Adamek írta:SuperDepor írta:Szarka írta:Pedig összefoglaló alapján pont elkapták a fonalat, egyenlítettek. Ez az egy esemèny kinyírta a meccsüket. Argentina továbbra se meggyőző. Igazából a négyesből csak a franciák meneteltek magabiztosan, a másik három kb elszenvedte idáig magát.
Reálisak az odsszok, de csak azt a közhelyt tudom mondani, h itt már minden lehet. Nem lenne világcsoda, ha spanyolok továbbmennének. A franciák egyik leggyengébb posztja a kapus.
szerintem a közvetlen védelmük sem top forma most, mindkét széle bizonytalan és Upemacano is néha olyan zavart mint aki először lát zöld gyepet
Eleget nyertek a franciák egy életre. Nekik nagyon nem örülnék. Nem állhatom őket. Platinit bírtam gyerekkoromban, Zidane-t nem (14 piros, ez Ramos-szint alatt, frusztrált kopasz algír, de erről senki nem beszél), s ezt az Mbappét sem. Grízembert elviseltem, kivéve gólöröm. Zsirun röhögtem, izomtürhő, de nincs igazam. Ilyen test is kell, hogy törje az utat. Meg bírtam a potyautasaikat: Zsivars Pista, Dügari Kristóf (két farokláma, utóbbi Zizou társalkodónője). Ketten lőttek annyi gólt kakasos mezben, mint Kylian-laktanya egy vb-n. Aztán Platini is ledöntötte a szobrát az UEFA-nál. Ő baja.
Az angolba beletörődnék, 60 év után leeshet nekik valami. Ami utána jön, azt el kell viselnünk, de úgy eltelnének, hogy az én életemben már többet nem "fenyegetnének". A focijukat nem szeretem (valaha, még Robsonék idején jobban), de a kultúrájukból sok mindent igen. Ezzel meg tudok békélni.
Argentínát sokallom, s messze a legkönnyebb úton a legtöbbet szenvedtek. Nem volna igazságos. nEgyiptomot nem tudom feledni. Tudom, a pofa helyi legenda. Kolumbiába nem mehetne haza többet ilyen cserék után.
A spanyoloknak drukkolok, de nem fognak nyerni. Pedig a legtisztább, legönzetlenebb modell megérdemelne egy koronát ebben az önző, primitív, sztárkultuszos világban. Méltó fricska lenne az agyhalott CR7 rajongóknak, s egyéb evolúciós zsákutcáknak.