nyúl írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Játékosnak kb az is volt, a francia Dárdai Pali csak kicsit ügyesebb, játékosként is és edzőként is.
hát nem tom, ez szerintem a vereségnél is jobban fáj most Didinek
:)
A posztján nagyon jó és hasznos futballista volt.
Edzőként nyilván 99,99% cserélne vele. Így is esélye van zsinórban 3 éremre. Ha jól tudom, még senkinek sem sikerült.
Engem az lepett meg, mennyire elveszti a fejét egy komoly ember, ha córesz van. Azok az arcok, grimaszok, a játékvezetővel való meddő perlekedés, a meccs utáni interjú, ahol szintén bírózott. Bennem sajnos örökre megmarad. Nagyon árulkodó, milyen egy ember, ha veszít. Mert az életben mind átéljük, s legtöbbünk mögött nincs bukótér, nincs halhatatlan pályafutás, francia Becsületrend, mesés vagyon.
S hogy nem bírja egy pillanatra kívülről látni magát? Sugározta át ezt az idegbetegséget a csapatra.
Már akkor veszített, amikor Digne-t, Rabiot-t és Barcolát a kezdőbe állította. Taktikailag teljesen meg lett mattolva. De ilyen van. A legnagyobbak sem verhetetlenek. Ilyenkor kellene valami belső derű, vagy ha az nem is, józanság.
Szekunder szégyent éreztem.
én Kundéctól és Upemacanotól vártam az összeomlást elsősorban, de Dinnyés Józsefet is megneveztem mint időzített bombát
Didi atomjó támadó gépezetet épített de a közvetlen védelem elég fura volt