Tőzsér szerint csak a három pont elfogadható a Vasas ellen

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.29. 14:15

Debrecen – Válogatott középpályásai kell benntartsák a Lokit.

Nem vár könnyű feladat a Vasas otthonában a DVSC-re, és ezzel tisztában vannak a debreceni labdarúgók is. A klub honlapjának adott videóinterjúkban a volt válogatott Tőzsér Dániel és a portugálok ellen a szűk keretbe is bekerülő Holman Dávid egyaránt azt remélik, hogy sikerül három pontot szerzniük.

"Én úgy gondolom, hogy abszolút jót tett a csapatnak ez a kis szünet, mindenkinek volt egy kis ideje a kissé rosszul sikerült utolsó hazai meccs után kiszellőztetni a fejét és volt idő felkészülni a Vasas elleni mérkőzésre. Ezért jót tett a csapatnak a szünet.”

“Sajnos elkaptam egy vírusos influenzát, egy hetet kihagytam, de túl vagyok rajta, a hét végén már végig edzettem, így teljesen fitt leszek a Vasas ellen. Nyilván nem lesz egyszerű ellenük, megmutatták nekünk itt Debrecenben is, hogy egy nagyon jó csapat.”

“Egy nagyon maszív, jól védekező gárda, de a mi helyzetünkben most már minden meccs egy döntő, és mindenhol három pontért kell játszanunk, mert csak ez tud bennünket kimozdítani a mostani szituációnkból.” – fejtette ki Tőzsér.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="https://vimeo.com/210396788">Tőzsér Dániel: Minden meccs döntő a számunkra</a></h4><p>Csapatkapitányunk nyilatkozott a Loki TV-nek.</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>Holman Dávid két hétig távol volt ugyan, de úgy érzi, jót tett neki ez az időszak.

“Nagyon jó érzés volt számomra, hogy a kapitány bizalmat nekem. Nagyon hasznos két hetet töltöttem a válogatottnál, így boldogan és feltöltődve tértem vissza Debrecenbe. Energiával jól állok, bízom benne az a munka amit itt napról napra elvégzünk, most már eredménnyel is fog párosulni.” – mondta a középpályás.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="https://vimeo.com/210250886">Holman Dávid: Sok energiával tértem vissza a csapathoz</a></h4><p>Játékosunknak nagy megtiszteltetés, hogy elutazhatott a válogatottal Portugáliába.</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/ingyenes-vonat-es-felaru-belepo-a-drukkereknek">Ingyenes vonat és félárú belépő a drukkereknek - NB1.hu</a></h4><p>Ingyenes vonat és félárú belépő a drukkereknek</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Tőzsér szerint csak a három pont elfogadható a Vasas ellen

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.29. 14:58

Meglátjuk. A maszlag senkit nem érdekel.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.29. 15:45

"Tőzsér szerint csak a három pont elfogadható a Vasas ellen"

Hazug cím. Az interjúban nem olvasom ezt a kijelentést.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.29. 16:23

Miért nem hagyja békén a magyar futballszeretőket egy ilyen nő?

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.03.29. 19:06

Azert ennyire nem lennek biztos ebben. Most nem vagyunk jo formaban, de azert en elvarnam a Debrecen ellen a MINIMUM X-et, de inkabb a gyozelmet. Vereseggel semmi keppen nem szeretnek szamolni. Most mar el kell kezdenunk felkapaszkodni ujra. Ez az iras meg, hogy a "Vasas otthonaban" ... ezt igencsak lehetett volna idezojelbe rakni, ez minden csak nem otthon nekunk... 2 hetente mas az otthonunk mostanaban...
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Vissza: “www.nb1.hu”