Kedvcsináló az NB I 27. fordulójának a meccseihez

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.14. 18:28

Magyarország – Bódog Tamás csapatára újfajta feladat vár. Frissül!

OTP Bank Liga, 27. forduló

18.00: Újpest FC–Gyirmót FC Győr

18.00: Videoton FC–Mezőkövesd-Zsóry FC

18.00: Bp. Honvéd–Paksi FC

18.00: Swietelsky-Haladás–DVTK

18.30: DVSC–MTK Budapest,

20.30: Ferencvárosi TC–Vasas FC

Péntek

18.30: Swietelsky-Haladás–DVTK: A hazaiak edzője újabb komoly skalpot gyűjtene be, a vendégek trénere az eddigiektől eltérő meccsre számít.

Bódog Tamás (DVTK): - Nehéz mérkőzés vár ránk. Egyrészt mert hosszú út áll előttünk, másrészt mert a Szombathely pillanatnyilag egy masszív, erős csapat. Talán egy kicsit másabb lesz ez a mérkőzés, mint az eddigiek. A Haladás inkább a védekezésre helyezi a hangsúlyt és kontrákból építkezik. Mi jó formában vagyunk, bízom benne, hogy az a lendület, ami bennünket jellemzett az utolsó hetekben, tovább fog tartani, és visz minket előre. Ha a csapat hozzáállása ilyen marad, akkor reális esélyünk van arra, hogy három ponttal térjünk haza.

Mészöly Géza (Haladás): - Kétségtelen, Bódog Tamás újfajta szemléletet honosított meg Diósgyőrben, 11 játékos támad és 11 védekezik. Sokat futnak, lelkesen, labdavesztés után rögtön visszatámadnak. A védelemben Liptákot és a szélső hátvédeket, Eperjest és Tamást a támadószekcióban a két spanyolt, Velát és Nonót mindenképpen ki kell emelnem, nem beszélve Novothnyról vagy éppen Ugrairól. S felhívnám a figyelmet a roppant tehetséges Makraira is. Ugyanakkor szeretnénk tudatosítani bennük, hogy mi játszunk otthon, nem Mezőkövesden, Miskolcon vagy a Groupama Arénában, hanem Sopronban lesz a meccs, ahol több nagy csapat skalpját is begyűjtöttük. A fiúk elszántak, noha egy héten belül harmadszor lépünk pályára, a felmérések szerint jó állapotban vannak a játékosok. Örömteli továbbá, hogy az elmúlt két körben, a Budapest Honvéd és az MTK ellen is jól működött a védekezésünk. A csapategység pedig eddig is sok pontot hozott a konyhára, s mert futballozni is tudunk, bizakodóak vagyunk.  Kifejezetten izgalmas, kiélezett mérkőzést várok, melyen egyértelműen a győzelem a célunk. Tóth, Calvente, Bamgboye, Gajdos, Rózsa, Németh, Jánvári sérült. Sajnos David Willliams combsérülése még nem jött rendbe, ausztrál csatárunk a kispadon kezd.

"Hiszünk magunkban, és harcolunk egymásért" | 2017. április 14. | DVTK TV

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Kedvcsináló az NB I 27. fordulójának a meccseihez

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.04.14. 19:24

Kép
remélem a miskolciak nem lesznek bódogok a meccs után ;)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.04.15. 08:54

Van akinek ehhez kedvet kell csinálni? Én szeretek biszem-baszomot is nézni,de az igazi még is csak ez.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 09:04

MindigÚjpest írta:Van akinek ehhez kedvet kell csinálni? Én szeretek biszem-baszomot is nézni,de az igazi még is csak ez.

Egy ideje már nem bírok nb1-t nézni. Múltkor voltam a Hörpintőben, ott néztem a Vasas-Újpestet, az nem volt rossz. Mármint a hangulat. A magyar meccsek büntetnek, borzalom milyen meccsek vannak sajnos.

Kooliver
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Kooliver » 2017.04.15. 10:11

BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta:Van akinek ehhez kedvet kell csinálni? Én szeretek biszem-baszomot is nézni,de az igazi még is csak ez.

