KisKokót pénteken másodszor is meg kellett műteni

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.14. 21:29

Győr – Kiderült mikor hagyhatja el a kórházat a Vidi játékosa.

Ahogy azt korábban jeleztük, a Gyirmót elleni, szerdai bajnokin szenvedett kettős alkarcsonttörést a Videoton középpályása, Kovács István. A 25 éves játékost az eset után pár órával megműtötték a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, pénteken pedig egy újabb beavatkozásra is sor került ugyanott.

Több hét kihagyás vár a horrorsérülést szenvedő KisKokóra - NB1.hu

“Szerda éjjel sürgősségi műtétet hajtottak végre a győri kórházban Kovács Istvánon. Ezen műtét során fémanyaggal stabilizálták az eltört csontokat, ezt követően fájdalmai jelentős mértékben csökkentek, jó általános állapotban volt. A pénteki kontrollvizsgálatok során a műtött kézen észlelt klinikai tünetek miatt azonban kiegészítő beavatkozás mellett döntöttetek, amelyet ma délután három órakor el is végeztek. A beavatkozás után jó állapotban van játékosunk, aki várhatóan kedden hagyhatja el a kórházat. Ezúton is köszönjük, hogy dr. Balogh Péter kézsebész-főorvos szerda éjjel - megszakítva magánéleti programját - elvállalta a műtétet, valamint, hogy a kiegészítő beavatkozást is elvégezte és folyamatosan felügyeli Kokó állapotát” - mondta dr. Kovács Tibor csapatorvos a Videoton csapatorvosa a klub honlapjának.

Hini
Világsztár

Re: KisKokót pénteken másodszor is meg kellett műteni

HozzászólásSzerző: Hini » 2017.04.14. 21:34

Az így minimum érdekes..

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 21:56

Mielőbbi felépülést Pisti!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.14. 22:32

Jobbulást!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.14. 22:46

Szörnyű lehetett. Gyógyulást kívánok.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 22:57

Cselszky írta:Szörnyű lehetett. Gyógyulást kívánok.

Borzasztó az a kép a kezéről, ahogy tartja és görbül. Istenem...nagyon rossz volt nézni is.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.04.15. 04:22

Kövezzetek meg, de leszarom. Jobbulást, meg minden bullshit, sőt még meg is rökönyödnék, ha mondjuk leszakadt volna feje, de bazmeg kéztörés, még ha csúnya is. DVS U-14. Szerelmetes unokahugomnak december óta negyedik ujja tört el. Igaz nem volt tennyire durva, csak a harmadik alkalommal ájult el két csapattérsa előtt. IRTÓ GENYÓ VAGYOK
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.15. 06:50

Reginald McFreez írta:Kövezzetek meg, de leszarom. Jobbulást, meg minden bullshit, sőt még meg is rökönyödnék, ha mondjuk leszakadt volna feje, de bazmeg kéztörés, még ha csúnya is. DVS U-14. Szerelmetes unokahugomnak december óta negyedik ujja tört el. Igaz nem volt tennyire durva, csak a harmadik alkalommal ájult el két csapattérsa előtt. IRTÓ GENYÓ VAGYOK

Én nem ítéllek el, sőt valahol jogos a dolog. De nekünk Kiskokók jutnak, az eltört kezükkel. És negyven hírrel. Horrorsérülés, csodacsel.

Hini
Világsztár

HozzászólásSzerző: Hini » 2017.04.15. 08:56

Reginald McFreez írta:Kövezzetek meg, de leszarom. Jobbulást, meg minden bullshit, sőt még meg is rökönyödnék, ha mondjuk leszakadt volna feje, de bazmeg kéztörés, még ha csúnya is. DVS U-14. Szerelmetes unokahugomnak december óta negyedik ujja tört el. Igaz nem volt tennyire durva, csak a harmadik alkalommal ájult el két csapattérsa előtt. IRTÓ GENYÓ VAGYOK

Inkább legyen négyszer ujjtörésem, mint hogy elszálljon a két alkarcsontom. És a jelek szerint még rosszul is operálják meg.

Vissza: “www.nb1.hu”