Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .
a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak
Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .
Adamek írta:Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .
a versenysportokon (mínusz labdarúgás) faragnak is, de a focin nem nagyon tudnak/mernek/akarnak
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Korábban mennyit tejelt a Zrt.?
7,7 mrd-t
Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Szarka írta:Pedig én azt hittem a versenysporton mernek majd faragni, ez erintene legkevesbe a szavazoikat, es boven van ellendrukker .
Viktor már lefaragta, Fehervar, Szombathely, Veszprem, Sopron, Pécs, Tbanya, Szeged, Kecskemet, Diósgyőr, Bcsaba, kicsinalva. Viszont , ha a Felcsút, a Paks vagy a Kisvárda kiesik, akkor egész ország fellázad.
Azért kurvára nem erre számítottam/vágytam. Mondjuk nem rájuk szavaztam.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:7,7 mrd-t
Danke. Akkor 17,7-ből lett 15. Nem nagy vágás.
Szándék nincs, vagy komolyabb nadrágszíjhúzással összeomlana az NB1?
MP igazából szereti a focit, alapvetően jobbos, a gyerekei klubszinten fociznak, nem ő lesz a magyar foci hóhéra, bármennyire is várják tőle a balos, liberális, befogott orral rá szavazók, szerintem csak ennyi a történet (nagy is a csalódás ezen szavazók körében)
ha utálná a sportot simán beszántaná az állami támogatásokat, mint tette azt más intézményekkel, forrásokkal... de nem úgy tűnik, mintha ez lenne a szándéka, redditen is amikor lehetett nekik kérdéseket feltenni, volt valami ilyen, röviden, velősen válaszolt: a támogatások maradnak, de áttekinthetőbbek lesznek.
Mech írta:"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."
Cselszky írta:Mech írta:"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."
És a Fradi-Twente vesztese?
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:"A Fradi-Twente párharc továbbjutója a Fenerbahce (török)-Górnik Zabrze (lengyel) BL-párharc vesztesével mérheti össze erejét."
És a Fradi-Twente vesztese?
azt most húzzák majd
Mech írta:Mech írta:Cselszky írta:És a Fradi-Twente vesztese?
azt most húzzák majd
DAC-Velez Mostar győztese (de ez már EKL ugye)
Cselszky írta:Mech írta:Mech írta:azt most húzzák majd
Köszönöm! A Fradi-DAC érdekes lenne!
Cselszky írta:Mech írta:Mech írta:azt most húzzák majd
Köszönöm! A Fradi-DAC érdekes lenne!
Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.
Mech írta:Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.
Szerintem kikapnak ma is. Ha Benbuali tud játszani akkor talán x.
Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.
Javier Arizmendi írta:Na ez már újfajta közvetítés volt. Rugtunk idegenben hatot egy akármilyen fos luxemburgi bajnoknak, és a szpiker végig csepelt bennünket, ez nem az a játék, amivel bajnokok lettünk, a védelmet ossze kell rakni, egyensúly kell.
Javier Arizmendi írta:Mech írta:Cselszky írta:Az izlandi blama után elvárható lenne, hogy az ETO simán verje ezt az ismeretlen luxi csapatot.
Szerintem kikapnak ma is. Ha Benbuali tud játszani akkor talán x.
Latom, nem igazán szimpatizálsz velünk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég