BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Javier Arizmendi
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 20:51

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:És ma még a Lillestrom és a Brann is továbbmehet. A Tromsoben nem hiszek.

4/5 így is várakozáson felüli lenne.

Masik téma, de közben a franciáknál nagy a gáz. A Bordeaux megszűnt, mint profi csapat, a Lyon a BL kieséssel kénytelen 100 millió értékben eladni , hogy túléljen, és úgy olvasom a Marseille sincs jó helyzetben anyagilag.

A Bordó már évek óta szenved, egy igazi geci a tulaj. Pár éve 10 milla alatti összegből simán meg lehetett volna menteni a klubot, nem tette. Azóta már töbtízmillás vagy akár 100 feletti is lehet a hiány, esélyük nincs talpraállni amatőr ligákból, max ha csőd és bíróság bassza ki a klubtól azt a majmot. Akkor esetleg 5-10 év alatt alkothatnak valamit.

A St. Etienne és a Nantes sincs éppen jó passzban
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:15

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:egyedül még jobb is a meccsnézés, ne legyél már rüszügyík

közösségi állat vagyok, ha New Yorkban vagy Los Angelesben basznának ki egy furgonból tök egyedül, ott is unatkoznék és sz*rul érezném magam, mire jók az élmények, ha nincs kivel megosztani?

hát te tudod, észak-keleti kismesterem
de én azt vallom, hogy a seksz az egyetlen amit feltétlen többesszámban kell megejteni, vagy legalábbis jobb az úgy

végül csak rábeszéltél, ha a stadionba nem is, de elé kimentem a hangulat miatt megfújni a vuvuzelánkat

https://videa.hu/videok/boon/szurkolok- ... 2BW3vQlxWR
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 21:17

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:közösségi állat vagyok, ha New Yorkban vagy Los Angelesben basznának ki egy furgonból tök egyedül, ott is unatkoznék és sz*rul érezném magam, mire jók az élmények, ha nincs kivel megosztani?

hát te tudod, észak-keleti kismesterem
de én azt vallom, hogy a seksz az egyetlen amit feltétlen többesszámban kell megejteni, vagy legalábbis jobb az úgy

végül csak rábeszéltél, ha a stadionba nem is, de elé kimentem a hangulat miatt megfújni a vuvuzelánkat

Söndi kölcsönadta a szombati gúnyáját?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:20

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:hát te tudod, észak-keleti kismesterem

csere nap volt, cserébe megkapta a hétvégére a '32-es évjáratú Hugo Boss öltönyömet, ijesztgetni a falunapon a kisebbséget

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 21:24

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:végül csak rábeszéltél, ha a stadionba nem is, de elé kimentem a hangulat miatt megfújni a vuvuzelánkat

csere nap volt, cserébe megkapta a hétvégére a '32-es évjáratú Hugo Boss öltönyömet, ijesztgetni a falunapon a kisebbséget

egyszer tarthatnánk egy padlásseprő, feketevágás-vadász körmenetet Söndiéknél ha ráérsz, kedves kuzin
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:27

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Söndi kölcsönadta a szombati gúnyáját?

egyszer tarthatnánk egy padlásseprő, feketevágás-vadász körmenetet Söndiéknél ha ráérsz, kedves kuzin

tenni köll, amit megkíván a Párt

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 21:28

Hapoel az kissé komcsi asszem
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 21:41

RC írta:
Javier Arizmendi írta:
RC írta:Hajrá Celje & AEK.

Dinamo?

Inkább a Hajduk Splitet preferálom a horvátok közül.

16 év után főtáblás a Hajduk egy európai sorozatban!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 22:59

https://hvg.hu/elet/20260827_tippmixdra ... kolc-vitat
Maradonapoli bajtars az országos sajtóban
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 00:13

A Vojvodina-Twente-Górnik-Trabzon seprés megsüvegelendő. Úgy tűnik, Borbély jó választás volt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Ma, 08:01

Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/elet/20260827_tippmixdrama-borsod-nyero-szelveny-600-ezer-nyeremeny-miskolc-vitat

Nem én vótam, de ennyiért már átgondolnám a per lehetőségét.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 54 perccel ezelőtt

Javier Arizmendi írta:https://hvg.hu/elet/20260827_tippmixdrama-borsod-nyero-szelveny-600-ezer-nyeremeny-miskolc-vitat

Én megadnám, Elanga 1 góljára is reális volt ez az odds :D
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 23 perccel ezelőtt

Cselszky írta:A Vojvodina-Twente-Górnik-Trabzon seprés megsüvegelendő. Úgy tűnik, Borbély jó választás volt.

az mindenképpen feltűnő, hogy egy a tavalyinál szemre gyengébb és szellősebb keretből sokkal modernebb és célravezetőbb focit játszunk az EL-ben (az NB1-ben egyelőre nagyon vérszegény a műsor)
a két Nagy egyértelműen sokat ad a csapatjátékhoz, Corbu meg egy nagyon nagy pozitív csalódás idén, a két József közül a nem szőke is egyre jobb, kérdés marad e még a táblameccsekre is
további kérdés, hogy mik a mester tervei a kiutáltakkal, az látszik, hogy Lisztes Juniort nem tudja megkerülni, ő a mi szintünkön akárhogy is de kimagasló képességű, de Keita is érthetetlen miért nem játszhat többet, vagy a svéd Levente is érdekes eset meg még vagy 5-6 arc a vokálból

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 9 perccel ezelőtt

AC Milan, Benfica, Rennes, Union SG, Celta Vigo, AFC Bornemouth, Hoffenheim, Besiktas

ez egy jó sor lenne

Vissza: “www.nb1.hu”