SuperDepor írta:nyúl írta:SuperDepor írta:Szappanos mekkora marha. Válogatott:) :)
Övé az assziszt is.
Dárdaihoz. Van valami nagyon balkáni a szerepfelfogásában, ami közel 25 év Németország után nekem furcsa. Mi a fenének ül le a kispadra? Minden edzést végignéz, okoskodik. Nem ez a dolga.
Az a szöveg a melósról, zseniről, sprinterről. Mekkora közhelyek. Ugyanazt a fogalmatlanságot tolja, mintha itthon lett volna az elmúlt negyedszázadban. Annyi csak a különbség, hogy a magyar kliséket megspékeli egy motivációs tréner sumák dumájával. Ettől a lapos hülyeség csak irritálóbb. De ő hisz benne.
S valahogy nem is néz ki egészségesen. Koravén, testes.
Én ezt az embert évtizedek óta szidom, futballistaként is rühelltem, képes volt azt a szürke védekező középpályás posztot ( azóta más szerepe van ennek a pozíciónak, olyan,amit ő a képességeivel ma nem tudna betölteni) még tovább szürkíteni. Ami róla eszembe jut az a buta, iskolázatlan, gyakran kőműves színvonalú retorikával beszélő paraszt. Most már kellően dagadt is lett hozzá. És ebben a hulyeben bíznak komoly üzletemberek.A MOL jobban tenné ha kiszállna a futballból, bár azt nem fogom bánni, ha a Fehérvár után a Újpestet is a másodosztályba viszi. Elnézést a Fehérvár és Újpest szurkolóktól.
Nagyon furcsa, mert Pali bácsi, az apja nem ilyen volt. Akárhányszor hallottam, sokkal értelmesebbnek, szerényebbnek tűnt.