RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:akkora szurkoló vagyok, hogy ha Merino gólja nincs, nem néztem volna a hosszabbítást. Elég húzós heteim vannak, próbálok optimalizálni és minél többet pihenni. Egy olyan meccset sem néztem meg, ami 21 óra után kezdődött, a negyeddöntők közül éppen ezért csak a spanyol meccset láttam.
Felfal az élet, család, gyermekvárás, ingatlanvásárlás, interjúkörök más céghez, ebbe nekem már az is belefér, ha az angolok nyerik a Vb-t.
Egyébként nem is lenne érdemtelen, ahogy ebből a négyesből egyik csapaté sem, tényleg ez a 4 legjobb csapat jelenleg. Megismétlődhet a legutóbb Vb és Eb-döntő is, de egy spanyol-argentint is adnék; aztán max lesz belőle egy angol-francia.
gratulálok a klambóhoz ifjú padavan, tudtam, hogy előbb vagy utóbb betalálsz
tudni már, hogy milyen ivarú?
bika lesz, és B betűvel kezdődik majd a neve, mint a tiedének, csak arnabás-sal folytatódik (nincs köze a névválasztásnak az athéni csodacsatárhoz!)
hoppá, ez tréfás választás, remélem hamar megtanul fejelni
ha egy hónappal előbb írod, hozhattam volna neked egy eredeti Varga B. mezt az AEK shopból, jól néz ki, főleg a bajnok kiadás amit mindenki aláírt aranyszínű tentával a fekete csíkokon