Stadler József visszaszerezte a legendás stadiont

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.14. 20:08

Akasztó – A régi-új tulaj a közösségi oldalon számolt be a hírről.

A Stadler FC régi-új tulajdonosa, Stadler József a közösségi oldalon tudatta, hogy ismét birtokába került az akasztói futball stadion.

„Visszavásároltuk a Stadiont! A Stadler alapítvány részére, az adásvételi szerződés aláírása megtörtént. Az adományok fejében különböző kedvezményeket vehettek igénybe a Stadion átvétele után, pl szállás, rendezvények, konferencia, éttermi szolgáltatás, üzleti találkozók 0-24 óráig, horgászat, reklámfelület elhelyezése. Köszönjük az adományokat. Ami a fő: sport rendezvényekre is igénybe vehető a Stadion. Áldott húsvéti ünnepeket kívánok és köszönöm a sok bátorító üzenetet mindenkinek” – írta Stadler József a Facebbok-oldalán.

Kedvcsináló az NB I 27. fordulójának a meccseihez - NB1.hu

A Stadler FC 1993 és 1998 között működött, a legjobb eredménye, hogy kétszer is a 9. helyen végzett az NB I-ben. Stadler József börtönbüntetése is közrejátszott abban, hogy az elmúlt 20 évben nem igazán törődtek a létesítmény állagával, így mára alaposan kikezdte az idő a 12 ezres kapacitású arénát.

BlancoAgilon38

Re: Stadler József visszaszerezte a legendás stadiont

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 20:15

Jó kis pörköltfőző-hely lesz belőle, Józsi bácsi. :(

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.14. 20:18

legendás birkalegelő még lehet belőle
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Hini
Világsztár

HozzászólásSzerző: Hini » 2017.04.14. 20:29

Írtsa ki a parlagfüvet Józsi bácsi, mert ebből megint börtön lesz.

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.04.14. 20:42

Amikor a Fradi ott játszott :
Kép
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.04.15. 00:22

Hányszor állt már fel a padlóról ez az ember, elképesztő, valódi győztes. Előadásokat tarthatna erről. Rengeteget lehetne tanulni tőle. A magyar Donald Trump.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.15. 00:37

Vénaszkenner írta:Hányszor állt már fel a padlóról ez az ember, elképesztő, valódi győztes. Előadásokat tarthatna erről. Rengeteget lehetne tanulni tőle. A magyar Donald Trump.

Nem kívánok neki rosszat, szó nincs róla, de kb. 6-7 hónapja elkeseredetten nyilatkozta egy interjúban, hogy nagyon beteg, és legfeljebb pár hónapja van hátra. Talán mégis sikerült meggyógyulnia, esetleg csak meghosszabbították az életét, vagy anno lódított az öreg?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.04.15. 04:05

Vénaszkenner írta:Hányszor állt már fel a padlóról ez az ember, elképesztő, valódi győztes. Előadásokat tarthatna erről. Rengeteget lehetne tanulni tőle. A magyar Donald Trump.

Az utolsú mondatot leszámítva.... ja. A fickó egy igazi győztes.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.04.15. 08:48

Cselszky írta:

Nem kívánok neki rosszat, szó nincs róla, de kb. 6-7 hónapja elkeseredetten nyilatkozta egy interjúban, hogy nagyon beteg, és legfeljebb pár hónapja van hátra. Talán mégis sikerült meggyógyulnia, esetleg csak meghosszabbították az életét, vagy anno lódított az öreg?

Valami olyan sztorira emlékszem, hogy félrekezelték.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.15. 19:18

Vajon mi lehet a "föld alatt" vagy valahol "elrejtve" ha ez a "bomlásnak" indult valami ennyire fontos volt? Mert ezt rendbe rakni eléggé jelentős lové lesz az is biztos. Ez kicsit "szaglik" nekem.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 19:21

Westman írta:Vajon mi lehet a "föld alatt" vagy valahol "elrejtve" ha ez a "bomlásnak" indult valami ennyire fontos volt? Mert ezt rendbe rakni eléggé jelentős lové lesz az is biztos. Ez kicsit "szaglik" nekem.

Szerintem érzelmi kötődés. Vagy az Utolsó vacsora eredeti példánya.

Lové. :D

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 19:22

ManBat írta:
Cselszky írta:

Sokat ült. Hogy aztán politikai okokból, vagy a bűnei miatt, gyakorlatilag mindegy, rendesen tönkre lett téve.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.04.15. 19:26

BlancoAgilon38 írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Nem kívánok neki rosszat, szó nincs róla, de kb. 6-7 hónapja elkeseredetten nyilatkozta egy interjúban, hogy nagyon beteg, és legfeljebb pár hónapja van hátra. Talán mégis sikerült meggyógyulnia, esetleg csak meghosszabbították az életét, vagy anno lódított az öreg?

Sokat ült. Hogy aztán politikai okokból, vagy a bűnei miatt, gyakorlatilag mindegy, rendesen tönkre lett téve.

nem úgy értem, hanem hogy amikor olyan mélyen volt az egészsége,az azért volt, mert félrekezelték
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 19:33

ManBat írta:
BlancoAgilon38 írta:
ManBat írta:Valami olyan sztorira emlékszem, hogy félrekezelték.

nem úgy értem, hanem hogy amikor olyan mélyen volt az egészsége,az azért volt, mert félrekezelték

Ja, láttam a riportot, eléggé megtört, meggyötört ember képe villant fel.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.04.16. 20:04

Westman írta:Vajon mi lehet a "föld alatt" vagy valahol "elrejtve" ha ez a "bomlásnak" indult valami ennyire fontos volt? Mert ezt rendbe rakni eléggé jelentős lové lesz az is biztos. Ez kicsit "szaglik" nekem.

Elég sűrűn megfordulok Akasztón, azt a bomlásnak indult valamit bármikor elfogadnám.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.16. 20:36

Élek a gyanúval, hogy valami fidesz-közeli emberke állt be mögé és nemsoká dübörögni fognak a TAO-s pénzek. Önerőből az öreg sztem ezt a visszavásárlást nem tudta volna megvalósítani, akármekkora bűvész. Ha eddig nem tudta... Szerintem stróman lesz a sajátjában, de legalább a látszat meg lesz neki + a napi betevő is gondolom. Mondjuk lehet valami vak komondoros-szintű polgi lehet a háttrében... ki tudja, lehet pont ő... :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.04.16. 21:27

Ez a faszi egy szélhámos, sosem szimpatizáltam azzal a hamis romantikával ami körülveszi.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.04.16. 22:48

Maradonapoli írta:Élek a gyanúval, hogy valami fidesz-közeli emberke állt be mögé és nemsoká dübörögni fognak a TAO-s pénzek. Önerőből az öreg sztem ezt a visszavásárlást nem tudta volna megvalósítani, akármekkora bűvész. Ha eddig nem tudta... Szerintem stróman lesz a sajátjában, de legalább a látszat meg lesz neki + a napi betevő is gondolom. Mondjuk lehet valami vak komondoros-szintű polgi lehet a háttrében... ki tudja, lehet pont ő... :)

Elvileg csinált valami alapítványt az öreg, azon keresztül vásárolta vissza. Aztán hogy abba ki fektetett, meg hogy ebből az egészből mennyi igaz az már más kérdés.

Amúgy pár éve árulták Jófogáson 200 millió körül, azóta nem adták el, vagy az új tulaj is csak "megforgatta" a pénzt?
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”