Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:A szokásos provokálas többnyire arról szól, hogy legyen valami interakció.
Bevallom idén kevés Serie A-t neztem, es nem láttam Pazt fejlődni, de aggódok az argentin támadójatekert. Palacio olyan volt, amilyen, de karrierje alatt 100 gól körül rúgott egy sokkal jobb Serie A-ban, 2014es szezonban pl 17et az Interben, nem látom, hogy ki lenne ma az ő szintjén, cserecsatar pozibam. 2014ben se Pastore, se Dybala nem fért a keretbe, most nincs ilyen stílusú játékos a csapatban, talán Paz kivitelevel, aki nem játszott. Scaloninek nem volt se csatár, se kreatív csereopcioja. Higany is olyan volt amilyen, 1000 helyzet kellett neki a gólhoz, de legalább helyzetbe került, nem 0-20 volt vele a kapuralövés stat. Sose lehetett tudni, hogy mikor de egyszer csak gólt is szerzett. En ot hibaztatom 2014ert a ziccer kihagyasa miatt, de inkabb o mint Alvarez. Lavezzi nekem szemelyes szimpatai a csóró Napoli első jo játékosa volt, ilyen szelsot se igen láttam az idei csapatban.toleralom Paredes es De Paul turhoseget, de inkább Lavezzi jatszon.
Higanyon konkrétan elment egy VB cím
az öreg Rodrigonál hirtelen csak egy szarabb SzériA csatár ugrik be, Germán Denis
Lavezzit én is csipáztam de szerintem szt még Maradonapoli is belátja, hogy egy félszemű volt a vakok közt, Mariska hozzá képest űrfutballista volt
Simeone fián is elment egy vb döntő, ez a mostani. meg Enzon is. Szerintem Messi nélkül ez a garnitúra 8ban sem lesz 4 év múlva. Komoly gond az is, hogy a favago Otamendi 37 évesen a harmadik legjobb argo középhatved, ugy hogy az első kettőtől sem vagyok elajulva.
négy év múlva nyilván nem ezzel a kerettel mennek majd mínusz Messi
nagy a bázis, majd előkotornak a most 16-19 évesek közül pár jó srácot az Otamendik helyett