Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

SuperDepor
Moderátor

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.07.21. 18:41

Cselszky írta:
SuperDepor írta:"Átalakuló szponzori kör, továbbra is napirenden a DVTK értékesítése
Információink szerint két új támogatóval, a ZÁÉV-vel és a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel bővült a DVTK szponzori köre.
Egyik vállalat megjelenése sem számít különösebb meglepetésnek, hiszen mindkettő a Mészáros-csoport érdekeltségi köréhez köthető, Mészáros Lőrinc klubnál betöltött szerepe pedig jól ismert.
Az új támogatók egyelőre még nem kerültek fel a DVTK hivatalos honlapjára, a 2026/2027-es idényre szóló jegyeken és bérleteken azonban már feltüntették őket. Eközben a HELL és az Apollo Tyres logója lekerült ezekről a felületekről, így várhatóan az ő helyükre érkezett a két, lényegében házon belüli pótlás.
Klubközeli forrásunkból úgy értesültünk, hogy a DVTK értékesítésének lehetősége továbbra is napirenden van. Információink szerint jelenleg is vannak érdeklődők a klub iránt, ráadásul nem kizárólag hazai befektetők részéről mutatkozik érdeklődés."
Ez sajnos egy nagy lóf@sz. Nem állunk túl jól.....külföldi befektető, az....

Szvsz inkább egy nem tehetős, de nem is szélhámos, viszonylag korrekt külföldi, mint ezek a Lölő-féle faszkalapok.

Persze, egyetértek, azért írtam így mert nehezen képzelem el, hogy pont most fog fantáziát látni egy külföldi cég, üzletember a csapatban. Na de hátha, korábban valami cseh befektetőtől volt szó, de az a sztori elült.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.22. 08:15

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:"Átalakuló szponzori kör, továbbra is napirenden a DVTK értékesítése
Információink szerint két új támogatóval, a ZÁÉV-vel és a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel bővült a DVTK szponzori köre.
Egyik vállalat megjelenése sem számít különösebb meglepetésnek, hiszen mindkettő a Mészáros-csoport érdekeltségi köréhez köthető, Mészáros Lőrinc klubnál betöltött szerepe pedig jól ismert.
Az új támogatók egyelőre még nem kerültek fel a DVTK hivatalos honlapjára, a 2026/2027-es idényre szóló jegyeken és bérleteken azonban már feltüntették őket. Eközben a HELL és az Apollo Tyres logója lekerült ezekről a felületekről, így várhatóan az ő helyükre érkezett a két, lényegében házon belüli pótlás.
Klubközeli forrásunkból úgy értesültünk, hogy a DVTK értékesítésének lehetősége továbbra is napirenden van. Információink szerint jelenleg is vannak érdeklődők a klub iránt, ráadásul nem kizárólag hazai befektetők részéről mutatkozik érdeklődés."
Ez sajnos egy nagy lóf@sz. Nem állunk túl jól.....külföldi befektető, az....

Szvsz inkább egy nem tehetős, de nem is szélhámos, viszonylag korrekt külföldi, mint ezek a Lölő-féle faszkalapok.

Persze, egyetértek, azért írtam így mert nehezen képzelem el, hogy pont most fog fantáziát látni egy külföldi cég, üzletember a csapatban. Na de hátha, korábban valami cseh befektetőtől volt szó, de az a sztori elült.

igaziból az infra adott (talán a legjobb a vidékiek közül a medical center, kosárlabdacsarnok stb miatt), a bázis adott, gondolom a vételár is 0 ft lenne, örülnek ha megszabadulnak tőlük

lehet azon megy a para, hogy van vagy 15 szakosztály a csomagban, a befektetőket meg nyilván csak a foci érdekli és kvára nem akar a női kosárlabda meg a férfi jégkorongra költeni, de ha azokat kiszervezik a klubból akkor bedőlnének másnapra

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.07.24. 22:55

Kép
Artner Mester és Gaál Bálint együtt dolgozik Ajkán.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.07.25. 15:39

Dunaújvárosban ismét csődbe megy a futballcsapat. Csúcstartók lehetnek ebben a kategóriában.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.07.25. 19:17

zaggar írta:Dunaújvárosban ismét csődbe megy a futballcsapat. Csúcstartók lehetnek ebben a kategóriában.

van bőven még nagy harcos ebben a versenyszámban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.26. 08:39

Savaria1919 írta:Kép

Ezt a párost nálunk is szívesen látnám.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.26. 08:40

Vidi bekezdett, állítólag a portugál-amcsi tulaj jelöltek a lelátón voltak.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.07.26. 11:18

Mech írta:
Savaria1919 írta:Kép

Ezt a párost nálunk is szívesen látnám.

A Mester kapott egy megkeresést a 2024 végi megmentésünk környékén, de elvileg a magas bérigénye miatt nem sikerült megállapodni vele.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.07.26. 11:45

Nálunk annyira nem tellett, h új mezszállitóval kössenek szerződést. A tavalyi 2 ruleban játszunk a Hellt letakartak rajta.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.07.28. 08:02

Nem is tudtam, h Kövesden Máté Péter ( Loki, Diósgyőr ) az edző.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.29. 08:28

zaggar írta:Dunaújvárosban ismét csődbe megy a futballcsapat. Csúcstartók lehetnek ebben a kategóriában.

ennek sok értelme volt, sírtak egy sort, hogy nem indulnak, majd mégis beneveztek, erre az első meccsre már mégsem utaztak el
most miattuk az egész bajnokság 15 csapattal megy le és 3-0-al megkapja mindenki azt a meccset...

