás is könnyes fájdalmat tud okozni.
Kép
Kép
Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
Hajrá Újpest! MLSZ takarodj! Roderick takarodj!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 10:52

Bman írta:Nem védem Kassait, de ezt most jól látta, lehetett benne színészkedés is, de Lipták ökle nagy sebességgel ott mozgott ahol a ráutaló magatartás is könnyes fájdalmat tud okozni.
Kép
Kép

Előttem meg ugyanúgy ráncigálta és lökdöste a Vasas játékos is, egy jó játékvezetőnek már azt észre kell venni és közbeavatkozni, nem pedig akkor amikor egy artista mutatvánnyal hanyatt dobja magát valamelyik. Szerintem mindkettőnek sárga még az esés előtt.

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.04.30. 11:00

SuperDepor írta:Előttem meg ugyanúgy ráncigálta és lökdöste a Vasas játékos is, egy jó játékvezetőnek már azt észre kell venni és közbeavatkozni, nem pedig akkor amikor egy artista mutatvánnyal hanyatt dobja magát valamelyik. Szerintem mindkettőnek sárga még az esés előtt.

Ja, nyilvánvalóan ütig-vágják egymást vérmérséklettől függően. Ebből van amit lát, van amit nem a spori, és nyilvánvalóan hoz rossz döntéseket. A konkrét esetnél Lipták rossz döntést hozott, Kassai szerintem jót. Ez természetesen erre az egy esetre vonatkozik.
Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
Hajrá Újpest! MLSZ takarodj! Roderick takarodj!

P22
Tartalék

HozzászólásSzerző: P22 » 2017.04.30. 11:02

Szerintem semmi nem volt. Még inkább a másik gyerek kakaskodott vele, de azért sem adnék sárgát, nemhogy pirosat. Kassaira ráférne egy hosszabb pihenő.
Lassú, de pontatlan!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.30. 11:13

Bman írta:
SuperDepor írta:Előttem meg ugyanúgy ráncigálta és lökdöste a Vasas játékos is, egy jó játékvezetőnek már azt észre kell venni és közbeavatkozni, nem pedig akkor amikor egy artista mutatvánnyal hanyatt dobja magát valamelyik. Szerintem mindkettőnek sárga még az esés előtt.

Ja, nyilvánvalóan ütig-vágják egymást vérmérséklettől függően. Ebből van amit lát, van amit nem a spori, és nyilvánvalóan hoz rossz döntéseket. A konkrét esetnél Lipták rossz döntést hozott, Kassai szerintem jót. Ez természetesen erre az egy esetre vonatkozik.

Az első képeden a Vasas játékos keze takarásban van, valszeg Lipták mezét húzza, vagy a farkánál matat, eleshetett volna a piros mezes is, nyilván nem esett, mert ő a védő. Szerintem azért hibázott Kassai, mert egy eseménysorozat megítélésénél későn avatkozott be, és olyan döntést hozott ami a mérkőzés kimenetelét is befolyásolhatta volna. Nem láthat mindent, de rajta kívül még öt játékvezető van, fújja le az esetet és kérdezze meg őket, h láttak e valamit. De nem, ő mint a futballmérkőzés főszereplője rögtön rohan oda és rántja ki a zsebéből a pirosat. Tudom, állítottak már ki kisebb dologért is játékost, attól még minimum véleményesnek mondom az ítéletet, de egyértelműen jónak semmiképp.

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.04.30. 11:13

Bman írta:

Konkrétan semmi se történt, ami több mint minden pontrúgásnál/szögletnél. Ilyen kézfogó minden párban megvolt. Az öngólkirály "buzkeccezett", Kassai beszopta, mi meg​ megszívtuk.
Érted élek én!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.04.30. 11:17

Ideggyenge labdarúgó, nem először bizonyítja ezt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”