Holman Dávid beírta a nevét a Loki történelmébe

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.24. 11:34

Debrecen – A támadó duplája örökre emlékezetes lesz.

A DVSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a szombati Swietelsky-Haladás elleni 4-2-es győzelem alkalmával született meg a klub történetének kétezredik bajnoki találata is, amit Holman Dávid szerzett!

Gólösszefoglaló az NB I 28. fordulójának meccseiről - NB1.hu

A találkozó előtt a Loki 1998 rúgott gólnál tartott, így a szombati összecsapáson a DVSC második gólját jegyző Holman Dávid felkerült a jubileumi találatokat szerző labdarúgók közé.

Holman Dávid első gólja a DVSC - Swietelsky Haladás mérkőzésen

Cselszky
Aranylabdás

Re: Holman Dávid beírta a nevét a Loki történelmébe

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.24. 12:38

Gyökér.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.24. 12:58

Cselszky írta:Gyökér.

:D

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.24. 14:22

Emlékszem mekkorákat kaptam itt jobbról-balról mikor anno felhívtam rá a figyelmet, mentalitása miatt nem feltétlenül lesz ő hosszútávon erősítés egy Debrecennek (lehet durvábban fogalmaztam). Oké, nem tőled, ezt elismerem. Mindenesetre már a Fradiban idegesített, és Moniz sem véletlenül jegelte annyit a sikeres bemutatkozása után.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.24. 14:24

a legendák köztünk élnek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2017.04.24. 14:27-kor.
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.24. 14:26

Vénaszkenner írta:

Emlékszem mekkorákat kaptam itt jobbról-balról mikor anno felhívtam rá a figyelmet, mentalitása miatt nem feltétlenül lesz ő hosszútávon erősítés egy Debrecennek (lehet durvábban fogalmaztam). Oké, nem tőled, ezt elismerem. Mindenesetre már a Fradiban idegesített, és Moniz sem véletlenül jegelte annyit a sikeres bemutatkozása után.

A helyzet sajnos az, hogy őrá épül a játékunk. Ha (nagy ritkán) van kedve focizni és küzdeni, plusz épp nem önző, akkor jó esélyünk van pontot, pontokat szerezni, ha nincs hangulata hozzá, minősíthetetlen dolgokat is megenged magának, és szinte biztosan kikapunk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.24. 14:45

Adamek írta:a legendák köztünk élnek

I'm a legend.

Vissza: “www.nb1.hu”