A Fröccsös írta:just írta:Grat a Debrecennek! Aki 3x tud vezetni idegenben az megérdemli a győzelmet! Rólunk csak annyit: ilyen felkészülés után ez teljesen normális eredmény. Nem kell többet várni.
Nem várok többet, de a havi fixért illene megdolgozni...
Az idén látottak alapján megérdemelnénk, hogy a kiesés ellen küzdjük!
Én nem gondolom,hogy a munka kevesebb mint ősszel. Ha az őszi eredmények a günter szakmai hozzáértésének volt köszönhető, akkor a tavaszi szintén. Én nem vok edző,papírom sincs,max olyan amivel kitörölhetem. Ezt a német is megteheti. Mindenki Istenítette,Ő a megváltó..Úgy látszik mégiscsak Blájen. Számomra egyértelmű,hogy szakmai hibák miatt tartunk itt. Igaz sok a sérült,de az nem létezik,hogy egyik napról a másikra mindenki elfejt focizni. Az edzői feladatok között ott van az is,hogy a játékosok formáját akkorra kell időzíteni amikorra kell. Az hogy egy vki messze van ettől,vagy kettő,oké. De hogy senki ne találja magát.. Ristevski-t kivéve persze. És ez csak morzsa a történetből. Lehetne sorolni tovább. Én arra várok mikor gyakorol önkritikát, mikor mondja ki :az én hibám volt. Fajtájából adódóan soha nem teszi meg, mert büdös bunkó. De reméljük a legjobbakat.