HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 21:37
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Már vezet is Miskolcon az egy ponttal rendelkező Bvsc
0-2, 5 meccsen 4 pont, -8 a gólkülönbség. Ez szarul néz ki.
Ez meghaladja Takács képességeit, gyanítom azért lett nyáron ő az edző mert senki nem tudta, hogy milyen lesz a folytatás, ő aprópénzért elvállalta. Gyenge és motiválatlan a keretünk, de azért kiesni nem kéne. Szerintem ez volt a búcsúmeccse, kíváncsi vagyok kit tudnak rábeszélni, hogy vállalja.
Felkészül Feczkó.
Mostanában néha elfogott a nosztalgia, megnéztem 10-15 évvel ezelőtti meccseink összefoglalóit, nagyon más idők voltak azok Szombathelyen és Diósgyőrben is. Kicsit néha irigykedtem is, hogy abba a rozzant DVTK-stadionba milyen sokan járnak meccsre, micsoda hangulat van kéthetente, plusz utazó tábor tekintetében is messze az élmezőnybe tartozott a Diósgyőr. Voltak ott jó kis futballisták, időnként a légiósoknál is sikerült belenyúlni a tutiba, pl Luque személyében.
Aztán lett új stadion, új tulaj, új ígéretek, csak épp foci nem. Amúgy ez a kiesés utáni visszaesés gyakori jelenség, tavaly a Videoton szenvedett, előtte a Honvédnak is volt egy katasztrofális ősze.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.