Szombati foci: Fradi-Vidi!

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 16:47

SuperDepor írta:
nyúl írta:
SuperDepor írta:Szappanos mekkora marha. Válogatott:) :)

Övé az assziszt is.

Dárdaihoz. Van valami nagyon balkáni a szerepfelfogásában, ami közel 25 év Németország után nekem furcsa. Mi a fenének ül le a kispadra? Minden edzést végignéz, okoskodik. Nem ez a dolga.
Az a szöveg a melósról, zseniről, sprinterről. Mekkora közhelyek. Ugyanazt a fogalmatlanságot tolja, mintha itthon lett volna az elmúlt negyedszázadban. Annyi csak a különbség, hogy a magyar kliséket megspékeli egy motivációs tréner sumák dumájával. Ettől a lapos hülyeség csak irritálóbb. De ő hisz benne.
S valahogy nem is néz ki egészségesen. Koravén, testes.

Én ezt az embert évtizedek óta szidom, futballistaként is rühelltem, képes volt azt a szürke védekező középpályás posztot ( azóta más szerepe van ennek a pozíciónak, olyan,amit ő a képességeivel ma nem tudna betölteni) még tovább szürkíteni. Ami róla eszembe jut az a buta, iskolázatlan, gyakran kőműves színvonalú retorikával beszélő paraszt. Most már kellően dagadt is lett hozzá. És ebben a hulyeben bíznak komoly üzletemberek.A MOL jobban tenné ha kiszállna a futballból, bár azt nem fogom bánni, ha a Fehérvár után a Újpestet is a másodosztályba viszi. Elnézést a Fehérvár és Újpest szurkolóktól.

Nagyon furcsa, mert Pali bácsi, az apja nem ilyen volt. Akárhányszor hallottam, sokkal értelmesebbnek, szerényebbnek tűnt.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 18:43

SuperDepor írta:
nyúl írta:
SuperDepor írta:Szappanos mekkora marha. Válogatott:) :)

Övé az assziszt is.

Dárdaihoz. Van valami nagyon balkáni a szerepfelfogásában, ami közel 25 év Németország után nekem furcsa. Mi a fenének ül le a kispadra? Minden edzést végignéz, okoskodik. Nem ez a dolga.
Az a szöveg a melósról, zseniről, sprinterről. Mekkora közhelyek. Ugyanazt a fogalmatlanságot tolja, mintha itthon lett volna az elmúlt negyedszázadban. Annyi csak a különbség, hogy a magyar kliséket megspékeli egy motivációs tréner sumák dumájával. Ettől a lapos hülyeség csak irritálóbb. De ő hisz benne.
S valahogy nem is néz ki egészségesen. Koravén, testes.

Én ezt az embert évtizedek óta szidom, futballistaként is rühelltem, képes volt azt a szürke védekező középpályás posztot ( azóta más szerepe van ennek a pozíciónak, olyan,amit ő a képességeivel ma nem tudna betölteni) még tovább szürkíteni. Ami róla eszembe jut az a buta, iskolázatlan, gyakran kőműves színvonalú retorikával beszélő paraszt. Most már kellően dagadt is lett hozzá. És ebben a hulyeben bíznak komoly üzletemberek.A MOL jobban tenné ha kiszállna a futballból, bár azt nem fogom bánni, ha a Fehérvár után a Újpestet is a másodosztályba viszi. Elnézést a Fehérvár és Újpest szurkolóktól.

Szerintem ez kicsit általános. Benne van a kőműves paraszt vonala, de nem mindig az domborodott ki. 14-15-ben a válogatottra és a Herthára is jó hatással volt, a klubba bevitt kreatív, új elemeket, amikkel sikeres is lett. Aztán pár év alatt ez ellaposodott, megerősödött a türhő énje, bunkózott a sajtótájékoztatókon, stb. Nyúl is írta, mintha a teste is követte volna ezt a változást. Öregszünk, az oké, de 10 év alatt nem kellene ennyit kerekedni, ránézésre +20-25 kg.
Kép
Kép
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 09:04

Cselszky írta:Jó volt az iram, de borzalmasan gyenge színvonallal párosult, különösen az Újpestben nem lehetett látni jeleket arra, hogy idén valami komolyat villantsanak. Egy Bundás 2 alsóházi darálásra emlékeztetett, sablonos rakkolás, zéró finesz.

Ez a Ljujic, Maier, Fenyő középpálya az nb1 leggyengébbje.

Vissza: “www.nb1.hu”