Élő közvetítések a szerdai Magyar Kupa-meccsekről
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: Élő közvetítések a szerdai Magyar Kupa-meccsekről
basszátokmeg
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
hehe :)
<3 FERENCVÁROS <3
"Ha újraválasztanak, ...[CENSORED]!" - Jimmy Carter
"Király Gábor a kispadon sem kapott helyet a Burnsley-Blackpool (2-1) meccsen" :lol: :lol:
"Ha újraválasztanak, ...[CENSORED]!" - Jimmy Carter
"Király Gábor a kispadon sem kapott helyet a Burnsley-Blackpool (2-1) meccsen" :lol: :lol:
- ManBat
- Aranylabdás
az 1:1-nél még azt mondtam volna, hogy van egy hangyafasznyi esély, de így azzal járunk a legjobban, ha kiküldjük a tarcsit és ráúszítjuk őket sípcsontra
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
ManBat írta:ja, és még el is basszuk az egészet a faszba itt a legvégén, nagyszerű
mégse akkora baj hogy nem mentem
Elég furcsa keretfeltételek alapján viszonyulsz a csapatodhoz.
A jó játék láttán először bánod, hogy nem mentél ki, amit azzal indokolsz, hogy nagy zakó várt a csapatra, majd megnyugtatod magad, hogy mégis jó döntés volt otthon maradni, hiszen kikaptatok. Igazi elkötelezett szurker vagy.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
-
SuperDepor
- Moderátor
Józan ésszel, ettől a meccstől többet nem várhattunk mint azt, h ad némi reményt a bennmaradásra. Mármint az nb1-ben, és azt szerintem meg is adta. Kár, h 50 perc után elfogyott a szufla, mert a bajnokság háromnegyedénél ezt már nehéz kijjebb tolni, ennek ellenére ilyen első félidőkkel meg lehet nyerni a meccseket.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Józan ésszel, ettől a meccstől többet nem várhattunk mint azt, h ad némi reményt a bennmaradásra. Mármint az nb1-ben, és azt szerintem meg is adta. Kár, h 50 perc után elfogyott a szufla, mert a bajnokság háromnegyedénél ezt már nehéz kijjebb tolni, ennek ellenére ilyen első félidőkkel meg lehet nyerni a meccseket.
ez is mindent elmond a sálasról
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- ManBat
- Aranylabdás
HattoriHanzo írta:ManBat írta:ja, és még el is basszuk az egészet a faszba itt a legvégén, nagyszerű
A jó játék láttán először bánod, hogy nem mentél ki, amit azzal indokolsz, hogy nagy zakó várt a csapatra, majd megnyugtatod magad, hogy mégis jó döntés volt otthon maradni, hiszen kikaptatok. Igazi elkötelezett szurker vagy.
igazán bocsánatot kérek, hogy nem repdesek az örömtől egy utolsó pillanatos verés láttán
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
ManBat írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:ja, és még el is basszuk az egészet a faszba itt a legvégén, nagyszerű
igazán bocsánatot kérek, hogy nem repdesek az örömtől egy utolsó pillanatos verés láttán
Nem is erről beszéltem. De nem csodálkozom, ha nem akarod megérteni. :)
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
- DVTKfan
- Világsztár
- Kapcsolat:
Kár érte.. rá is ment a mobilnetem.. de szerintem a visszavágót élőben tekintem meg végre.
Keep Calm 8 millió fradista van. A maradék buzi.
- ManBat
- Aranylabdás
HattoriHanzo írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Elég furcsa keretfeltételek alapján viszonyulsz a csapatodhoz.
akkor egy kicsit kifejtem, így visszaolvasva kicsit erős volt a válaszom, bocs
a meccsrejárást, mint olyat, imádom, és amióta 5 éve a lehető egyik legszarabb helyen élek (már az én szubjektív nézőpontomból), azóta csak még jobban, hiszen címeres ünnep, ha Diósgyőr meccset láthatok
a vereséget sajnos sosem tudtam kezelni, 4-5 éve még sokkal rosszabb voltam ebből a szempontból, pl. a Holcim SC-t is többek közt ezért hagytam ott, de még mindig síkideg vagyok, ha egy vereséget helyszínen kell végigszenvednem
most sajnos elég durva átszervezések kellettek volna, hogy ki tudjak menni, amit meg tudtam volna oldani, de a várható esélyeket látva inkább hanyagoltam - erre vonatkozott, hogy bazzeg, miért nem mentem ki
aztán így a végén, magamat ismerve, jobban jártam, hogy nem tettem tiszteletem, mert most még a mostaninál aztán biztos, hogy a hajam tépném
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
ManBat írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:igazán bocsánatot kérek, hogy nem repdesek az örömtől egy utolsó pillanatos verés láttán
akkor egy kicsit kifejtem, így visszaolvasva kicsit erős volt a válaszom, bocs
a meccsrejárást, mint olyat, imádom, és amióta 5 éve a lehető egyik legszarabb helyen élek (már az én szubjektív nézőpontomból), azóta csak még jobban, hiszen címeres ünnep, ha Diósgyőr meccset láthatok
a vereséget sajnos sosem tudtam kezelni, 4-5 éve még sokkal rosszabb voltam ebből a szempontból, pl. a Holcim SC-t is többek közt ezért hagytam ott, de még mindig síkideg vagyok, ha egy vereséget helyszínen kell végigszenvednem
most sajnos elég durva átszervezések kellettek volna, hogy ki tudjak menni, amit meg tudtam volna oldani, de a várható esélyeket látva inkább hanyagoltam - erre vonatkozott, hogy bazzeg, miért nem mentem ki
aztán így a végén, magamat ismerve, jobban jártam, hogy nem tettem tiszteletem, mert most még a mostaninál aztán biztos, hogy a hajam tépném
Ok. Csak kicsit fura volt ezeket a hektikus dekárhogynemmentem/dejóhogynemmentem-eket olvasni. :)
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
-
Cselszky
- Aranylabdás
Egész nézhető meccs az Újpest-Vasas.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Remili ezt szépen csinálta
Kálnoki :lol:
-
Cselszky
- Aranylabdás
Balajcza lerendezte a meccset.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
aszurkolo írta:eddig 4 egyértelmű hazai sárgát számoltam amit elfelejtett befújni ez a rohadék tetű.
A feleseket úgy látom, már nem tudtad ilyen akkurátusan követni, pedig lehet nem ártott volna 5-6 kör után leállni kicsit.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
- A Fröccsös
- Légiós
ManBat írta:laller89 írta:Nyomokban se tartalmaz focit ,csak erös idegzetüeknek.
A fradiban az a muntari srac viszont szimpatikus legalabb probal focira emlekeztetö dolgokat csinalni.
Hetvegen megvan hogy mit nem nezek nb1 :)
Igazán köszönjük az építő jellegű kritikát...
A Vasast leadtad, maradnak a Diók?
Vasas FC - Gyõri ETO FC
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....