A balhés zseni, aki megbukott a Barcánál próbajátékon

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.10. 18:47

Nizza – Mario Balotelli kivirágzott Franciaországban.

A pénteki Lille-Nice meccsen Mario Balotelli duplázni tudott, amivel csapata házigólkirálya torony magasan. A gól(ok) már csak azért is érdekesek, hiszen 2015 szeptember óta most először volt eredményes idegenben, akkor egyébként a Milan mezében talált be az Udinese ellen.

A profi karrierjét a Lumezzane csapatában kezdte, majd kevesen tudják, de a Barcelonánál is megfordult egy próbajáték keretében, ami sikertelennek bizonyult, így az Inter csapatához csatlakozott 2007-ben.

A 93. percben hozta össze a világ legnagyobb potyáját - NB1.hu

Balottelit mindenki úgy jellemzi, mint egy balhés idióta, aki nem tud viselkedni, ám sokan nem látnak bele, hogy miért is ilyen ő.

Palermóban született, Szicíliában, ghánai menekültek gyermekeként, majd amikor két éves volt Bresciába költöztek. 1993-ban, 3 éves korában nevelőszülőkhöz, név szerint a Balotelli családhoz került, hiszen az igazi szülei nem tudták ellátni őt.

Eleinte csak hétvégenként utazhatott haza, majd később már végleg a Balotelli családhoz került, így fel is vette a család nevét. 18 éves koráig kellett várnia, hogy olasz állampolgár legyen, majd 2008-ban lett hivatalosan az lett.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: A balhés zseni, aki megbukott a Barcánál próbajátékon

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.10. 19:38

Magához képest valóban zseniálisan szerepel, de normális aggyal eddig ez egy átlagszezonnak minősülne egy topcsatártól - ahová őt elvileg sorolják...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.10. 20:17

Sötét tahó. Semmi több.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.10. 20:18

Maradonapoli írta:Magához képest valóban zseniálisan szerepel, de normális aggyal eddig ez egy átlagszezonnak minősülne egy topcsatártól - ahová őt elvileg sorolják...

Mikor Pool leigazolta, egy hétig oxigénsátorban laktam, hogy kapjak levegőt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.10. 20:20

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:Magához képest valóban zseniálisan szerepel, de normális aggyal eddig ez egy átlagszezonnak minősülne egy topcsatártól - ahová őt elvileg sorolják...

Én sem értettem. Valami olyasmivel magyarázták a leigazolását, hogy más topcsatárt nem sikerült a csapathoz igazolni, mert mindenki kosarat adott, de könyörgöm bazzeg, ha így is volt, akkor is kötelező egy agyilag zokni balhés hülyét a csapathoz vinni, mindenképp el kell baszni x millió fontot, akkor is, ha nincs jó opció???

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.10. 20:22

Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:

Én sem értettem. Valami olyasmivel magyarázták a leigazolását, hogy más topcsatárt nem sikerült a csapathoz igazolni, mert mindenki kosarat adott, de könyörgöm bazzeg, ha így is volt, akkor is kötelező egy agyilag zokni balhés hülyét a csapathoz vinni, mindenképp el kell baszni x millió fontot, akkor is, ha nincs jó opció???

Igaz, csak valaki mondja már meg, hogy ez a feketeleves mi a fenétől top csatár?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.04.10. 20:29

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:Mikor Pool leigazolta, egy hétig oxigénsátorban laktam, hogy kapjak levegőt.

Igaz, csak valaki mondja már meg, hogy ez a feketeleves mi a fenétől top csatár?

fiatalként - ha normális lett volna - ígéretesen indult, így a menedzserek feltornázták az árát, mindegyik későbbi klubja amelyik befürdött vele, próbálta minél kisebb anyagi veszteséggel megúszni és szintén a legjobb áron továbbadni, kb. ennyi lehet a "topcsatár" mítosz mögött..., ha épp normális, akkor is max. egy jó erős közepes a srác, csak kár, hogy olyan kb. minden harmadik szezonban szokott lenni...

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.04.11. 05:07

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:Mikor Pool leigazolta, egy hétig oxigénsátorban laktam, hogy kapjak levegőt.

Nem az. A képességei miatt lehetett volna az, ha fejben nem ennyire kaotikus (nálad: sötét tahó).
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.04.11. 06:57

ezzel a címkével csak az a baj, hogy ameddig a zsenimétere alig mozdul addig a balhémutatója kileng
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”