Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
Jaj de ügyesen jött ki Kovácsik
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Micsoda bohóc védekezés.
Szegény Vargát jól kitömik.
Szegény Vargát jól kitömik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
azt szépen végignézte négy védő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Deep Purple írta:Mech írta:Cselszky írta:Jó volt az iram, de borzalmasan gyenge színvonallal párosult, különösen az Újpestben nem lehetett látni jeleket arra, hogy idén valami komolyat villantsanak. Egy Bundás 2 alsóházi darálásra emlékeztetett, sablonos rakkolás, zéró finesz.
Ez a Ljujic, Maier, Fenyő középpálya az nb1 leggyengébbje.
Komoly ítélet 1 meccs után a 33 fordulós bajnokságban. Reggeli hozzászólás, a csapatok fele még pályára sem lépett.
Mert tavaly nem ez volt a kozeppalyatok?
-
Deep Purple
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Mech írta:Deep Purple írta:Mech írta:Ez a Ljujic, Maier, Fenyő középpálya az nb1 leggyengébbje.
Komoly ítélet 1 meccs után a 33 fordulós bajnokságban. Reggeli hozzászólás, a csapatok fele még pályára sem lépett.
Mert tavaly nem ez volt a kozeppalyatok?
Játszottak pár meccset együtt, talán ötöt-hatot összesen. Fenyő és Maier is télen jött, utóbbi az első meccsen lesérült.
- Adamek
- Flegma
Kaszinós Gy.:"ez a Fradi meg fogja nyerni a bajnokságot"
már megint félrebeszél, nem ez a Fradi fogja megnyerni a bajnokságot
BíBí (valszeg felsőbb utasításra) letolt egy kísérleti meccset, besült a hatos magyar kezdővel, a pályára lépett hét játékos (5 saját nevelés) nagyobbik fele nem lesz elég az NB1-re sem, tisztán látszik, hogy a saját neveldénk messze elmarad az amúgy nem akadémiai paksi műhelytől
az mondjuk érthetetlen, hogy miért a legerősebb ellenfél ellen kellett meghúzni ezt
a csőben lévő magyar igazolások is kevesek lesznek ide (is), szerintem semmi értelme betartani ezt az ajánlást és a fiatal szabályt se nagyon mert ez az akadémia szart se ér
BíBí (valszeg felsőbb utasításra) letolt egy kísérleti meccset, besült a hatos magyar kezdővel, a pályára lépett hét játékos (5 saját nevelés) nagyobbik fele nem lesz elég az NB1-re sem, tisztán látszik, hogy a saját neveldénk messze elmarad az amúgy nem akadémiai paksi műhelytől
az mondjuk érthetetlen, hogy miért a legerősebb ellenfél ellen kellett meghúzni ezt
a csőben lévő magyar igazolások is kevesek lesznek ide (is), szerintem semmi értelme betartani ezt az ajánlást és a fiatal szabályt se nagyon mert ez az akadémia szart se ér
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- zaggar
- Kulcsjátékos
Adamek írta:Kaszinós Gy.:"ez a Fradi meg fogja nyerni a bajnokságot"
lehet h pont azért, h megmutassa a munkájába beleszólóknak, h ez így ebben a formában ennyit ér, hagyják békén dolgozni, majd megoldja. Ha így van, akkor a legjobb ellenfelet választotta ehhez, van még 32 kör, meglepő lenne, ha nem az élen végeznének.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
Adamek írta:azt hittem a nyáron minden kétlábú elhagyja a csútot, erre kb. a tavalyi brigád egyben parádézik mínusz az újpesti menekültek
sajnos így nehéz lesz a kiesés
Szerintem simán elspájzoltak annyit, hogy két szezont kihúzzanak még...már ott várható volt, hogy nem lesz itt kiesés, hogy egy Lukácsot pl. meg tudtak tartani. Bár közben hallani pletykát elmaradt fizukról, elvileg Nagy Zsolt is lehet emiatt tűnt el...
Hajrá Vegyész!!
-
Javier Arizmendi
- Sztár
ZotyeszKB írta:Adamek írta:azt hittem a nyáron minden kétlábú elhagyja a csútot, erre kb. a tavalyi brigád egyben parádézik mínusz az újpesti menekültek
sajnos így nehéz lesz a kiesés
Szerintem simán elspájzoltak annyit, hogy két szezont kihúzzanak még...már ott várható volt, hogy nem lesz itt kiesés, hogy egy Lukácsot pl. meg tudtak tartani. Bár közben hallani pletykát elmaradt fizukról, elvileg Nagy Zsolt is lehet emiatt tűnt el...
Arról nem is beszélve, hogy májusban meg megkaptak az ótvar nagy tao pénzt, és végül is a tv és szerencse zrt díjak sem változtak érdemben.
