Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!

_carlos_
Légiós

Re: Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.04.20. 18:49

dehát ez már meg van oldva a videóbíróval, vagy én értek valamit félre? van egy ötödik játékvezető, aki folyton a videó-visszajátszásokat nézi, és ő eldöntheti, hogy adott esetben szól-e a vezetőbírónak, aki azt a konkrét esetet visszanézve vissza is vonhatja a döntését. Pont Kassai vezetett így, és vont is vissza téves ítéleteket egy próbameccsen. Itt is azért necces a sztori, mert mi van, ha a videót visszanézve hoz rossz döntést? Vagy ha a lest, faltot nem lehet eldönteni százszázalékosan visszanézve sem. Még nagyobb botrány lesz.
Kispest távdrukker

Dzsotti
Aranylabdás

Re: Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.04.20. 18:57

Reginald McFreez írta:
Dzsotti írta:
Reginald McFreez írta:Biztos ez megy a testületben is. Vannak, akik változtatni szeretnének, ötletelnek, a többiek meg ahelyett, hogy konstruktív módon állnának a dologhoz, ugatnak, hogy miért nem lehet.

Konstruktív voltam: Legyen mindenre videobíró. Nem értem, hogy miért csak les, tizi és piros legyen visszanézhető.

(Még hisztizel most is, hogy kicsapattad magad? Ne feszülj, nekem több okom lenne rá!)

Ha így gondolod, akkor túlkontrollált elképzelést szorgalmazol. Semmi szükség arra, hogy lecseréljék a humán bírót. Arra van szükség, hogy a technológiát kihasználva kapjon egy eszközt. Nem kerülne legfeljebb pár tízezer euróba kielemezni pár száz meccset, hogy hol a legégetőbb a technológia szükségessége. A többi esetben meg úgy jó, ahogy van, hiába rándul görcsbe az agyad a pillangó-effektus kiküszöbölhetetlenségétől. Józan ész, semmi egyéb. Les volt/nem volt les, bent volt/nem volt bent - erre a technológia adott. Meg a szimulálásra valami frappáns oszt cső. Máris minőségileg javulna a futball.

(A zárójelesre csak annyit, itt bizony te hisztizel, nem én. :) Ami a feszüléssel kapcsolatos okodat illeti... amennyiben lassan fél év elteltével is nehezedre esik túltenni magad egy idióta beszóláson, akkor fordulj szakemberhez.)

Rendben.

(Rendben) :)
Érted élek én!

Vissza: “www.nb1.hu”