John McClane írta:Tulajdonkeppen nem vagyunk annyira rosszak onmagunkhoz kepest,csak ok sokkal jobbak.Ez van.
Két klasszis a különbség. Ennyi.
John McClane írta:Tulajdonkeppen nem vagyunk annyira rosszak onmagunkhoz kepest,csak ok sokkal jobbak.Ez van.
manderel írta:A Bese - Lang kettős életveszély hátul. Nagy meg nagyon nincs formában, vagy nem tudom mi van vele de sír nála a labda, iszonyat gyenge most sajnos.
Xabi írta:manderel írta:A Bese - Lang kettős életveszély hátul. Nagy meg nagyon nincs formában, vagy nem tudom mi van vele de sír nála a labda, iszonyat gyenge most sajnos.
Gera és Dzsudzsák teljesen elveszik, alig van náluk a labda, így Szalai nagyon egyedül van elöl.. Gyurcsó meg Kádár próbálkozik valamiféle támadásépítéssel, de ez nagyon kevés, szarul játszunk sajnos. Sokkal gyorsabbak, technikásabbak, de mondjuk ezt tudtuk, a tüzet meg az akarást hiányolom inkább.
alehndr írta:Hollandok is szépen odateszik magukat :lol:
Kooliver írta:manderel írta:A Bese - Lang kettős életveszély hátul. Nagy meg nagyon nincs formában, vagy nem tudom mi van vele de sír nála a labda, iszonyat gyenge most sajnos.
Vinicius is szépen leköveti szemmel CR-t....Szar ez a védelem na, sztem lesz még pár gombóc.
Sub Pop írta:A portugálok lényegében semmit nem csinálnak, csak éppen annyit amennyit kell.
Fájdalmasan könnyedén tolják a focit.
Kooliver írta:manderel írta:A Bese - Lang kettős életveszély hátul. Nagy meg nagyon nincs formában, vagy nem tudom mi van vele de sír nála a labda, iszonyat gyenge most sajnos.
Vinicius is szépen leköveti szemmel CR-t....Szar ez a védelem na, sztem lesz még pár gombóc.
Sub Pop írta:A portugálok lényegében semmit nem csinálnak, csak éppen annyit amennyit kell.
Fájdalmasan könnyedén tolják a focit.
kristof98.haladas írta:Nem vagyunk rosszak,főleg a 30. percig kifejezetten stabilak voltunk,kár a bekapott gólokért.
alehndr írta:Hollandok is szépen odateszik magukat :lol:
Reginald McFreez írta:Ami inkább bosszantó, hogy VAGYUNK HARMINCAN, OSZT EZT NEM BÍRJA EL AZ A SZÁJBAKÚRT FÓRUM! EZEN KÉNE AGYALNI, NEM A HATVANEZER BOT USERRE ÉPÍTENI!
BlancoAgilon38 írta:kristof98.haladas írta:Nem vagyunk rosszak,főleg a 30. percig kifejezetten stabilak voltunk,kár a bekapott gólokért.
:D Nem vagyunk rosszak. :D :D Jajj, ne már.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég