Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Sabbathelyen is már minimum EL-meccsek lesznek!
Sajnos egyelőre nem velünk.
viszont ma délután egy időben lesz két nb3-as meccs a városban :cool:
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Sabbathelyen is már minimum EL-meccsek lesznek!
Mech írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Sabbathelyen is már minimum EL-meccsek lesznek!
viszont ma délután egy időben lesz két nb3-as meccs a városban :cool:
Adamek írta:mi volt, a Loki helyett a DEAC ment Dániába?
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mi volt, a Loki helyett a DEAC ment Dániába?
Lehet, holnap helyére kerül a magyar klubfutball. Bar szerintem az ellenfeleink kicsinaljakmajd saját magukat
Mech írta:ez kurva jó, tegnap volt Malaga-Fulham bari meccs, ami döntetlen lett és előtte megbeszélték, hogy tizikkel eldöntik ebben az esetben
Arbeloát kiállították, a Fulham meg nem akarta már lerúgni a tiziket, hogy megy a gépük Angliába
erre a Malagások lerúgták kapus nélkül a tizipárbajt :D https://www.youtube.com/watch?v=CChAMTetIm8
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mi volt, a Loki helyett a DEAC ment Dániába?
Lehet, holnap helyére kerül a magyar klubfutball. Bar szerintem az ellenfeleink kicsinaljakmajd saját magukat
a kiesés önmagában nem tragédia, a holnapi meccsnapban is benne van a további két reszelő, de az 1-8 egy kicsit azért odabasz
főleg, hogy azért nem egy világverő brigád adta a stricimaflást hanem egy maximum egy osztálynyival erősebb tagsággal bíró csapat
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:mi volt, a Loki helyett a DEAC ment Dániába?
a kiesés önmagában nem tragédia, a holnapi meccsnapban is benne van a további két reszelő, de az 1-8 egy kicsit azért odabasz
főleg, hogy azért nem egy világverő brigád adta a stricimaflást hanem egy maximum egy osztálynyival erősebb tagsággal bíró csapat
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Lehet, holnap helyére kerül a magyar klubfutball. Bar szerintem az ellenfeleink kicsinaljakmajd saját magukat
Nem egy világvero brigád, de Cornelius, Delanay, a cseh Kral nem ismeretlen játékosok.
Javier Arizmendi írta:Ki ápolta le lengyel részről a zoldeket.Chorzow huliganok?
Savaria1919 írta:Pista elég furán közvetít, ez a T/1-ezés nekem mindig is fura volt, de azt nem tudom, miben látta jobbnak az első felesben a Fradit. Kiejtésben sincs topon, Gúrnyik Zabzse-nek kéne mondani a csapatot, a fifikás középpályás meg Urbanyszki. Játszott egy idényt a Legiában, sok jó meccsére nem emlékszem, ezek szerint hasznára volt a környezetváltás.
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Ki ápolta le lengyel részről a zoldeket.Chorzow huliganok?
Torcida Górnik.
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Ki ápolta le lengyel részről a zoldeket.Chorzow huliganok?
Torcida Górnik.
A Slask vonal miatt vagy csak ugy? Hazafelé a Slovan barát chorzowiak jönnek?
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 72 vendég