Adamek írta:SuperDepor írta:Bíró honnan jött, szeret szerepelni
ahogy nézem a méreteit tuti Liliputból
(amúgy salvadori a dali)
Otthon Salvadorban hasonló meccseket vezethet
Adamek írta:SuperDepor írta:Bíró honnan jött, szeret szerepelni
ahogy nézem a méreteit tuti Liliputból
(amúgy salvadori a dali)
nyúl írta:zaggar írta:nyúl írta:A kvótafehérek remélhetőleg elintézik a bronzmeccset. Ez a Rabiot igazi börhő musttaposó tajparaszt.
az egyik legtúlértékeltebb pali a nemzetközi futballban, már azt se értettem, h a Juventus mit látott benne, ennyire azért nem süllyedtek le a zebrák, h ilyenekre legyen szükségük, erre most meg elvitte a Milan (de az is minek)
A teljes baloldaluk meg van majmolva egyébként.
De amit a fehér tetkós csinált, annál verebebbet ilyen szinten nem láttam. Zéró térérzékelés, sutaság. Látszik a manusz fején, hogy meg van fogva.
Rabiot sötét narancssárga zónában van. Miért nem hozza be Konét a reves fogú?
Na mindegy, nekem ez jó.
nyúl írta:zaggar írta:nyúl írta:A kvótafehérek remélhetőleg elintézik a bronzmeccset. Ez a Rabiot igazi börhő musttaposó tajparaszt.
az egyik legtúlértékeltebb pali a nemzetközi futballban, már azt se értettem, h a Juventus mit látott benne, ennyire azért nem süllyedtek le a zebrák, h ilyenekre legyen szükségük, erre most meg elvitte a Milan (de az is minek)
A teljes baloldaluk meg van majmolva egyébként.
De amit a fehér tetkós csinált, annál verebebbet ilyen szinten nem láttam. Zéró térérzékelés, sutaság. Látszik a manusz fején, hogy meg van fogva.
Rabiot sötét narancssárga zónában van. Miért nem hozza be Konét a reves fogú?
Na mindegy, nekem ez jó.
Adamek írta:hoppá, Párizst ma felgyújtja a fehér kisebbség
Mech írta:Kar h nem hajdu Pista van most Unaja Simonozhatna
SuperDepor írta:Hozzá se ért a fejéhez Simonnak
SuperDepor írta:Yamalnak egy sárga elmaradt. Az olyan vicces amikor az edzők az ötödik játékvezetővel veszekednek, hogy miért azt ítélte a bíró. Mintha tehetne valamiről
nyúl írta:Mit csinál Fernandel?
Ha a Diadalív alatt kell átmenni, feszítenek, mint két cső tengeri, de ha cida van, kijön az emberevő.
Először ezen a vébén boldog vagyok. Csak a kishitűségemre haragszom.
nyúl írta:Mit csinál Fernandel?
Ha a Diadalív alatt kell átmenni, feszítenek, mint két cső tengeri, de ha cida van, kijön az emberevő.
Először ezen a vébén boldog vagyok. Csak a kishitűségemre haragszom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég