honnan a picsából kukázta vissza ezt az Arzénost is a nagymester
Zakit sürgősen le kellene passzolni ameddig járóképes még, borzalmas szenvedés a játéka
BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
- Adamek
- Flegma
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
csúnyán elkúrta a 1,5-es 4-es kombómat a ződek meccse - a többi jött, most már én is azt mondom borbéj t.a.k.a.r.o.d.j. ! ! !
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Kodro-Cirkovic_Arzani
sose gondoltam volna, hogy összeáll még ez az álomtrió, felkészül a visszatérésre Aaneba, Bassey, Gróf és Shadirac
sose gondoltam volna, hogy összeáll még ez az álomtrió, felkészül a visszatérésre Aaneba, Bassey, Gróf és Shadirac
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Javier Arizmendi
- Sztár
RC írta:Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Zabrzei bányászok. Szoci érában élték fénykorukat, azóta megjárták a másodvonalat is. Tavaly jó idényt futottak, kupát nyertek és ezüstérmesek lettek a bajnokságban. Harcos brigád, meglátjuk, mire lesz ez elég. Hazai pályán nyer a Fradi 2–1-re, Zabrzéban X lesz.
Hosszú vitánk döntő meccsei ezek. En azt bírom bennük, hogy rohadt jó az átlagnezoszamuk kisváros létük.
Árnyalja a képet, hogy egy Ruhr-vidék-szerű városrégióban vannak, a Schalkénak sem csak Gelsenkirchenben szurkolnak.
Jó de Katowice nagyobb, es úgy látom Sosnowiec is. Gratulálok a lengyel futballnak, megint tökön lőtték magukat.
ETO
Javier Arizmendi írta:RC írta:Javier Arizmendi írta:Hosszú vitánk döntő meccsei ezek. En azt bírom bennük, hogy rohadt jó az átlagnezoszamuk kisváros létük.
Árnyalja a képet, hogy egy Ruhr-vidék-szerű városrégióban vannak, a Schalkénak sem csak Gelsenkirchenben szurkolnak.
Jó de Katowice nagyobb, es úgy látom Sosnowiec is. Gratulálok a lengyel futballnak, megint tökön lőtték magukat.
Duisburg, Essen és Bochum is nagyobb Gelsenkirchennél, úgyhogy hasonló a helyzetük :).
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék