Kassai-ügy: durván odaszólt a magyaroknak a Bayern-elnök

Adamek
Flegma

Re: Kassai-ügy: durván odaszólt a magyaroknak a Bayern-elnök

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.20. 09:43

Pető írta:Mondjuk erre a Rummenigge beszólásra kíváncsi lennék hogy honnan jött. :D Nem nagyon olvastam tőle ilyet komoly oldalakon. Múltkor nso-n is volt egy cikk miszerint Neuer azt nyilatkozta, hogy "szünnap volt számára a meccs" miközben azt nyilatkozta, hogy "ünnep volt számukra" A "Feier" és a "Ferien" között azért különbség van, nem is kicsi.

Vagy a Kassai meccs utáni "meglátogatása" is kicsit másképp fest a valóságban mint amit lehozott a Marca.... :D :D

egy hozzászólással lejjebb még idéztél a Marcától, hamar kiábrándultál belőle
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.20. 09:44

Javier Arizmendi írta:erre a cikkre majd térjünk vissza, amikor témaként felmerül, hogy egy zsidónak/cigánynak miért bántó, hogyha zsidónak/cigánynak nevezik.

ennyi, több tiszteletet a mikrofonoknak!
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2017.04.20. 09:45

Adamek írta:
Pető írta:Mondjuk erre a Rummenigge beszólásra kíváncsi lennék hogy honnan jött. :D Nem nagyon olvastam tőle ilyet komoly oldalakon. Múltkor nso-n is volt egy cikk miszerint Neuer azt nyilatkozta, hogy "szünnap volt számára a meccs" miközben azt nyilatkozta, hogy "ünnep volt számukra" A "Feier" és a "Ferien" között azért különbség van, nem is kicsi.

Vagy a Kassai meccs utáni "meglátogatása" is kicsit másképp fest a valóságban mint amit lehozott a Marca.... :D :D

egy hozzászólással lejjebb még idéztél a Marcától, hamar kiábrándultál belőle

Takard le azt a részt a monitorodról. (de emellett azért remélem érzed a kettő közötti különbséget... :)
Bayern München
DVTK
Depower

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.20. 09:47

Bede játékvezetőnek nem volt a legjobb, ellenben az elemzései jók
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... aign=nsofb
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.04.20. 10:31

Javier Arizmendi írta:erre a cikkre majd térjünk vissza, amikor témaként felmerül, hogy egy zsidónak/cigánynak miért bántó, hogyha zsidónak/cigánynak nevezik.

Azért jellemzően valamilyen jelzős szerkezetbe kerül az adott népcsoport elnevezése. Egyébként meg büszkének kéne lenni magunkra, hogy kinézik belőlünk, hogy olyan mikrofonokat vagyunk vagyunk képesek gyártani, amelyek nem csak hogy nemzetközi sajtótájékoztatókon használatosak, de még arra is képesek, hogy a számukra antipatikus egyének hangját egyszerűen ne továbbítsák az erősítő berendezések felé.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Balambér
Profi

HozzászólásSzerző: Balambér » 2017.04.20. 11:27

Pető írta:
Ez igaz, viszont ez mit számít? Lényegtelen mennyit lősz kapura, hisz csak a gól számít, ami a sorsdöntő hibák előtt ugyanannyi volt mind a két csapatnál. Mondjuk nyilván én elfogult vagyok, de elég beszédes az európai sportsajtó véleménye....

The Telegraph: "Ronaldo mesterhármasa ellenére a bírói hibák játszották a főszerepet."

Corriere dello Sport: "Botrány a Real körül! A játékvezető kiejtette Ancelotti Bayernjét. Egy groteszk kiállítás Vidalnak, miközben Casemiro a pályán maradhatott. Ronaldo egyértelmű leshelyzetből lőtte a mindent eldöntő gólt."

Corriere della Sera: "Ancelotti csapata komoran küzdött, de a küzdésük a hibás döntések miatt megfeneklett."

Tuttosport: "A Real segítették abban, hogy kiejtse a nagyszerű Bayernt. Szabálytalan piroslap Vidalnak és két lesgól Ronaldónak."

Gazzetta dello Sport: "Ronaldo & Ajándékok. Kassai katasztrofális. A Bayern emberhátrányban megtizedelve. Cristiano: két lesgól. Kassai pusztító, a segítői még inkább."

La Repubblica: "Ronaldo nem kegyelmezett Ancelottinak és elsüllyesztette a Bayern hajóját a magyar bíró segítségével, aki erősen a spanyolok szájíze szerint befolyásolta a mérkőzést. A Bayern kiesett, de becsületettel."

Sport: "A Real botrányosan ment tovább. a bíró jogtalanul küldte le Vidalt a pályáról. Rajtaütöttek a Bayernen, történelmi rablás. A Bayern közel volt az elődöntőhöz. Münchenben senki sem fogja elfelejteni a magyar játékvezető teljesítményét."

Marca: "Arturo Vidal kései piroslapja tette lehetővé, hogy a Real levadássza a Bayernt a hosszabbításban."

AS: "Nem lehet kétséges, hogy a házigazdák Kassai Viktor néhány vitás ítéletéből profitáltak, mielőtt még kezelni tudták volna a Bayern bátor fellépését."
L'Equipe: "Ronaldo mesterhármast szerzett, miközben Kassai játékvezetése vitatott volt."

Daily Mail: "Arturo Vidal felizgatta magát a "bohóc" játékvezető miatt, aki "ellopta" tőlük az elődöntőt. Kegyetlen volt a Bayern számára, hogy Arturo Vidal kiállításán túl még azt is sérelmezhetik, hogy Ronaldo második és harmadik gólja les volt."

a Bayern kapott tizije abban az esetben adható, ha a játékvezető felfogása azonos a hasonló szituációkban, a Real a második félidőben hasonló (labda sehol, dobja magát, valamiféle kontakt van) helyzetben semmit nem kapott, de egyébként megengedő voltam, mert gigantikus kamutizi volt! a kabaré öngól, amit szintén a Bayern szerzett, szintén les, én nem bíróznék habzó szájjal!
ezek a szalagcímek meg aranyosak, most hirtelen beugrott (szintén Kassai kapcsán) az angol-ukrán ukrán megnemadott gól, ami igaz, és hasonló összefoglalások érkeztek az újságokban, minden tizedik kb apróbetűvel megemlítette, hogy igazából másfélméteres lesről indult az ukrán a szituáció előtt.... szóval az újságok, mint érv, igencsak sántit! egyébként mindkét csapatot egyformán rühellem, szóval nekem teljesen mindegy, a legjobb az lenne, ha mindkettő kiesett volna!

Vidalnak és Casemironak nem kellett volna már a pályán lennie (nem emlékszem, melyik előbb, és melyik később), a vitatott itélet szerintem jó, labdát rúgott, viszont egyértelműen lábat emelt a szerelés után, ami minden, csak nem szabályos, és legfőképpen nem természetes becsúszás utáni testhelyzet! a kamutizi az kamutizi, az öngólt lesállás előzte meg,Ronaldó második gólja lesgól, ahogy a harmadik is, egyik les sem elnézhető kategória, a Marcelloféle azért nem, mert ilyen helyzetben semmi más nem számít, csak azt figyelni, hogy a labda vonala mögül érkezzen a passzot kapó támadó, mégha nem is van vonalban a partjelző, a szituációról bűzlött, hogy büdös :)

a két meccs alapján megérdemelt a Real továbbjutása, a müncheni első félidő kivételével az összes többiben gecinagy mázlija volt, egy BLszezonra való helyzetett baszott el a Real a maradékban!
You'll never walk alone!

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.04.20. 14:30

extex írta:Az összes német náci!

illetve az összes náci német...

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.04.20. 14:33

azért ez nagyon durva odaszólás volt Karl fiam...a szádra vigyázz!!! Igaza volt Oroszpalinak Kassaival kapcsolatban...Ő már akkor megmondta hogy Kassai egy csaló... Alig várom a következő tüntetést a Hősök terén...Kassai mondjon le!!! :lol:

absinthe
Ifista

HozzászólásSzerző: absinthe » 2017.04.20. 15:07

Viktor idén kimarad az Oktoberfest?
A futballban a "ha" nem játszik.
Puskás Ferenc

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.04.20. 15:39

absinthe írta:Viktor idén kimarad az Oktoberfest?

Idén a felcsútfest-et választja...ott is lesz majd szüreti sokadalom :lol:

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.04.21. 08:09

G_Gergely írta:

Kalbászt is tőt.

ramszesz
Caballero

HozzászólásSzerző: ramszesz » 2017.04.21. 09:11

Szerintem Kassai miatt kiteszik Magyarországot az EU-ból. :)
Minden férfi a nő javát akarja... a legjavát!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.21. 16:02

nyúl írta:
G_Gergely írta:

Kalbászt is tőt.
Hurkát nem?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.21. 16:04

MindigÚjpest írta:
nyúl írta:
G_Gergely írta:Idén a felcsútfest-et választja...ott is lesz majd szüreti sokadalom :lol:
Kalbászt is tőt.
Hurkát nem?

Azt Puhl tud. Voltam egyszer még Egerben egy disznótoroson, ahol Sándor bíró töltötte a hurkát. Kb. hetvenszer mondta egy félrészeg haverja, hogy "Úgy egyed, hogy a világ legjobb bírója csináta!".
Na olyan rossz, ízetlen fűrészport disznóbélben még nem ettem.

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.04.21. 18:11

kicker is lehozta.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Vissza: “www.nb1.hu”