Mech írta:Nyírit kibszta Kubi
Ki az a Nyíri?
Mech írta:Nyírit kibszta Kubi
SuperDepor írta:Mech írta:Nyírit kibszta Kubi
Ki az a Nyíri?
Adamek írta:SuperDepor írta:Mech írta:Nyírit kibszta Kubi
Ki az a Nyíri?
az egyesület (mínusz labdarúgás) ügyvezető alelnöke és operatív elnöke volt, ő felelt kb a napi műkődéséért, közös megegyezéssel tegnap kilépett, aztán a Bolgár beült a helyére
Mech írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Ki az a Nyíri?
az egyesület (mínusz labdarúgás) ügyvezető alelnöke és operatív elnöke volt, ő felelt kb a napi műkődéséért, közös megegyezéssel tegnap kilépett, aztán a Bolgár beült a helyére
gondolom mivel Nyíri felelt a kasszáért (ahogy Kubi is hangoztatta folyamatosan) ő viszi el a balhét az eltűnt 27 mrd-ért
SuperDepor írta:Mech írta:Adamek írta:az egyesület (mínusz labdarúgás) ügyvezető alelnöke és operatív elnöke volt, ő felelt kb a napi műkődéséért, közös megegyezéssel tegnap kilépett, aztán a Bolgár beült a helyére
gondolom mivel Nyíri felelt a kasszáért (ahogy Kubi is hangoztatta folyamatosan) ő viszi el a balhét az eltűnt 27 mrd-ért
Az elég szép pénz még vietnami dongban is.
Adamek írta:SuperDepor írta:Mech írta:gondolom mivel Nyíri felelt a kasszáért (ahogy Kubi is hangoztatta folyamatosan) ő viszi el a balhét az eltűnt 27 mrd-ért
Az elég szép pénz még vietnami dongban is.
hát ja
kérdés ez ki szerint az eltűnt összeg és kinek az eltűnt összege pontosan
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Az elég szép pénz még vietnami dongban is.
hát ja
De most már rend lesz az országban. Liberté, Égalité, Fraternité. Esetleg néha egy kis jakobinus diktatúra.
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:hát ja
De most már rend lesz az országban. Liberté, Égalité, Fraternité. Esetleg néha egy kis jakobinus diktatúra.
leszarom mi lesz, felőlem ősközösség is jöhet de se a vörös se a narancs kommunistàk ne jöjjenek vissza a maradék kb. 20-25 évemre
Mech írta:Akkor kezdem én az ideit:
1 Fradi
2 DVSC
3 Paks
4 Újpest
5 MTK
6 ETO
7 ZTE
8 Nyíregy
9 Vasas
10 Kispest
-----------
11 Várda
-----------
12 PAFC
Osztályozón bennmarad a Várda a Kecskemét ellen.
Javier Arizmendi írta:Érdekes és talán korai tippeles. Az ETOban 4 magyar válogatott kerettag játékos úgy tűnik marad, akik közül Vitális es Schön eléggé legelol van az nb1ben a posztjan. miénk a liga legjobb kozephatvedje (Krpics) és balbunkoja (Stefulj), bármikor hozzunk egy rakat kulfoldit, es ti az ötödik-hatodik helyre tippeltek? Még ha Benbu már sose játszik nálunk és a mexikói egy kókler, akkor is ezzel a kerettel legalább harmadiknak kéne lennünk a Fradi és egy meglepetes csapat, esetleg az Újpest mögött. A Paksban ki olyan jó, hogy ilyen előre várjatok őket?
Cselszky írta:Mech írta:Akkor kezdem én az ideit:
1 Fradi
2 DVSC
3 Paks
4 Újpest
5 MTK
6 ETO
7 ZTE
8 Nyíregy
9 Vasas
10 Kispest
-----------
11 Várda
-----------
12 PAFC
Osztályozón bennmarad a Várda a Kecskemét ellen.
Minket miért vizionálsz ilyen előkelő helyre? Bárány, Szűcs Tomi, Youga, Szuhó, Gordics, Komáromi out, DzsB mindjárt 40, az újak szintje - beleértve az edzői stábot - pedig minimum kérdőjeles.
Mech írta:Fogtok még igazolni, de az UP vonal is rendben van most nálatok szerintem (Tercza, Cibla, Vajda, Macsó). A távozók közül nyilván Bárányért kár, de ő meg ki tudja hogy jött volna vissza egy ilyen hosszú féléves kihagyásból, lutri. Szűcsöt én sosem tartottam kiemelkedőnek, nem is értem Rossi miért kapta fel, simán egy átlagos nb1-es spíler, baromi jó deal volt érte 2.5 m euro, de őt lehet pótolni. Szendrei kifejezetten jó igazolás.
Szerintem idén betaláltok egy fekete csatárral mint Coulibaly volt. De ez csak megérzés.
ui.: második helyre raktalak titeket, de szerintem pontban közelebb lesztek a kiesőkhöz, mint a Fradihoz, Borbély lesimázza ezt az évet
Mech írta:Javier Arizmendi írta:Érdekes és talán korai tippeles. Az ETOban 4 magyar válogatott kerettag játékos úgy tűnik marad, akik közül Vitális es Schön eléggé legelol van az nb1ben a posztjan. miénk a liga legjobb kozephatvedje (Krpics) és balbunkoja (Stefulj), bármikor hozzunk egy rakat kulfoldit, es ti az ötödik-hatodik helyre tippeltek? Még ha Benbu már sose játszik nálunk és a mexikói egy kókler, akkor is ezzel a kerettel legalább harmadiknak kéne lennünk a Fradi és egy meglepetes csapat, esetleg az Újpest mögött. A Paksban ki olyan jó, hogy ilyen előre várjatok őket?
07.22. van, az átig. időszak meg szept. 1-ig tart. Miért maradnának nálatok a kulcsemberek? A múltkori Tóth fater nyilatkozat után pl. biztos, hogy ő lelép. Vitális, Benbuali is szerintem 99% hogy megy. Csinger talán marad, de őt meg Borbély hívja magával, szóval ki tudja.
Közben Világi próbálja low budget megoldani a pótlást, sikerült a DAC-ból hozni egy ottani kölcsönjátékost meg a DAC tarcsiból egy feketét akit a Nyíregyháza elzavart anno.
A kispadotok meg kiderült sajnos a Vikingur ellen, hogy mennyit ér. Szerintem a drogdíler már nem lesz itt télen. Az elvárások Győrben mindig irreálisan nagyok, 2 vereség aztán kurvagyengéztek már augusztus végén majd, mint anno a fehérváriak Mezeynek a bajnoki nyitányon a bajnoki cím után 2 hónappal.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég