Őrületes balhé volt a Lyon-Besiktas előtt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.14. 08:54

Lyon - Csak ötven perces késéssel tudott elkezdődni a találkozó.

Balhé előzte meg az Olympique LyonBesiktas labdarúgó Európa-liga-negyeddöntőt: a török együttes szurkolói provokálták a francia rendőröket, egy fanatikust le is tartóztattak írja a Mirror. A keddi robbantás uztán az UEFA szigorította a nemzetközi kupameccsek biztonsági intézkedéseit, a Besiktas szurkolóit azonban ez sem riasztotta el attól, hogy szítsák a tüzet Lyonban.

Mourinho az EL-ben is hozta a „kedvenc" eredményét - NB1.hu

A United és az Ajax is kedvező helyzetből várhatja az EL-visszavágót.

A Mirror beszámolója szerint füstbombákat dobáltak a stadion előtt, valamint provokálták a rendőröket. Egy Besiktas-drukkert letartóztattak. Személyi sérülés nem történt. A Besiktas szurkolói a stadionon belül sem bírnak magukkal: a hírek szerint különböző tárgyakkal dobálják a Lyon drukkereit, akik a pályára menekülnek előle.. A mérkőzés végül 50 perces késéssel kezdődött el.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Őrületes balhé volt a Lyon-Besiktas előtt

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.14. 09:32

Nem vagyok különösebben híve sem a színházas, sem a chipses szurkolásnak, sőt valamilyen szinten meg is értem egyes csoportok rivalizálását, balhézását... szeretem, ha van élet a meccsen, még szolidabb balhé is belefér részemről... de amúgy ennek most mi értelme volt? Mert ha valami csip-csup selejtezőben megy a dolog, valamilyen szinten érthető, hogy ha nem bírnak a vérükkel, de a Besiktas pont nem az a klub, amelyik előtt minden szezonban megnyílik az út minimum az elődöntőbe jutáshoz valamelyik európai kupában... naivan azt hittem, ilyenkor minden épeszű szurkoló a saját csapatának szurkol, szorít, hogy meg is történjen a csoda és nem balhé generálásán töri a fejét.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.14. 09:47

Maradonapoli írta:Nem vagyok különösebben híve sem a színházas, sem a chipses szurkolásnak, sőt valamilyen szinten meg is értem egyes csoportok rivalizálását, balhézását... szeretem, ha van élet a meccsen, még szolidabb balhé is belefér részemről... de amúgy ennek most mi értelme volt? Mert ha valami csip-csup selejtezőben megy a dolog, valamilyen szinten érthető, hogy ha nem bírnak a vérükkel, de a Besiktas pont nem az a klub, amelyik előtt minden szezonban megnyílik az út minimum az elődöntőbe jutáshoz valamelyik európai kupában... naivan azt hittem, ilyenkor minden épeszű szurkoló a saját csapatának szurkol, szorít, hogy meg is történjen a csoda és nem balhé generálásán töri a fejét.

Etnikai, vallási villongás.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.14. 10:03

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:Nem vagyok különösebben híve sem a színházas, sem a chipses szurkolásnak, sőt valamilyen szinten meg is értem egyes csoportok rivalizálását, balhézását... szeretem, ha van élet a meccsen, még szolidabb balhé is belefér részemről... de amúgy ennek most mi értelme volt? Mert ha valami csip-csup selejtezőben megy a dolog, valamilyen szinten érthető, hogy ha nem bírnak a vérükkel, de a Besiktas pont nem az a klub, amelyik előtt minden szezonban megnyílik az út minimum az elődöntőbe jutáshoz valamelyik európai kupában... naivan azt hittem, ilyenkor minden épeszű szurkoló a saját csapatának szurkol, szorít, hogy meg is történjen a csoda és nem balhé generálásán töri a fejét.

Etnikai, vallási villongás.

Ja télleg. Eltérő kultúra.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.04.14. 11:16

Gondolom Isztambulban is jó műsor lesz, bár ha belegondolok ott sincs sokkal több török, mint Európa nyugati részén.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.04.14. 11:56

Néhány száz PKK-s gyorsan rendet tett volna.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”