A hírek szerint a következő bajnokágban ez lesz a Chelsea új meze. Gratulálunk hozzá! Tényleg. És nagyon!

A hírek szerint a következő bajnokágban ez lesz a Chelsea új meze. Gratulálunk hozzá! Tényleg. És nagyon!

MindigÚjpest írta:Nekem nem jön elő a kép,úgyhogy nem tudok rajta röhögni. :(

Reginald McFreez írta:MindigÚjpest írta:Nekem nem jön elő a kép,úgyhogy nem tudok rajta röhögni. :(
Annyira nem vicces amúgy.
John McClane írta:Kb ez a 20. verzio,az illetekeseken kivul szerintem senki nem tudja milyen lesz.
Mikor elsore olvastam rola a hirt befostam,hogy na akkor ez valami ultragaz,de szerintem ez messze van tole,nem egy szep mez,de semmi extra,van egy rakat sokkal csunyabb.
https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/proje ... 7aec82.png
Sokan ezt mondjak biztosra,nekem a kozepso peldaul gazabb,mint ez a kek,ezt megsem kaptak igy fel
John McClane írta:Kb ez a 20. verzio,az illetekeseken kivul szerintem senki nem tudja milyen lesz.
Mikor elsore olvastam rola a hirt befostam,hogy na akkor ez valami ultragaz,de szerintem ez messze van tole,nem egy szep mez,de semmi extra,van egy rakat sokkal csunyabb.
Sokan ezt mondjak biztosra,nekem a kozepso peldaul gazabb,mint ez a kek,ezt megsem kaptak igy fel
Adamek írta:egy selyemdarabon valami plüss-címert látni a képen, a jól ismert farkasember-mikulással, ebből nagyjából annyi derül ki, hogy kék lesz a mez
HattoriHanzo írta:John McClane írta:Kb ez a 20. verzio,az illetekeseken kivul szerintem senki nem tudja milyen lesz.
No offense - de tényleg - de hogy a picsbe lehet befosni attól, hogy milyen lesz egy angol csapat meze? :D
ryanmckane írta:HattoriHanzo írta:John McClane írta:Kb ez a 20. verzio,az illetekeseken kivul szerintem senki nem tudja milyen lesz.
No offense - de tényleg - de hogy a picsbe lehet befosni attól, hogy milyen lesz egy angol csapat meze? :D
ez miért gond?
HattoriHanzo írta:ryanmckane írta:HattoriHanzo írta:No offense - de tényleg - de hogy a picsbe lehet befosni attól, hogy milyen lesz egy angol csapat meze? :D
ez miért gond?
Nem hiszem, hogy gond lenne. Inkább megmosolyogtató. El nem tudom képzelni azt a szituációt, hogy ezen parázzak, vagy fossam magam össze, hogy milyen lesz egy csapat meze. Még az OSE új meze sem tudna ilyen reakciót kiváltani belőlem, nemhogy egy külföldi egyesület. Maximum bosszankodok egyet, aztán jó szerencsét. De ezért is írtam, hogy no offense, mindenkinek lelke rajta, hogy mennyire éli bele magát - számomra ez nagyon távoli, vagy gyerekes, vagy mit tudom én.
Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Reginald McFreez írta:Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Nana, a narancssárga mezzel csak óvatosan, még vissza lesz lapátolva a hányadék a szácskádba... :P
Szpari4Life írta:Reginald McFreez írta:Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Nana, a narancssárga mezzel csak óvatosan, még vissza lesz lapátolva a hányadék a szácskádba... :P
Nem mindegy, hogy egy Roma, vagy egy Manchester City mezéről van-e szó... :P
BlancoAgilon38 írta:Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Hát, az a Liverpool thirdaway rettenetes, igazad van.
BlancoAgilon38 írta:Szpari4Life írta:Reginald McFreez írta:Nana, a narancssárga mezzel csak óvatosan, még vissza lesz lapátolva a hányadék a szácskádba... :P
Nem mindegy, hogy egy Roma, vagy egy Manchester City mezéről van-e szó... :P
A romák bármilyet felvesznek.
Szpari4Life írta:BlancoAgilon38 írta:Szpari4Life írta:Maximum rajtatok lehet ezen az oldalon röhögni. Egyébként még mindig jobb, mint a rikító neonzöld, meg narancssárga mezek. Azoktól hányni tudnék.
Hát, az a Liverpool thirdaway rettenetes, igazad van.
Teljesen indokolatlan és felesleges. Most ez a trendi, mennek mint a birkák, de van amikor ránézek hirtelen a TV-re és nem tudom eldönteni melyik csapat melyik mezben játszik. Rózsaszín, meg a faszom. :D Mondjuk érthető, hisz ha nem csinálnának ilyen mezeket, akkor senki sem venné meg évről-évre. Így meg lehet vagánykodni, hogy apuci megvette a gyereknek a legújabb, exkluzív szitimezt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég