Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 09:35

Szarka írta:
Maradonapoli írta:Na ha ez igaz, akkor nem volt nehéz összehozni egy olyan értékű keretet, mint az utánuk álló 3-4 másik embéeggyes élcsapaté - összesen:

https://444.hu/2026/08/17/jatekosokat-i ... bol-az-ftc

Ennek mi lehet a következménye? Visszakövetelhetik a pénzt? Vagy itt max Kubi kaphat 5 év felfüggesztettet, és ezzel le is zárják?
Azt hittem annyi eszükvan, hogy fizetésekre használják fel, azt meg kimagyarázhatják működési költségnek.

22 végétől elvileg rendben volt, mivel akkor a kormány engedélyezte. Ha az addig terjedő időben is ezt művelték (ahogy Kele mondja), az szvsz költségvetési csalás. Kb. hasonló, mintha szálláshely építésére kapnék támogatást, de inkább egy családi házat húzok fel a léből, és beköltözök. Szerintem a 22-ig bizonyíthatóan másra elszórt zsé visszakövetelhető, a felelősök pedig büntetőper esetén egy 5-10-es tétellel nézhetnek szembe (ha nincs más a rovásukon).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 09:39

Cselszky írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Na ha ez igaz, akkor nem volt nehéz összehozni egy olyan értékű keretet, mint az utánuk álló 3-4 másik embéeggyes élcsapaté - összesen:

https://444.hu/2026/08/17/jatekosokat-i ... bol-az-ftc

Ennek mi lehet a következménye? Visszakövetelhetik a pénzt? Vagy itt max Kubi kaphat 5 év felfüggesztettet, és ezzel le is zárják?
Azt hittem annyi eszükvan, hogy fizetésekre használják fel, azt meg kimagyarázhatják működési költségnek.

22 végétől elvileg rendben volt, mivel akkor a kormány engedélyezte. Ha az addig terjedő időben is ezt művelték (ahogy Kele mondja), az szvsz költségvetési csalás. Kb. hasonló, mintha szálláshely építésére kapnék támogatást, de inkább egy családi házat húzok fel a léből, és beköltözök. Szerintem a 22-ig bizonyíthatóan másra elszórt zsé visszakövetelhető, a felelősök pedig büntetőper esetén egy 5-10-es tétellel nézhetnek szembe (ha nincs más a rovásukon).

de ha fizukra költötték volna az igazolások helyett akkor szerintem "simán" leírhatták volna működési költségnek, szóval érdekes

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 12:04

Mech írta:
Cselszky írta:
Szarka írta:Ennek mi lehet a következménye? Visszakövetelhetik a pénzt? Vagy itt max Kubi kaphat 5 év felfüggesztettet, és ezzel le is zárják?

de ha fizukra költötték volna az igazolások helyett akkor szerintem "simán" leírhatták volna működési költségnek, szóval érdekes

Szvsz ha dedikáltan a Fradivárosra kapták, akkor maximum a projektben dolgozók fizuját lehetett volna beilleszteni, Zaki fizuját nehezen. Pl. tegyük fel egy kórházfejlesztési - mondjuk építési, beszerzési elemekkel rendelkező EU-s projektben is többnyire elszámolható a projektmenedzsment bére (amit felhasználva olykor az állományban lévő érintett bérével is lehet bindzsizni - pl. a projektmenedzsmentbe betett helyi pénzügyesével), de az már Btk.-s lehet, ha a műtősfiút vagy a konyhás nénit is abból fizetik, akiknek nyilvánvalóan semmi köze a projekthez.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”