HozzászólásSzerző: nyúl » Ma, 14:51
A talpon maradtak közül csak a spanyollal rokonszenvezem.
A francia foci objektíven jó, de az országot történelmi okokból sose támogatnám.
Argentína nem ellenség, de most nem is barát. Sok már a nyugdíjasbúcsúztatásból. Nagy alakról van szó, de ingyen gólokat kapott. Ha tudna 11-est rúgni 25-nél tartana. Az aggregát gólok nehézségi foka nem tesz ki 5 Maradona-gólt. Nem tudom komolyan venni, hogy egy ember - eddig - 15 vb-gólt szerezzen 35 pluszosan. Teljesen degradálja a múltat. S idióta Z-seknek kell lábjegyzetet írni a mundiálról, hogy kisfiam, Pelé fele ennyi meccset játszott, s 4 vb-jéből kettőn agyonrúgták. Maradona egy vb-n 53 szabálytalanságot szenvedett el, s nem lökték, hanem hentelték. S csak 70-től vannak lapok.
Az angol megint csak jó, lenne, de nem tud kibújni a bőréből. Menne vissza már nintendózni a kastélyaiba. Szeretek sok mindent bennük, a futballjukat nem. Kane, lost számolom, 12 éve néz ki negyvenévesnek, s még mindig van benne egy vb. Fura szerzet az a Bellingham is. Mindent tud a fociról, mégis örök félklasszis.
Tudom, a spanyoljaim megosztóak. Ezt a stílust valaki vagy szereti, vagy viszket tőle. Dogmatikus futball, igen. Én a jelen fociban az egyetlen igazi csapatszellemű, önzetlen iskolának tartom. Nekem bejön a passzolgatás.
Orjazabáló baszk tesó, büntesd a bűnösöket.