Nem született fradistának Prukner László, de…

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.27. 09:06

Budapest – Így értékelt a 8-0-s verség után.

A Magyar Kupa idei kiírásának legnagyobb meglepetését szolgáltatta a Budafok azzal, hogy bejutott a legjobb négy közé. Az elődöntő első mérkőzésén azonban súlyos, 8-0-s vereséget szenvedett az FTC otthonában. De mint a mérkőzésről készült elemzésünkben írtuk, nem a tegnapi teljesítménye miatt kell megítélni a gárdát. Prukner László, a budafokiak trénere a mérkőzés után azt is elmondta, tudta, hogy nincsenek egy súlycsoportban a zöld-fehérekkel.

A Fradi és a Budafok szurkolótábora is felejthetetlent nyújtott - NB1.hu

Fradi-Budafok 8-0

„A Fradival nem vagyunk egy súlycsoportban, ezt tudtuk eddig is. Ennél azért jobb csapat vagyunk a magunk szintjén. Ez így kicsit sok nekünk, hogy szerda-szombat játszunk úgy, hogy nem ugyanolyan feltételek mellett dolgozunk, mint az NB I-es csapatok. Büszke vagyok a csapatomra, mert nem csak odaadták nekünk azt, hogy idáig eljussunk. Nem ezt vártuk, azt vártuk, hogy tisztességesen helytállunk. Komoly szakmai munka lesz, hogy két nap múlva ezt a csapatot a bajnokira kiállítsam. Ez okozta a legnagyobb félelmet nekem. A Fradinak azt kívánom, hogy nyerje meg a kupát és a bajnokságban is jól szerepeljen. Nem születtem fradistának, de aki ebben a klubban egyszer megfordul, az nem tudja kitörölni a lelkéből. Néhány gól érthetetlen volt. Igaz, egy vírus miatt több mint 10 napja nem tudtunk edzeni, most is volt, aki lázasan játszott, mert nem tudtunk volna kiállni.” – mondta Prukner László.

inreallife
Sztár

Re: Nem született fradistának Prukner László, de…

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.04.27. 13:04

en komaltam, amikor nalunk volt. csodalkozom, hogy ennyire alacsony osztalyban dolgozik, mikozben latjuk milyen edzok keringenek korbe-korbe...
kubatov takarodj!

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.27. 14:07

inreallife írta:en komaltam, amikor nalunk volt. csodalkozom, hogy ennyire alacsony osztalyban dolgozik, mikozben latjuk milyen edzok keringenek korbe-korbe...

Bár egy ideggyenge tornatanárnak tartom, valóban furcsa hogy nem kapott legalább az NBII-ben munkát, tekintve hogy Fidesz körökben mennyire kedvelt. Munkanélküli periódusában M4-en szakérthetett, pedig két mondatot nem tud elmondani egymás után, szegény. Tegnap is "rengetegen átölelték" az újfradisták közül.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.27. 14:11

inreallife írta:en komaltam, amikor nalunk volt. csodalkozom, hogy ennyire alacsony osztalyban dolgozik, mikozben latjuk milyen edzok keringenek korbe-korbe...

Idegbeteg, nem tudta elviselni a nyomást.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.27. 15:50

Én is komáltam,a 6-0-on briliánsan taktikázott. :D Amúgy egy paprikajancsi,aki túl volt értékelve.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.27. 16:17

ja, szuper volt, még egy kicsit marad és tuti velünk is összejön egy 0:8 neki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.04.27. 19:19

Pedig mindenki annak születik.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.28. 07:42

Adamek írta:

ja, szuper volt, még egy kicsit marad és tuti velünk is összejön egy 0:8 neki

:D :D

Vissza: “www.nb1.hu”