Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.09.09. 20:55

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:A változás előszele?

https://nepszava.hu/3332566_allami-szam ... elszamolas

4 év ÁSZ-elnökség után tűnt fel Windischnek? Gyanítom, hogy helyezkedik a geszi, mert pl. az MNB-ügyben őt is simán elővehetik.

ja, előre próbál menekülni a lyuksógor, de a tisza elvileg ezt kampányban is ígérte, szóval még akár be is következhet...

+ ami az igazi hátsó szándék lehet: a nersevikek megbízásából fellázítani a népet a kurmány ellen, mert ez sok vidéki kis sportkört is érint majd
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.09.10. 08:03

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:A változás előszele?

https://nepszava.hu/3332566_allami-szam ... elszamolas

4 év ÁSZ-elnökség után tűnt fel Windischnek? Gyanítom, hogy helyezkedik a geszi, mert pl. az MNB-ügyben őt is simán elővehetik.

ja, előre próbál menekülni a lyuksógor, de a tisza elvileg ezt kampányban is ígérte, szóval még akár be is következhet...

+ ami az igazi hátsó szándék lehet: a nersevikek megbízásából fellázítani a népet a kurmány ellen, mert ez sok vidéki kis sportkört is érint majd

Nem hiszek én abban, hogy a sportnak olyan nagyon fontos szerepe lenne.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.09.10. 10:30

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:4 év ÁSZ-elnökség után tűnt fel Windischnek? Gyanítom, hogy helyezkedik a geszi, mert pl. az MNB-ügyben őt is simán elővehetik.

Nem hiszek én abban, hogy a sportnak olyan nagyon fontos szerepe lenne.

szerintem még fontatlan se ebben a témában
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.09.13. 15:28

na lilák, már nem kell sok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 13:36

Mindenki háborog, értem én a pechet (maradok ennél), kint volt/nem volt kint, les volt/nem volt les, bent volt/nem volt bent, de benyeltünk négyet (és ez is lehetett volna több). Pechszéria esetén is meg kellett volna tartani legalább az x-et, miután 10 perc után mentünk kettővel.
Volt egy széria három meccsen egy kapott góllal, bizakodtam, hogy rendeződik a védekezés, de azóta újabb három meccsen nyolcat szedtünk be. 8 meccsen 15, közel kettes átlag. Nagyon sok. Nem véletlenül állunk ott, ahol. 3 hét múlva Fradi, azon essünk túl, aztán sürgősen el kell kezdeni pontokat gyűjteni, mert komolyabb kakiba kerülhetünk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 17:41

ez a lila játék még borzalmasabb mint a Dorog elleni volt

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 17:52

Nem igazán erdemeltunk győzelmet, az Mtk rúgott vagy 5 kapufát, igaz az egyik akció végül gól lett. Mi is rugtunk azért egy lécet, ez a Kulakovics be van oltva gól ellen, hagyott már ki tizit, most az elso percben ziccert. Bumba embertelen gyenge, a helyére bejott kolumbiai nagy talany, nem tom a Besiktas mit gondolt, amikor leigazolta. Jelenleg nem ismeri fel a játékostarsait, hajmeresztő dolgai vannak, fizikuma nulla, de néha meg egesz ugyes. Agbanak ezek a nulla lenditetes lövései elmenyszamba mennek.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 18:52

Adamek írta:ez a lila játék még borzalmasabb mint a Dorog elleni volt

Megint nyertek
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 18:55

Javier Arizmendi írta:

Megint nyertek

ügyes volt a zalai bekk

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 19:28

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:

Megint nyertek

ügyes volt a zalai bekk

Meg a csatársor is
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:12

ha kiszédülnének a zegiek az nb2-be, akkor szerintetek becsődölne a gerilla tábor?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 23:05

eljött az első őszi válogatott szünet, ilyenkor hullik le az első pár edzőfej
várható egy Kisvárda, Honvéd, ZTE váltás, ebben az esélyességi sorrendben, a DVSC-Szpari duó még minimum egy szünetig kitart

ami minket illet, durván erőn alul toljuk az NB1-ben, nincs még hazai győzelmünk és a meccsek több mint felét nem húztuk be
Bazsarózsa látványosan szarul rotálja a keretet a frontok mentén és jelenleg nincs egy biztos kapusunk
ami viszont pozitívum, hogy a fiatal hazai resztliből 200%-t hoz ki a mester, már akiket játszat mert a fele csak a padról nézi a meccseket, de így is látványos az erőrelépés ezen a téren
a nyárvégi szlávigazolások viszont elég lepukkantnak néznek ki eddig

Vissza: “www.nb1.hu”