ETO
- Adamek
- Flegma
zaggar írta:Adamek írta:Kaszinós Gy.:"ez a Fradi meg fogja nyerni a bajnokságot"
lehet h pont azért, h megmutassa a munkájába beleszólóknak, h ez így ebben a formában ennyit ér, hagyják békén dolgozni, majd megoldja. Ha így van, akkor a legjobb ellenfelet választotta ehhez, van még 32 kör, meglepő lenne, ha nem az élen végeznének.
lehet, hogy ez a magyarázat, de így szerintem a főnökei se fogják annyiban hagyni, mert ugyanúgy ők is jöhetnek azzal, hogy hát nem a legerősebb elleniből kell kiindulni
érdekes amúgy, hogy most Lisztes volt a csapatjátékos és Gruber volt a flegma beleszarós, lehet, hogy az új mesternél fordított lesz a helyzetük
Nagy, Bagi, Varga soroksári szint, Szabó Sziszi még annyi se, Botka meg totál maga alatt van, védekező melója nulla volt
-
Cselszky
- Aranylabdás
Ahogy olvasom, eléggé berágtak a szurkerek a tegnapi miatt. Nem annyira a vereség, hanem a kezdő, a padon ülők, a kilátástalan játék okán. A klub nem igazán kommunikálta, mi a prioritás, így viszont nehezen fogadják az emberek, hogy az egyébként is meggyengült keretből már a szezon 2. meccsén padoztatják Langot, Hofmannt, Ciblát, Guerrerot, Kusnyírt, emellett Samper keretben sem volt, stb. Ami azt illeti, engem is jobban izgat az NB1, mint az EKL, tudván, hogy csoportkörre szinte zéró az esély (ha most tovább is vergődünk, vélhetően a Köbenhavn következik, és az még csak a 3. kör lenne). Ha a kiesés elkerülése a cél, és a fiatalok felhozása a fókusz, akkor pedig ezt kellene közölni, mert három-négy rutintalan, egyelőre súlytalan kölyök bedobása jó eséllyel hozza a buktát. Ahogy pl. az is, hogy a tavaly együtt belső védőt abszolút nem játszó Batik-Mejías roncsduót teszi fel Remmel a pályára.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Cselszky
- Aranylabdás
Hozzátéve, pl. semmit nem tudni Vajdáról és Dacostáról, legalábbis nem olvastam, hallottam semmiféle hivatalos tájékoztatást. Elvileg továbbra is kerettagok, ott voltak az edzőtáborban (bár Vajda egyik ezőmeccsen sem játszott), azóta nincsenek meccskeretben, de sérülésről sem tájékoztattak.
Cselszky írta:Hozzátéve, pl. semmit nem tudni Vajdáról és Dacostáról, legalábbis nem olvastam, hallottam semmiféle hivatalos tájékoztatást. Elvileg továbbra is kerettagok, ott voltak az edzőtáborban (bár Vajda egyik ezőmeccsen sem játszott), azóta nincsenek meccskeretben, de sérülésről sem tájékoztattak.
Vajdáról írta a csakfoci, hogy valószínűleg külföldre igazol. Gondolom nem kockáztatnak addig már vele.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mech írta:Cselszky írta:Hozzátéve, pl. semmit nem tudni Vajdáról és Dacostáról, legalábbis nem olvastam, hallottam semmiféle hivatalos tájékoztatást. Elvileg továbbra is kerettagok, ott voltak az edzőtáborban (bár Vajda egyik ezőmeccsen sem játszott), azóta nincsenek meccskeretben, de sérülésről sem tájékoztattak.
Vajdáról írta a csakfoci, hogy valószínűleg külföldre igazol. Gondolom nem kockáztatnak addig már vele.
Köszi. Most elolvastam. Akkor lehet, hogy már külföldön van a srác.
A tulajdonosi költségoptimalizálás és profit a cél. Akinek piaci értéke van, eladták vagy folyamatban az értékesítése. A jól teljesítő Navarro emelést kért, nem adták meg, helyette hoztak egy észt olcsójánost. A fiatalok beépítését tűzték célul, de nem bírunk el négyet.Cselszky írta:Ahogy olvasom, eléggé berágtak a szurkerek a tegnapi miatt. Nem annyira a vereség, hanem a kezdő, a padon ülők, a kilátástalan játék okán. A klub nem igazán kommunikálta, mi a prioritás, így viszont nehezen fogadják az emberek, hogy az egyébként is meggyengült keretből már a szezon 2. meccsén padoztatják Langot, Hofmannt, Ciblát, Guerrerot, Kusnyírt, emellett Samper keretben sem volt, stb. Ami azt illeti, engem is jobban izgat az NB1, mint az EKL, tudván, hogy csoportkörre szinte zéró az esély (ha most tovább is vergődünk, vélhetően a Köbenhavn következik, és az még csak a 3. kör lenne). Ha a kiesés elkerülése a cél, és a fiatalok felhozása a fókusz, akkor pedig ezt kellene közölni, mert három-négy rutintalan, egyelőre súlytalan kölyök bedobása jó eséllyel hozza a buktát. Ahogy pl. az is, hogy a tavaly együtt belső védőt abszolút nem játszó Batik-Mejías roncsduót teszi fel Remmel a pályára.
Újpesten minden várakozás szerint kikapunk, így pedig már a rajtnál beragadunk. Jöhet a pánik, s a szurkolói indulatok. Tavaly előtti vesszőfutást várok.
A britek minden "gyarmati sorú" országban ezt az üzleti modellt viszik. Kevés ráfordítás, haszonmaximalizálás, fiókstátusz. Januárban tudtam, hogy nem vezet felfelé út.
-
Cselszky
- Aranylabdás
nyúl írta:A tulajdonosi költségoptimalizálás és profit a cél. Akinek piaci értéke van, eladták vagy folyamatban az értékesítése. A jól teljesítő Navarro emelést kért, nem adták meg, helyette hoztak egy észt olcsójánost. A fiatalok beépítését tűzték célul, de nem bírunk el négyet.Cselszky írta:Ahogy olvasom, eléggé berágtak a szurkerek a tegnapi miatt. Nem annyira a vereség, hanem a kezdő, a padon ülők, a kilátástalan játék okán. A klub nem igazán kommunikálta, mi a prioritás, így viszont nehezen fogadják az emberek, hogy az egyébként is meggyengült keretből már a szezon 2. meccsén padoztatják Langot, Hofmannt, Ciblát, Guerrerot, Kusnyírt, emellett Samper keretben sem volt, stb. Ami azt illeti, engem is jobban izgat az NB1, mint az EKL, tudván, hogy csoportkörre szinte zéró az esély (ha most tovább is vergődünk, vélhetően a Köbenhavn következik, és az még csak a 3. kör lenne). Ha a kiesés elkerülése a cél, és a fiatalok felhozása a fókusz, akkor pedig ezt kellene közölni, mert három-négy rutintalan, egyelőre súlytalan kölyök bedobása jó eséllyel hozza a buktát. Ahogy pl. az is, hogy a tavaly együtt belső védőt abszolút nem játszó Batik-Mejías roncsduót teszi fel Remmel a pályára.
Újpesten minden várakozás szerint kikapunk, így pedig már a rajtnál beragadunk. Jöhet a pánik, s a szurkolói indulatok. Tavaly előtti vesszőfutást várok.
A britek minden "gyarmati sorú" országban ezt az üzleti modellt viszik. Kevés ráfordítás, haszonmaximalizálás, fiókstátusz. Januárban tudtam, hogy nem vezet felfelé út.
Könnyen lehet, hogy így van. Azt gondoltam, hogy esetleg onnan is érkezhet játékos, de nyoma sincs. Elképzelhető, hogy hermetikusan zárt gyarmati egységnek tekintenek minket, amivel nem akarnak keveredni. Mindenesetre tavaly ősszel fizetési és egyéb elmaradások voltak, ezek elvileg megoldódtak, az a minimum, hogy az angolok a pénzügyeket rendben tartsák. Azt mondjuk nyíltan elmondta Stott, hogy nem lesz habzsi-dőzsi, de a DJ időszakához képest nagyobb lehetőségekben reménykedtem.
A TM alapján nyáron eddig kb. 3,5M-et húzhatott be a transzfereken, és 1-1,3-at költhetett. Vélhetően Vajdáért még kaphatunk vmi aprót. Állítólag még 1-2 játékost igazolunk, de az eddigiekhez hasonlókkal nem leszünk előrébb.
-
SuperDepor
- Moderátor
Savaria1919 írta:Adamek írta:Cselszky írta:https://index.hu/sport/futball/2026/07/24/labdarugo-nb-i-ujpest-fc-dardai-pal-sportigazgato-szezon-elotti-hatterbeszelgetes/
Okosgyűrű, okosóra, Bundesliga-edzésterv, profizmus, munkamorál, pozitív testbeszéd.
Na lássuk.
az NS is lehozott egy önajnározó riportot a fickóval, az ottani képen brutál alkesz feje van
Videó is lett belőle
https://youtu.be/hJSlZfHBKBo
Most hallgattam meg, úgy beszél, mintha ő lenne az edző, ennyi általánosságot Révész Attila is el tudna pufogtatni, ehhez nem kell bundesliga. Arc azért van - "a kilencvenes években én sztárfocista voltam Magyarországon...."
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:az NS is lehozott egy önajnározó riportot a fickóval, az ottani képen brutál alkesz feje van
Videó is lett belőle
Most hallgattam meg, úgy beszél, mintha ő lenne az edző, ennyi általánosságot Révész Attila is el tudna pufogtatni, ehhez nem kell bundesliga. Arc azért van - "a kilencvenes években én sztárfocista voltam Magyarországon...."
annyi különbséggel, hogy Révész (bármilyen szar leírni ezt) sikeresebben vezet egy nb1-es csapatot évek óta, mint ő
-
SuperDepor
- Moderátor
Mech írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Videó is lett belőle
annyi különbséggel, hogy Révész (bármilyen szar leírni ezt) sikeresebben vezet egy nb1-es csapatot évek óta, mint ő
Azt akartam még belefűzni, h RA -t időnként jobb hallgatni. Amiben hasonlítanak az, h mindkettőnek piros a feje.