Egy ideje már nem bírok nb1-t nézni. Múltkor voltam a Hörpintőben, ott néztem a Vasas-Újpestet, az nem volt rossz. Mármint a hangulat. A magyar meccsek büntetnek, borzalom milyen meccsek vannak sajnos.

Képzeld mi miket élünk át Nb3-ban. Streamen követem a meccseket, de néha reped a retinám és lüktet az agyi verőerem, na nem az izgalmak, hanem a "joga bonito" miatt.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 10:14

Kooliver írta:
BlancoAgilon38 írta:

Képzeld mi miket élünk át Nb3-ban. Streamen követem a meccseket, de néha reped a retinám és lüktet az agyi verőerem, na nem az izgalmak, hanem a "joga bonito" miatt.

El is hiszem. Rettenetes, és ráadásul ez a leépülés nem is az újrakezdést jelzi. Semmi esély arra, hogy valami moccanjon.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.15. 10:40

Kezdek kiégni. Szomorúan mondom, de a jelenlegi garnitúra és vezetés rászolgált az NB2-re. A módszeres pusztítás nyomán a szurkolótábor is megtizedelődött, szétesett. Hosszabb távon talán nem is tenne rosszat a klubnak, ha idén alászállna, feltéve hogy az élősködők eltakarodnak, és nem egy fidesznyik oligarcha veszi át a klubot (ezt rebesgetik).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.04.15. 10:47

Sorsdöntő. Esélyesebb az MTK, mert jobb. Az iksz rossz mindkét félnek.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 11:00

nyúl írta:Sorsdöntő. Esélyesebb az MTK, mert jobb. Az iksz rossz mindkét félnek.

2-1 a Lokinak. Én eszondom.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.04.15. 11:19

Jó lenne megállítani a Paksot. Kedden szarok voltunk,de ma feltámadunk!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

MTKfan
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: MTKfan » 2017.04.15. 13:44

nyúl írta:Sorsdöntő. Esélyesebb az MTK, mert jobb. Az iksz rossz mindkét félnek.

Nem is olyan régen még a bajnoki aranyról döntött ez a párosítás. Mostanra kiesési rangadóvá alacsonyodott.
A védelmünk egész tűrhető, de gólt nem tudunk lőni.
MTK, magyar válogatott
Bikini, Queen, Genesis, Kent

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.04.15. 14:16

Nem lesz egyszerű, sőt, nagy fegyvertény lenne, ha nyernénk. Jó meccs várható.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.04.15. 18:03

Williams, Halmosi és Kovács Lóri is a padon, dez mondjuk meglepett.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.04.15. 18:28

Na, jókor kapcsoltam be a streamet :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.04.15. 18:51

Nem rossz.
Lipták meg a saját fülét rángassa.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.15. 19:22

Ez a meccs a Hali szerdai játéka után nekem meglepetés,még nincs vége az igaz,de behozták Ágyúgolyó Williamset és fogadok talál egy gólt a srác,életveszélyes a kapura.Sajnálom a Diókat,mert FTC és Kispest ellen mást mutattak,itt szerintem a Halit kicsit könnyen kezelték,eddig legalábbis.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.15. 19:36

Westman írta:Ez a meccs a Hali szerdai játéka után nekem meglepetés,még nincs vége az igaz,de behozták Ágyúgolyó Williamset és fogadok talál egy gólt a srác,életveszélyes a kapura.Sajnálom a Diókat,mert FTC és Kispest ellen mást mutattak,itt szerintem a Halit kicsit könnyen kezelték,eddig legalábbis.

Meg modtam,Bódog most rosszul küldte őket pályára. Mészöly előzetes elképzelése nagyon ült ma.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.04.15. 19:36

ennek annyi

sikerült ma is lejjebb ásni a sírunk
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.15. 19:42

ManBat írta:ennek annyi

sikerült ma is lejjebb ásni a sírunk

Fel a fejjel,itt a játékosoknak csapatépítő tréning kell,nem hisznek magukban eléggé,és ma kicsit rossz taktikát választott Bódog.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.04.15. 19:44

Kelet Magyarország megmutatkozott,kultúra nulla,minek kellett nekik ez a piros?

Vissza: “www.nb1.hu”