BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.07.17. 20:30

Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .

a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.07.17. 20:37

Adamek írta:
Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .

a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak

Viktor már lefaragta, Fehervar, Szombathely, Veszprem, Sopron, Pécs, Tbanya, Szeged, Kecskemet, Diósgyőr, Bcsaba, kicsinalva. Viszont , ha a Felcsút, a Paks vagy a Kisvárda kiesik, akkor egész ország fellázad.

Azért kurvára nem erre számítottam/vágytam. Mondjuk nem rájuk szavaztam.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.07.17. 20:57

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Korábban mennyit tejelt a Zrt.?

7,7 mrd-t

Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?

MP igazából szereti a focit, alapvetően jobbos, a gyerekei klubszinten fociznak, nem ő lesz a magyar foci hóhéra, bármennyire is várják tőle a balos, liberális, befogott orral rá szavazók, szerintem csak ennyi a történet (nagy is a csalódás ezen szavazók körében)
ha utálná a sportot simán beszántaná az állami támogatásokat, mint tette azt más intézményekkel, forrásokkal... de nem úgy tűnik, mintha ez lenne a szándéka, redditen is amikor lehetett nekik kérdéseket feltenni, volt valami ilyen, röviden, velősen válaszolt: a támogatások maradnak, de áttekinthetőbbek lesznek.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.07.17. 21:08

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:

Viktor már lefaragta, Fehervar, Szombathely, Veszprem, Sopron, Pécs, Tbanya, Szeged, Kecskemet, Diósgyőr, Bcsaba, kicsinalva. Viszont , ha a Felcsút, a Paks vagy a Kisvárda kiesik, akkor egész ország fellázad.

Azért kurvára nem erre számítottam/vágytam. Mondjuk nem rájuk szavaztam.

ennek a felsorolásnak kb. a fele nettó hülyeség, a másik fele meg ha tönkre is van téve Vitya max csak egy pofont adott a haldoklónak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.07.17. 21:10

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:7,7 mrd-t

Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?

MP igazából szereti a focit, alapvetően jobbos, a gyerekei klubszinten fociznak, nem ő lesz a magyar foci hóhéra, bármennyire is várják tőle a balos, liberális, befogott orral rá szavazók, szerintem csak ennyi a történet (nagy is a csalódás ezen szavazók körében)
ha utálná a sportot simán beszántaná az állami támogatásokat, mint tette azt más intézményekkel, forrásokkal... de nem úgy tűnik, mintha ez lenne a szándéka, redditen is amikor lehetett nekik kérdéseket feltenni, volt valami ilyen, röviden, velősen válaszolt: a támogatások maradnak, de áttekinthetőbbek lesznek.

én nagyjából ezt várom és ha ez az áttekintethetőség össze is jön már léptünk egy nagyot előre

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.20. 13:26

"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.07.20. 13:28

Mech írta:"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."

És a Fradi-Twente vesztese?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.20. 14:05

Cselszky írta:
Mech írta:"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."

azt most húzzák majd

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.20. 14:24

Mech írta:
Cselszky írta:

azt most húzzák majd

DAC-Velez Mostar győztese (de ez már EKL ugye)

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.07.20. 15:20

Mech írta:
Mech írta:
Cselszky írta:És a Fradi-Twente vesztese?

azt most húzzák majd

Köszönöm! A Fradi-DAC érdekes lenne!
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.20. 15:24

Cselszky írta:
Mech írta:
Mech írta:azt most húzzák majd

valószínűleg simán továbbmenne a Fradi

EKL:
Loki - Polissya/Copenhagen párharc győztese
Paks - Spartak Trnava/CSKA Sofia párharc győztese

bár szerintem mindkettő kiesik ebben a körben

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.07.20. 15:34

Cselszky írta:
Mech írta:
Mech írta:azt most húzzák majd

Fradi-Górnik is, oda-vissza jó hangulatú összecsapás lenne.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.21. 12:01

https://www.blikk.hu/gazdasag/penz/seps ... lo/tpn2qlj

"Érdemes megjegyezni, hogy a Sepsi OSK 2022–2026 között 7,8 milliárd forint támogatást kapott a magyar államtól. Erről is beszélt a tulajdonos nem sokkal az áprilisi magyarországi választások után.

– Szeretném leszögezni, hogy a magyar kormány az infrastruktúrát biztosította eddig, vagyis a stadiont, illetve a gyerek- és utánpótláscsapatokat. Azt nem tudjuk, mi lesz nyártól az utánpótláscsapatainkkal, majd meglátjuk. A felnőtt csapatot viszont sok magáncég támogatja, amelyek minden évben szponzorálnak minket, s úgy gondolom, ezekre a szerződésekre nem lesznek hatással a magyarországi választások. Ezeknek a cégeknek Romániában is vannak érdekeltségeik, számukra is előnyös a jó reklám, tehát nem hiszem, hogy probléma lenne. Orbán úr nem közvetlenül a Sepsinek adott pénzt, vannak állami és magáncégek is, például a MOL Group, de ők Romániában is jelen vannak, tehát nincs okuk kivonulni – árulta el a klubvezető."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.07.21. 16:38

Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.21. 16:46

Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.

Szerintem kikapnak ma is. Ha Benbuali tud játszani akkor talán x.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.07.21. 21:11

Mech írta:
Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.

Latom, nem igazán szimpatizálsz velünk.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.07.21. 21:21

Eddig nagyon sima.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.07.21. 22:23

Na ez már újfajta közvetítés volt. Rugtunk idegenben hatot egy akármilyen fos luxemburgi bajnoknak, és a szpiker végig csepelt bennünket, ez nem az a játék, amivel bajnokok lettünk, a védelmet ossze kell rakni, egyensúly kell.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.07.22. 02:38

Javier Arizmendi írta:Na ez már újfajta közvetítés volt. Rugtunk idegenben hatot egy akármilyen fos luxemburgi bajnoknak, és a szpiker végig csepelt bennünket, ez nem az a játék, amivel bajnokok lettünk, a védelmet ossze kell rakni, egyensúly kell.

A gólokat és a második félidőt nagyjából láttam, nem éreztem ellenségesnek a kommentátort. Na igen, ez nem a bajnoksághoz vezető játék volt. Az nem csépelés, hogy elmondta, az előző körben főleg a góllövés, most meg a védekezés nem ment. Nincs mit dicsérni azon, hogy Tóth (vagy ki) odapasszolja a luxinak, amiből gólt vernek, vagy hogy ennek az amatőr gárdának a játékosa több tízméteren át egy az egyben vihette a kapusra. Amit említett, miszerint többször sem az ETO védelmén múlt, hogy nem lőttek még 1-2 gólt, helytálló. Rengeteg volt a bosszantó és gyermeteg technikai hiba, olykor egyszerű labdaátvételek nem sikerültek, vagy méterekre pattant el a labda. Szerencsére főleg a védelmük hihetetlen balfékekből állt, így meg lehetett szórni őket. Ez megtörtént, ami pozitívum.

Az emberben - nyilván a kommentátorban is - hagyott némi nyomot az izlandiak elleni bukó, a fejlődést csak remélni lehet, illetve azt is, hogy a sörmeccs-jelleg miatt volt hiányos a koncentráció.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.22. 08:10

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:

Latom, nem igazán szimpatizálsz velünk.

nincs bajom veletek (nyugati "rivalisok" közül ti vagytok még a legszimpibbek talán), de az izlandi buktán azért nehéz túllépni

Vissza: “www.nb1.hu”