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.29. 08:34

SuperDepor írta:Nálunk annyira nem tellett, h új mezszállitóval kössenek szerződést. A tavalyi 2 ruleban játszunk a Hellt letakartak rajta.

nb1-ben is előfordul hasonló, a ZTE cserélte a 2rulet Jomára, akik viszont nem tudták leszállítani időben a mezeket, így az első pár fordulóban csak valami katalógusból választott sima fehérben (és kékben?) tolják majd

Kép

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.07.29. 09:06

A vasmű privatizációja betette a kaput a (futball)csapatnak, ahogy nézem, a Raków Częstochowát sem tulajdonolta/szponzorálta ugyanaz a ukrán/orosz kör, amelyik megvette az ottani gyárat is. Az USS-szel ilyesformán jobban jártak volna, de gondolom, ők nem akartak tovább terjeszkedni a régióban Kassán és Szendrőn kívül. Bízom benne, hogy lesz vevő/befektető az üzemre, aki ráadásul támogatná is az ottani sportot.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.07.29. 11:19

Mech írta:
SuperDepor írta:Nálunk annyira nem tellett, h új mezszállitóval kössenek szerződést. A tavalyi 2 ruleban játszunk a Hellt letakartak rajta.

nb1-ben is előfordul hasonló, a ZTE cserélte a 2rulet Jomára, akik viszont nem tudták leszállítani időben a mezeket, így az első pár fordulóban csak valami katalógusból választott sima fehérben (és kékben?) tolják majd

Kép

Tengernyi sportruházat van, akik még ebben a zavaros magyar futballhelyzetben is nagyon szívesen kötnének szerződést egy hazai szinten nagy múltú másodosztályú csapattal. Nem a New Balance-ra vagy az Under Armour-ra gondolok, de itt van a Joma, Givova, Kappa stb. Nekem a kedvencem a Castore mez - Bilbao, Slavia, Dinamo Zagreb. Csak egy kicsit dolgozni kellett volna, bár azt is el tudom képzelni, h nem volt/nincs meg hozzá az a vezető aki egy ilyen szerződést aláírhatna.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.07.29. 21:33

RC írta:

A vasmű privatizációja betette a kaput a (futball)csapatnak, ahogy nézem, a Raków Częstochowát sem tulajdonolta/szponzorálta ugyanaz a ukrán/orosz kör, amelyik megvette az ottani gyárat is. Az USS-szel ilyesformán jobban jártak volna, de gondolom, ők nem akartak tovább terjeszkedni a régióban Kassán és Szendrőn kívül. Bízom benne, hogy lesz vevő/befektető az üzemre, aki ráadásul támogatná is az ottani sportot.

Hát sztem az egész városnak betett a gyár összeomlása, pár éve jártam arrafelé, nagyon hajaztak a rendszerváltás utáni Komlóra, apátia, munkanélküliség, kilátástalanság mindenhol. Kérdés, h ki lát fantáziát most egy vasműben, azt nem két forint szanálni, meg utána nyereségessé tenni. Nem csoda, h a sportsokadrangú helyen van a prioritások között.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2026.07.30. 10:52

zaggar írta:
RC írta:

Hát sztem az egész városnak betett a gyár összeomlása, pár éve jártam arrafelé, nagyon hajaztak a rendszerváltás utáni Komlóra, apátia, munkanélküliség, kilátástalanság mindenhol. Kérdés, h ki lát fantáziát most egy vasműben, azt nem két forint szanálni, meg utána nyereségessé tenni. Nem csoda, h a sportsokadrangú helyen van a prioritások között.

Focifórum lévén csak a sportra szorítkoztam, de egy kisebb városnál, pláne, ami létét egy gyárnak köszönheti, látványosabban jelentkezik a válság az élet minden területén. Elvileg nyár végére dől el, mit akar kezdeni a kormány a helyezettel.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.08.01. 10:56

Hőség miatt elmarad a DVTK meccs..

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.08.01. 11:29

SuperDepor írta:Hőség miatt elmarad a DVTK meccs..

mivel új szezon, tettem egy mixet, persze, h rajta van 1.5 pluszos hazaival, de akkor legalább ez nem megy el ;)
Újpest-Munkás

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2026.08.01. 11:48

zaggar írta:

mivel új szezon, tettem egy mixet, persze, h rajta van 1.5 pluszos hazaival, de akkor legalább ez nem megy el ;)

1,00 szorzó, mert 24 órán belül nem játsszák le

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.08.01. 17:17

SuperDepor írta:
zaggar írta:

1,00 szorzó, mert 24 órán belül nem játsszák le

azt tudom, már csak zt nem mi van, ha mind az ötöt elhalasztják (ment a kövesd és a szeges meccs is a halasztásba)
Újpest-Munkás

Vissza: “www.nb1.hu”