HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 09:13
Javier Arizmendi írta:Erokhin írta:Javier Arizmendi írta:A Riga összértéke második lenne az nb1ben, a zöldek mögött, kb az alapcsapatunkkal egy szinten. Tavaly azért egész jót futottunk Europaban, most ez igy sikerült, azért a tavalyi húzóembereink közül hiányzott Vitális, Tóth, Csinger, Benbuali, Schön ma 5 percet játszott, Gavrics 2 meccsen 60 percet, Stefulj egy meccset, jobb bekkben a Selyem gyerek alkot, ez nem igazán a bajnokságot nyert csapat volt.
szánalmas kifogások ezek más csapatoknál is vannak távozók meg sérültek riga fcnál is elment regza aki a legtöbb goljukat lötte elözö szezonba meg ngom aki alapember volt a védelmükbe sérült anthony contreras costa ricai válogatott csatár meg varslavans vikingur reykjaviknál is hiányzott fridriksson, jonsson meg vatnhamar akiket meg irtál hiányzokat azok benbualin kivül még mind ott voltak a vikingur reykjavik ellen persze tudom ott meg hideg volt meg műfű mondjuk a visszavágón már nem műfű volt meg meleg volt de ott meg biztos ez volt a probléma ja meg a bíró meg lehet azzal is jönni hogy riga fcnél gazdag ruszki tulaj van de főtáblán eddig még nem voltak még a konfettibe se ebbe a szezonba se tul meggyözök eddig bl selejtezőbe simán kiestek ararat armenia ellen utána konfettibe is majdnem kiestek vardar skopje ellen vardar visszavágón 19. perctöl emberhátrányba volt és még igy is 87 percig továbbjutásra áltak aztán a hosszabbitásba sikerült csak továbbjutnia a riga fcnek jelenleg a bajnokságot se vezetik ugyhogy nem kell ugy csinálni mintha valami kurvaerős csapat lenne és a vikingur reykjavik összértéke hányadik lenne az nb1ben?
Kicsit olvass vissza. Az izlandira azt irtam szégyen. Arról hiába osztod nekem az észt. Akár törölheted azt a részt. Az Rfs is top 5 lenne az nb1ben a keretértek alapján. Egyéb?
ja, itt mindenki top5 lenne, ami annyit jelent kb, hogy ZTE vagy Paks szint, igazán egetverő
a Pana meg a Twentebaba kb. aki kiemelkedő ellen volt eddig, a Kőbányaheaven meg a Gurnyiki Zsebzsötem már csak erős engedmények közepette, de az ilyen rigai menekülttábori csapatokat hagyjuk már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi