Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 08:07

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Temesvári kiállítása baromsag volt, Bódog viszont bolond

Butik kiállítása meg teljesen jogos lett volna
lehet, hogy én is megkérdeztem volna a sporikat mit szívtak

Egy edzőben legyen már annyi tartás, hogy nem viselkedik úgy mint egy idegbeteg részeg, nem a VB döntőt veszítették el, de még csak nem is a bentmaradásuk vagy a dobogójuk múlt ezen a meccsen. A diósgyőri idejében mondtam, hogy ennek az embernek komoly dühkezelési problémái vannak. Nyújtja a kezét Rusznak, ő viszonozza utána meg elkezdi rángatni. Ha nem fogják le, neki is ment volna. Kár, hogy nem tette, legalább eltiltották volna egész őszre.

win-win szitu lett volna, őt eltiltják az a majom játékvezető meg megtudja mi fán terem a stricimaflás
az a hihetetlen, hogy ezeknek a jv/VAR tévedéseknek/csalásoknak nincs semmi következménye soha
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 08:07

Lecsuknak, ja. Ezt elbaszta a bíró, mert Batikot kellett volna kiállítani, Bodognal visszatérő jelenség, hogy az egész labdarúgó társadalom ellene van.
https://www.facebook.com/share/v/1EuVfQnbia/
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 08:13

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:Butik kiállítása meg teljesen jogos lett volna
lehet, hogy én is megkérdeztem volna a sporikat mit szívtak

Egy edzőben legyen már annyi tartás, hogy nem viselkedik úgy mint egy idegbeteg részeg, nem a VB döntőt veszítették el, de még csak nem is a bentmaradásuk vagy a dobogójuk múlt ezen a meccsen. A diósgyőri idejében mondtam, hogy ennek az embernek komoly dühkezelési problémái vannak. Nyújtja a kezét Rusznak, ő viszonozza utána meg elkezdi rángatni. Ha nem fogják le, neki is ment volna. Kár, hogy nem tette, legalább eltiltották volna egész őszre.

win-win szitu lett volna, őt eltiltják az a majom játékvezető meg megtudja mi fán terem a stricimaflás
az a hihetetlen, hogy ezeknek a jv/VAR tévedéseknek/csalásoknak nincs semmi következménye soha

Nem tudom miért , érinthetetlenek. Egy, a jv-i testülettől és az MLSZ -től független csoport ertekelhetné, tilthatná, jó teljesítmény esetén több küldést adhatna nekik. Ezek a jv ellenőrök teljesen komolytalanok, kivénhedt bíró az összes.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Ma, 08:43

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Egy edzőben legyen már annyi tartás, hogy nem viselkedik úgy mint egy idegbeteg részeg, nem a VB döntőt veszítették el, de még csak nem is a bentmaradásuk vagy a dobogójuk múlt ezen a meccsen. A diósgyőri idejében mondtam, hogy ennek az embernek komoly dühkezelési problémái vannak. Nyújtja a kezét Rusznak, ő viszonozza utána meg elkezdi rángatni. Ha nem fogják le, neki is ment volna. Kár, hogy nem tette, legalább eltiltották volna egész őszre.

Nem tudom miért , érinthetetlenek. Egy, a jv-i testülettől és az MLSZ -től független csoport ertekelhetné, tilthatná, jó teljesítmény esetén több küldést adhatna nekik. Ezek a jv ellenőrök teljesen komolytalanok, kivénhedt bíró az összes.

Szerintem nincs elég bíró. Ha eltiltás, nincs helyette senki
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Ma, 09:11

Gondolom, Batikot utóbb eltiltják. Mivel tehertétel, bánja a fene.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 09:13

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:

ilyeneket a megyékből is elő tudnak kukázni, nagyjából annyi a difi, hogy azok nem tudnak külföldiül csak dzsipóul
a legnagyobb fos az az egészben! hogy a monitorbúvárok is totál vakon vannak a buszokban tízezredik lassítás után is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 09:48

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Nem tudom miért , érinthetetlenek. Egy, a jv-i testülettől és az MLSZ -től független csoport ertekelhetné, tilthatná, jó teljesítmény esetén több küldést adhatna nekik. Ezek a jv ellenőrök teljesen komolytalanok, kivénhedt bíró az összes.

ilyeneket a megyékből is elő tudnak kukázni, nagyjából annyi a difi, hogy azok nem tudnak külföldiül csak dzsipóul
a legnagyobb fos az az egészben! hogy a monitorbúvárok is totál vakon vannak a buszokban tízezredik lassítás után is

Legnagyobb kölyköm tavaly tette le a játékvezetői vizsgát, megye ll- ben már lengetett, angolból társalgási szinten beszél, hátha tavasszal az NB1es keretben találja magát

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 10:04

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 10:42

nyúl írta:Gondolom, Batikot utóbb eltiltják. Mivel tehertétel, bánja a fene.

Kicsit úgy vagyok vele, mint anno Holmannal. Akkor könnyebülök meg, amikor a távozását bejelentik. Az egyik a csapatmorált tette tönkre, a másik az emberhátrány veszélyét hordozza a viselkedésével.
Máshogy tekint az ember pl. Langra vagy Mejíasra, akik lassúság, ütemkésések miatt szednek be lapokat, mint egy Batik-féle surmóra, akinél állandóan attól kell tartani, hogy szándékos könyöklés vagy ütés miatt kiszórhatják.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 11:50

Szabó Pista bekezdett a Csíkszeredával, 4 meccs 4 vereség 2-9-es gk

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 12:18

Mech írta:Szabó Pista bekezdett a Csíkszeredával, 4 meccs 4 vereség 2-9-es gk

műkedvelő a pasas

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 12:20

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Szerintem nincs elég bíró. Ha eltiltás, nincs helyette senki

Legnagyobb kölyköm tavaly tette le a játékvezetői vizsgát, megye ll- ben már lengetett, angolból társalgási szinten beszél, hátha tavasszal az NB1es keretben találja magát

nem tudom mit kívánjak neki

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 18 perccel ezelőtt

Gruber a napokban válthat, van egy külföldi ajánlata, meg az MTK vinné újra

Vissza: “www.nb1.hu”