Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:bálna
Tényleg, azok oda szarnak, ahol b*sznak. Fasza gyerekek.
szerinted hány tonnás egy bálnahere?
A kékbálnáé egyenként kábé egy kg.
Reginald McFreez írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Tényleg, azok oda szarnak, ahol b*sznak. Fasza gyerekek.
Adamek írta:Reginald McFreez írta:Adamek írta:szerinted hány tonnás egy bálnahere?
tuti több, a szíve közel 200kg üresen, a here lehet a tizede talán
a dákója 2-3 méter hosszú, ehhez azért csak tartozik egy kosárlabda méretű húsgolyó, illetve kettő
Adamek írta:Reginald McFreez írta:Adamek írta:szerinted hány tonnás egy bálnahere?
a dákója 2-3 méter hosszú, ehhez azért csak tartozik egy kosárlabda méretű húsgolyó, illetve kettő
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Reginald McFreez írta:A kékbálnáé egyenként kábé egy kg.
Bmeg egy kisbálna a születésekor két tonna. Ringassad má'! :o
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:tuti több, a szíve közel 200kg üresen, a here lehet a tizede talán
Bmeg egy kisbálna a születésekor két tonna. Ringassad má'! :o
hidd el, az óceán elringatja, az egy picivel tán mégnagyobb
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Bmeg egy kisbálna a születésekor két tonna. Ringassad má'! :o
hidd el, az óceán elringatja, az egy picivel tán mégnagyobb
Egyébként 900 kg és attól fölfelé a here súlya. Nabazmeg, tökös csávók ezek.
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Vénaszkenner írta:Mikor a vécén ülök mostanában mindig úgy képzelem hogy felbukkanod a fejedet a vízből.
Te vízbe szarsz? Fura.
amerikai...
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:hidd el, az óceán elringatja, az egy picivel tán mégnagyobb
Egyébként 900 kg és attól fölfelé a here súlya. Nabazmeg, tökös csávók ezek.
én is brutál tömegre emlékeztem egy 80-as években látott Deltából halványan, de valahogy nehéz elhinni, hogy ötször nehezebb mint a szív
mondjuk a szív nem annyira tömör husi
Vénaszkenner írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Te vízbe szarsz? Fura.
amerikai...
Nem. Te mibe szarsz, vödörbe?
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Egyébként 900 kg és attól fölfelé a here súlya. Nabazmeg, tökös csávók ezek.
én is brutál tömegre emlékeztem egy 80-as években látott Deltából halványan, de valahogy nehéz elhinni, hogy ötször nehezebb mint a szív
Igen, a szív egy üreges pumpa. Ez meg...mekkora pörköltet lehetne főzni belőle. És még maradna is egy töke, mikor szabadon engedjük.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:én is brutál tömegre emlékeztem egy 80-as években látott Deltából halványan, de valahogy nehéz elhinni, hogy ötször nehezebb mint a szív
Igen, a szív egy üreges pumpa. Ez meg...mekkora pörköltet lehetne főzni belőle. És még maradna is egy töke, mikor szabadon engedjük.
ez a megmondóember meg aszongya 1 kg
tuti a wikipédia egyetemen végzett
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Igen, a szív egy üreges pumpa. Ez meg...mekkora pörköltet lehetne főzni belőle. És még maradna is egy töke, mikor szabadon engedjük.
ez a megmondóember meg aszongya 1 kg
A bálna körme alatt a kosz nehezebb. Egy újszülött két tonna. El se lehet képzelni... :)
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a megmondóember meg aszongya 1 kg
A bálna körme alatt a kosz nehezebb. Egy újszülött két tonna. El se lehet képzelni... :)
Nyálazzátok meg akkor a kékbálna 900 kilós golyóit... :)
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a megmondóember meg aszongya 1 kg
Nyálazzátok meg akkor a kékbálna 900 kilós golyóit... :)
Jelenlévő fórumozók: RAUL7 valamint 27 vendég