Ezek miatt tartanak a portugálok sztárjai a magyaroktól

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.22. 16:48

Portugália - Dicsérték a mieinket.

A record.pt nevű portugál honlapnak nyilatkozott Joao Mario, az Internazionale 24 éves portugál válogatott középpályása. Az Európa-bajnok játékos többek között kitért a magyar csapat előnyeire, s arra, mikre fognak hatványozottan figyelni a szombati mérkőzés során.

Portugália-Magyarország: élő közvetítés a felkészülésről - NB1.hu

Portugália-Magyarország: élő közvetítés

"A magyarok jól védekeznek, s remekül fordulnak - veszélyesek a kontráik, gyors játékosaik vannak, így Dzsudzsák Balázs, aki a tavalyi Eb-n többször is megtréfált minket. Alaposan felkészültünk belőlük, nem érhet minket meglepetés - természetesen a győzelemre hajtunk. Egy gólt sem szabad kapnunk, végig szükséges a fegyelmezett játék, egy pillanatra sem hagyhatunk ki, hisz rögtön lecsapnak rá. Jó meccsre számítok, ahol kötelező a három pont" - mondta Mario. 

Gunners
Aranylabdás

Re: Ezek miatt tartanak a portugálok sztárjai a magyaroktól

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.22. 18:46

Valószínűleg kicsontoznak sajnos.
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.22. 19:24

Gunners írta:Valószínűleg kicsontoznak sajnos.

Nem vagyok híve ennek az előre lefekvős, fosos hozzállásnak, de szerintem is. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.22. 19:34

Reginald McFreez írta:

Nem vagyok híve ennek az előre lefekvős, fosos hozzállásnak, de szerintem is. :)

A faszt. 2-1-re nyerünk Szalai és Sallai góljaival. Ronaldo az elején lő egy nagyot, de semmi para.
kanoczrobert.hu

Johnnie Walker
Keep Walking

HozzászólásSzerző: Johnnie Walker » 2017.03.22. 19:42

Szpari4Life írta:
Reginald McFreez írta:

A faszt. 2-1-re nyerünk Szalai és Sallai góljaival. Ronaldo az elején lő egy nagyot, de semmi para.

Legyen így! Úgy várom már a meccsnapot, mint egy falat kenyeret... :)

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2017.03.22. 19:55

Hajrá Magyarok! Nyerjünk!
EURO 2016
EURO 2020 ?

Slash777
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2017.03.22. 20:57

A meccsel kapcsolatban még nincs nagyon megérzésem, a lényeg, hogy lőjjünk gólt, hogy legyen kis megőrülés a lelátón. :D
Pénteken indulás!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.03.22. 21:41

Reginald McFreez írta:

Defetista uszító!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.03.22. 23:56

nagyon szép emlék a 3-3, de azt azért akkor is éreztük, hogy ez egy kivételes meccs volt. A szürke hétköznapokban reális eredmények szoktak születni, én annak már örülni fogok, ha látszik mit akarunk játszani.
Kispest távdrukker

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.03.23. 05:23

_carlos_ írta:nagyon szép emlék a 3-3, de azt azért akkor is éreztük, hogy ez egy kivételes meccs volt. A szürke hétköznapokban reális eredmények szoktak születni, én annak már örülni fogok, ha látszik mit akarunk játszani.

Szerencsére szombaton lesz a meccs. :)
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.03.23. 07:26

Gyors korai gólt szerzünk egy szögletből - Vinicius szerzi, mert a portugálok csapattársnak nézik. A portugálok beparáznak, először összeesnek, majd irdatlan rohamra indulnak, de CR mindent kihagy, és a szokásos hisztijébe kezd. 69. percben aztán a sokadik CR fejesből gól lesz, mivel félrelöki Kádárt, de a bíró megadja a gólt. CR ünnepelteti magát, mutogat a magyar nézőknek, ezért forr a lelátó , 5 percig áll a játék. Utána már kissé lenyugodva, de továbbra is nyomnak a portugálok. Aztán a 87. percben Ádi indít egy kontrát, a csereként beállt Adorján elszökik a szélen, beadja, Szalai pedig épp elpöcköli a labdát Rui Patríció mellett.
Tombol a lelátó, a meccs már csak időhúzással lepereg. CR a földön ülve sír, Quaresma vigasztalja. Moutinho odamegy Dzsudzsákhoz, gratulál, és kérne egy Böde mezt, ha esetleg van egy az öltözőben.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.03.23. 07:32

Szarka írta:Gyors korai gólt szerzünk egy szögletből - Vinicius szerzi, mert a portugálok csapattársnak nézik. A portugálok beparáznak, először összeesnek, majd irdatlan rohamra indulnak, de CR mindent kihagy, és a szokásos hisztijébe kezd. 69. percben aztán a sokadik CR fejesből gól lesz, mivel félrelöki Kádárt, de a bíró megadja a gólt. CR ünnepelteti magát, mutogat a magyar nézőknek, ezért forr a lelátó , 5 percig áll a játék. Utána már kissé lenyugodva, de továbbra is nyomnak a portugálok. Aztán a 87. percben Ádi indít egy kontrát, a csereként beállt Adorján elszökik a szélen, beadja, Szalai pedig épp elpöcköli a labdát Rui Patríció mellett.
Tombol a lelátó, a meccs már csak időhúzással lepereg. CR a földön ülve sír, Quaresma vigasztalja. Moutinho odamegy Dzsudzsákhoz, gratulál, és kérne egy Böde mezt, ha esetleg van egy az öltözőben.

Erről a klasszikus vicc jut az eszembe:

A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembleyben. Az angolok kellőképpen "komolyan" veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri.
Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0.
Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön.
A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét.
Rögtön nekirontanak:
- Wayney, mi történt? Hogy veszíthettünk?!?
- Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak...
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.03.23. 07:45

Tisztes 2-0 (oda). Ha lesz két helyzetünk és a mérkőzés zömében nem játszunk kínosan alárendelt szerepet, akkor ez egy vállalható eredmény lesz.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.23. 09:08

Ha ki is kapunk, ki csontozni nem fognak.Ha leszámítjuk a belgák elleni meccs utolsó negyedóráját,ez a csapat akkor is tudja tartani magát ha hátrányba kerül.Szóval bízom egy szoros meccsben ahol akár a meglepetés is benne lehet,
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.23. 09:47

legyenek passzaink és én már hajlandó leszek gólok nélkül értékelni a meccset, legyen egy alap amelyre lehet építeni, amit érdemes bevinni inputként a szoftverprogramba, találjon egymásra csapat és közönség, adjunk bele 150 %-t és talán akkor mellénk áll a szerencse egy kóbor labda képében, merjünk nagyot álmodni hisz 15 millióan szorítanak a csapatnak, legyünk profik és nézzünk előre, a labda gömbölyű és ha bemegy az gól
és soha ne felejtsétek el fiúk, mindig az nyer aki győz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”